Skocz do zawartości

Produkty muchowe Traper

wojciiech

Rekomendowane odpowiedzi

Barnaba, wybacz, ale Twoj post przypomina mi mniej więcej coś takiego:

Kupiłem koszyczek truskawek, jedna była splesniała, odesłałem i dostałem niespleśniałą. Jednak niesmak pozostał. Pumeks niech się nie odzywa bo on za bardzo lubi truskawki więc nie jest obiektywny, a ja już do końca życia nie wezmę truskawki do buzi.

Pozdrawiam i niech negatywne emocje opadną

• Like 3

• 2 tygodnie później...

A mi, nawet jak bym chciał protestować to i tak nie będzie dane.... Rozmiarówka rodem z Tolkienowskiego Shire ;)

To w jakich chodzisz ?

Używa ktoś może woderów Traper Adventure? Nie miałem jeszcze oddychaczy a szkoda mi wydawać dużo kasy bo tak czytam i wsumie to każde śpiochy po jakimś czasie puszczają a Traper podobno ma chociaz dobre zaplecze reklamacyjne (podobno).

Sprawdzone zaplecze serwisowe ma Vision. W sumie smutne to, że kupując śpiochy, pierwsze co to sprawdzamy jak działa serwis, mimo wszystko nie świadczy to dobrze o tych firmach.

Nie mniej jednak, Traper ma narazie dobry "odbiór" klientów. 

• Like 3

Sezon, licząc od zimy do później jesieni, choć w kroku podklejam od razu po wyjęciu z paczki. Ale przy zabiegach reanimacyjnych dają radę dłużej. Mam dwie pary i używam zamiennie, kiedy jedne są "na serwisie".

Patrząc na ich cenę i okres użytkowania, to nie narzekaj, że nie możesz kupić i testować innych w PL ;)

• 4 tygodnie później...

Dzień dobry szanownemu towarzystwu! :)

Myślę nad zakupem śpiochów Traper Creek i mam pytanie do używaczy:

Brać taki rozmiar jaki wynika z pomiarów mojego dupska, czy lepiej rozmiar większe?

Chodzi mi o to, czy np. przy kucaniu materiał na dupsku i kolanach się nie będzie zbyt mocno naciągał, co by szybko śpiochy zabiło. Innymi słowy: czy producent to przewidział i wziął poprawkę stosując delikatny nadmiar materiału, czy dopiero nabywca musi o tym myśleć i brać poprawki.

A może jest ktoś podobnej postury, co ja i się wypowie. Mam 182 cm wzrostu, 82 kg wagi.

Z góry dzięki za odpowiedzi :)

Pozdrowił!

Edytowane przez Alek_Art.

Dzień dobry szanownemu towarzystwu! :)

Myślę nad zakupem śpiochów Traper Creek i mam pytanie do używaczy:

Brać taki rozmiar jaki wynika z pomiarów mojego dupska, czy lepiej rozmiar większe?

Chodzi mi o to, czy np. przy kucaniu materiał na dupsku i kolanach się nie będzie zbyt mocno naciągał, co by szybko śpiochy zabiło. Innymi słowy: czy producent to przewidział i wziął poprawkę stosując delikatny nadmiar materiału, czy dopiero nabywca musi o tym myśleć i brać poprawki.

A może jest ktoś podobnej postury, co ja i się wypowie. Mam 182 cm wzrostu, 82 kg wagi.

Z góry dzięki za odpowiedzi :)

Pozdrowił!

Ja przy parametrach 188/86kg mam rozmiar XL i sa dobre z lekkimi luzami tam gdzie trzeba. Natomiast zdecydowanie za szerokie są nogawki u dołu/fartuchy. na butach Creek leża zupełnie luźno. Uważam że powinni je nieco zwęzić. Jak będziesz używał to uważaj na zaczepy do butów/na sznurówki bo ja je urwałem od razu przy pierwszym użyciu. Oddałem na wymianę i w następnych stało się to samo w związku z czym poszedłem do szewca i przymocował je porządnymi nitami bo te fabryczne strzelały same....używam od maja i póki co działają :) ale już praktycznie dla nich sezon się skończył bo na jesienno-zimowe wody używam neoprenów. Mam nadzieję że w tej wersji używania wytrzymają dla lata :)

Zamówiłem śpiochy Creek w rozmiarze LK :) Będę badał gacie organoleptycznie :)

Jak przyszły to pisz Waść jak pasują ? Bo też cały czas się zastanawiam czy alli czy w kraju kupić drożej, ale mieć 2 letnią gwarancję.

W sumie to leżą ok. Nogawki bardzo szerokie, ale to dobrze, bo materiał się nie napina na kolanach za mocno przy kucaniu.

Właśnie - jak z tą gwarancją??? Bo gdzieś wyczytałem, że 2 lata, a jak dostałem gacie dzisiaj, to papier jest na rok...

• Like 1

Od zeszłego roku sprzedajemy obydwa modele w Salar.pl (a także inne, np. Traper Creek).

Na wodery marki Traper są dwa lata gwarancji. Jak do tej pory, nie wróciła do nas ani jedna para na reklamację, co już dobrze świadczy o jakości. Jak będzie dalej - zobaczymy.

Serwis jest w Polsce. Z tego co mogę powiedzieć na podstawie innych produktów Trapera działa bardzo sprawnie.

O tutaj jest o 2-letniej gwarancji.