SzymonP Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Torby Traper ma fajne i przyzwoitej jakości. Jest to na pewno dobra alternatywa dla znanych muchowych marek, które windują ceny za byle plecaczek do granic absurdu. W ramach tej oferty brakuje moim zdaniem jeszcze jakiegoś porządnego sling packa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Orientuje się ktoś czy spodnie Nevada mają jakiś zamek z dołu nogawki ? Zastanawiam się czy da się je naciągnąć na kalosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Barnaba, wybacz, ale Twoj post przypomina mi mniej więcej coś takiego:Kupiłem koszyczek truskawek, jedna była splesniała, odesłałem i dostałem niespleśniałą. Jednak niesmak pozostał. Pumeks niech się nie odzywa bo on za bardzo lubi truskawki więc nie jest obiektywny, a ja już do końca życia nie wezmę truskawki do buzi. Pozdrawiam i niech negatywne emocje opadną 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 O przyponach konicznych jest wzmianka, a jak z żyłkami przyponowymi? Dobre? Warto je kupić, czy jednak trzymać się sprawdzonych i droższych wyrobów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HalfdanTheBlack Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Ostatnio kupiłem fluo 0,11. Nie polecam, rwie się bardzo łatwo, straciłem przez nią kilka ryb. Za tą cenę, a przepłaciłem na pewno - 36zł, to bardzo kiepsko. Już wolę Wizarda nie mówiąc o Orvisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Ostatnio kupiłem fluo 0,11. Nie polecam, rwie się bardzo łatwo, straciłem przez nią kilka ryb. Za tą cenę, a przepłaciłem na pewno - 36zł, to bardzo kiepsko. Już wolę Wizarda nie mówiąc o Orvisie. Mało ciekawie to brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Używa ktoś może woderów Traper Adventure? Nie miałem jeszcze oddychaczy a szkoda mi wydawać dużo kasy bo tak czytam i wsumie to każde śpiochy po jakimś czasie puszczają a Traper podobno ma chociaz dobre zaplecze reklamacyjne (podobno). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 A mi, nawet jak bym chciał protestować to i tak nie będzie dane.... Rozmiarówka rodem z Tolkienowskiego Shire To w jakich chodzisz ? Używa ktoś może woderów Traper Adventure? Nie miałem jeszcze oddychaczy a szkoda mi wydawać dużo kasy bo tak czytam i wsumie to każde śpiochy po jakimś czasie puszczają a Traper podobno ma chociaz dobre zaplecze reklamacyjne (podobno).Sprawdzone zaplecze serwisowe ma Vision. W sumie smutne to, że kupując śpiochy, pierwsze co to sprawdzamy jak działa serwis, mimo wszystko nie świadczy to dobrze o tych firmach.Nie mniej jednak, Traper ma narazie dobry "odbiór" klientów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 To w jakich chodzisz ? Neygu XXXL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Neygu XXXLIle czasu zajmuje Tobie zamęczenie jednej pary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Sezon, licząc od zimy do później jesieni, choć w kroku podklejam od razu po wyjęciu z paczki. Ale przy zabiegach reanimacyjnych dają radę dłużej. Mam dwie pary i używam zamiennie, kiedy jedne są "na serwisie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Sezon, licząc od zimy do później jesieni, choć w kroku podklejam od razu po wyjęciu z paczki. Ale przy zabiegach reanimacyjnych dają radę dłużej. Mam dwie pary i używam zamiennie, kiedy jedne są "na serwisie".Patrząc na ich cenę i okres użytkowania, to nie narzekaj, że nie możesz kupić i testować innych w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Mój problem z nimi to to że w ten sposób produkuje co sezon dodatkowy śmieć, bo mniej więcej taka jest rotacja, aby utrzymywać w obiegu dwie pary. Wolałbym zapłacić więcej i wymieniać rzadziej. Niestety nie, znalazłem alternatywy nawet u Simms-a 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 (edytowane) Pierwszy raz widzę na forum wędkarskim widzę takie podejście. SZACUN !!! Edytowane 24 Sierpnia 2019 przez Paweł nizinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 (edytowane) Dzień dobry szanownemu towarzystwu! Myślę nad zakupem śpiochów Traper Creek i mam pytanie do używaczy:Brać taki rozmiar jaki wynika z pomiarów mojego dupska, czy lepiej rozmiar większe? Chodzi mi o to, czy np. przy kucaniu materiał na dupsku i kolanach się nie będzie zbyt mocno naciągał, co by szybko śpiochy zabiło. Innymi słowy: czy producent to przewidział i wziął poprawkę stosując delikatny nadmiar materiału, czy dopiero nabywca musi o tym myśleć i brać poprawki. A może jest ktoś podobnej postury, co ja i się wypowie. Mam 182 cm wzrostu, 82 kg wagi. Z góry dzięki za odpowiedzi Pozdrowił! Edytowane 20 Września 2019 przez Alek_Art. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Mam podobne gabaryty i kupiłem najpierw L ale były trochę za ciasna na kolanach jak się zginałem wymieniłem na LK i jest idealnie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Dzięki za odpowiedź Ktoś jeszcze mógłby coś napisać? Jak z trwałością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Parę postów wcześniej pisałem o Jukonach. Mam L-ki, 180/86kg. Rozmiar OK. Przeżyły Rosję i 1,5 miesiąca końcówki sezonu pstrągowego. Na razie nie ciekną. Literka T na nogawce mi zlazła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Zamówiłem śpiochy Creek w rozmiarze LK Będę badał gacie organoleptycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czis Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Dzień dobry szanownemu towarzystwu! Myślę nad zakupem śpiochów Traper Creek i mam pytanie do używaczy:Brać taki rozmiar jaki wynika z pomiarów mojego dupska, czy lepiej rozmiar większe? Chodzi mi o to, czy np. przy kucaniu materiał na dupsku i kolanach się nie będzie zbyt mocno naciągał, co by szybko śpiochy zabiło. Innymi słowy: czy producent to przewidział i wziął poprawkę stosując delikatny nadmiar materiału, czy dopiero nabywca musi o tym myśleć i brać poprawki. A może jest ktoś podobnej postury, co ja i się wypowie. Mam 182 cm wzrostu, 82 kg wagi. Z góry dzięki za odpowiedzi Pozdrowił!Ja przy parametrach 188/86kg mam rozmiar XL i sa dobre z lekkimi luzami tam gdzie trzeba. Natomiast zdecydowanie za szerokie są nogawki u dołu/fartuchy. na butach Creek leża zupełnie luźno. Uważam że powinni je nieco zwęzić. Jak będziesz używał to uważaj na zaczepy do butów/na sznurówki bo ja je urwałem od razu przy pierwszym użyciu. Oddałem na wymianę i w następnych stało się to samo w związku z czym poszedłem do szewca i przymocował je porządnymi nitami bo te fabryczne strzelały same....używam od maja i póki co działają ale już praktycznie dla nich sezon się skończył bo na jesienno-zimowe wody używam neoprenów. Mam nadzieję że w tej wersji używania wytrzymają dla lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1989Destruction Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Co do kijków, od początku sezonu mam Guide Black Ghost i Guide Nymph SF - jestem mile zaskoczony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Śpiochy przyszły dzisiaj. Na pierwszy rzut oka gitarrra. W sobotę będę testował na pływadełku Sklep Salar nawet mi Sztukę Łowienia dorzucił w gratisie Jak śpiochy będą OK, to sobie jeszcze chyba kurtkę kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Zamówiłem śpiochy Creek w rozmiarze LK Będę badał gacie organoleptycznie Jak przyszły to pisz Waść jak pasują ? Bo też cały czas się zastanawiam czy alli czy w kraju kupić drożej, ale mieć 2 letnią gwarancję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 W sumie to leżą ok. Nogawki bardzo szerokie, ale to dobrze, bo materiał się nie napina na kolanach za mocno przy kucaniu. Właśnie - jak z tą gwarancją??? Bo gdzieś wyczytałem, że 2 lata, a jak dostałem gacie dzisiaj, to papier jest na rok... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Od zeszłego roku sprzedajemy obydwa modele w Salar.pl (a także inne, np. Traper Creek).Na wodery marki Traper są dwa lata gwarancji. Jak do tej pory, nie wróciła do nas ani jedna para na reklamację, co już dobrze świadczy o jakości. Jak będzie dalej - zobaczymy.Serwis jest w Polsce. Z tego co mogę powiedzieć na podstawie innych produktów Trapera działa bardzo sprawnie. O tutaj jest o 2-letniej gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi