Forest-Natura Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Witam.Napisalem kilka postów wyżej o moich wrażeniach po wzięciu do ręki tych kijów.8'6''#5 do dużej mokrej i streamerów pstrągowych będzie w sam raz. Myślę (na podstawie używania innych szklaków o podobnych parametrach) że świetnie się będzie sprawował do tego typu łowienia z krótkimi głowicami skagitowymi i podobnymi linkami zintegrowanymi.Do sucharków to zdecydowanie za ciężka wędka ... chyba że do naprawdę dużych piankowców, 3-4 cm pasikoni i sporych żuków.Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Kupiłem kolejny produkt Trapera. Tym razem budżetowy kijek speed 9,6 #6 i jestem zadowolony. Przede wszystkim jakość wykonania za te pieniądze bardzo dobra. Porównując do agility fly Shakespeare jest znacznie lepiej. Oby tak dalej. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Od zeszłego roku sprzedajemy obydwa modele w Salar.pl (a także inne, np. Traper Creek).Na wodery marki Traper są dwa lata gwarancji. Jak do tej pory, nie wróciła do nas ani jedna para na reklamację, co już dobrze świadczy o jakości. Jak będzie dalej - zobaczymy.Serwis jest w Polsce. Z tego co mogę powiedzieć na podstawie innych produktów Trapera działa bardzo sprawnie.Minęło trochę czasu.Stoję przed zakupem śpiochów, traper creek są w moim zasięgu, czy można coś więcej powiedzieć na ich temat, zdarzyły się reklamacje?Mile widziane także słowo od użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Minęło trochę czasu.Stoję przed zakupem śpiochów, traper creek są w moim zasięgu, czy można coś więcej powiedzieć na ich temat, zdarzyły się reklamacje?Mile widziane także słowo od użytkowników Ja używam od zeszłej jesieni. Służyły mi do tej pory wyłącznie na pływadełku. Ja się czuję w nich dobrze, porządnie wykonane, ale o trwałości nie mogę jeszcze nic powiedzieć.Jeśli o gwarancję chodzi, to dostałem kwit jedynie na 12 m-cy a nie na 24. Po kontakcie ze sklepem otrzymałem odpowiedź, że Traper zmienił gwarancję na 12-miesięczną i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Dziękuję za szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Mam od roku Trapery Jukon z zamkiem i jak dla mnie są najlepsze z wszystkich śpiochów jakie do tej pory miałem a trochę już ich było simmsy ,vision ,sierry itp .Po pierwsze nie ciekną dwa przecieki jakie miałem były z mojej winy ,dziury po kolcach .Mają fajny krój przez co wygodnie się w nich łowi i najważniejsze mają zamek co bardzo ułatwia życie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelz Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Mam pytanie odnosnie kamizelek Trapera. Na kurtke sie niestety troche naciolem (kroj). Ale nie skreslam firmy do konca. Szukam jakiejs budzetowej kamizelki (moja po 15 latach niestety skonczyla zywot).I wpadla mi w oko taka kamizelka. Mial ktos cos takiego ?. Jak z rozmiarowka. ?. Kurtke sprzedawca polecil mi L-ke i na teraz jest w miare OK(choc w barkach ciasno). Na jesien czy zime musialbym kupic druga XL. Na dwie bluzy ciezko wlozyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Mam pytanie odnosnie kamizelek Trapera. Na kurtke sie niestety troche naciolem (kroj). Ale nie skreslam firmy do konca. Szukam jakiejs budzetowej kamizelki (moja po 15 latach niestety skonczyla zywot).I wpadla mi w oko taka kamizelka. Mial ktos cos takiego ?. Jak z rozmiarowka. ?. Kurtke sprzedawca polecil mi L-ke i na teraz jest w miare OK(choc w barkach ciasno). Na jesien czy zime musialbym kupic druga XL. Na dwie bluzy ciezko wlozyc.Mógłbyś rozwinąć temat kurtek? Maja zaniżona rozmiarówkę? Zastanawiam się nad zakupem kurtki z serii Montana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelz Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Moj wpis w tym watku z 03 październik 2019 - 12:05 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Mam pytanie odnosnie kamizelek Trapera. Na kurtke sie niestety troche naciolem (kroj). Ale nie skreslam firmy do konca. Szukam jakiejs budzetowej kamizelki (moja po 15 latach niestety skonczyla zywot).I wpadla mi w oko taka kamizelka. Mial ktos cos takiego ?. Jak z rozmiarowka. ?. Kurtke sprzedawca polecil mi L-ke i na teraz jest w miare OK(choc w barkach ciasno). Na jesien czy zime musialbym kupic druga XL. Na dwie bluzy ciezko wlozyc.Mam już 3 sezon. Stosunek jakość/cena bardzo dobry.Ma wbudowane retraktory, zamki dobrej jakości, materiał również. Dobrze się nosi gdy jest obciążona.Jedyny mankament jest taki, że w przypadku gdy mamy coś w tych małych kieszonkach na przodzie (dolne 4 kieszonki na żyłkę, smar są dość płytkie, albo ja za dużo próbuję upchnąć) to największe pudełka C&F wchodzą do kieszeni "na styk", są mocno opięte. Z tym, że ja lubię być nad wodą przygotowany na każdą ewentualność...Kamizelka wzorowana na Simms Guide, za nieco ponad 1/3 ceny Guide'a - zdecydowanie wybieram trapera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Minęło trochę czasu.Stoję przed zakupem śpiochów, traper creek są w moim zasięgu, czy można coś więcej powiedzieć na ich temat, zdarzyły się reklamacje?Mile widziane także słowo od użytkowników Oprócz tych w wątku dostałem jedną wiadomość na priv, niestety opinia jest negatywna.Szkoda, że ludzie nie podają takich informacji szerszej publiczności, łatwiej byłoby podejmować decyzje Same pochwały płyną z ust dość lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Oprócz tych w wątku dostałem jedną wiadomość na priv, niestety opinia jest negatywna.Szkoda, że ludzie nie podają takich informacji szerszej publiczności, łatwiej byłoby podejmować decyzje Same pochwały płyną z ust dość lekko Ja mam raczej odwrotne doświadczenia z klientami w branży, w której pracuję Jak wszystko działa i jest OK, to brak opinii. Ludziom się nie chce nic pisać. Dopiero jak się coś skiepści, to się budzą i jadą po internetach - wtedy im się chce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Ja mam raczej odwrotne doświadczenia z klientami w branży, w której pracuję Jak wszystko działa i jest OK, to brak opinii. Ludziom się nie chce nic pisać. Dopiero jak się coś skiepści, to się budzą i jadą po internetach - wtedy im się chce Może zależy od branży Na forum zauważyłem, że większość się chwali ale jak się coś spier..li to już cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Ja bym sobie taką kurtkę Trapera chętnie kupił, ale ... no właśnie - rozmiarówka. U Simmsa mój romiar, to XL, mierzyłem Trapera XXL i niestety jest to wyraźnie mniejsze i na mój imponujący "ciałokształt" za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Ja mam raczej odwrotne doświadczenia z klientami w branży, w której pracuję Jak wszystko działa i jest OK, to brak opinii. Ludziom się nie chce nic pisać. Dopiero jak się coś skiepści, to się budzą i jadą po internetach - wtedy im się chce Jest dokładnie tak jak piszesz jak jest ok to cisza jak tylko coś jest nie tak to naparzanka na całego .Byle by tylko komuś dołożyć a żeby sobie ulżyć to dodać coś dla podkręcenia problemu i jest super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelz Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Zawsze wydawalo mi sie, ze OK jest norma i nie ma o czym rozmawiac. No chyba, ze dla kogos, jak cos jest takie jak byc powinno, jest wyjatkowym wydarzeniem.Dla mnie osobiscie, jak kupuje cos i trzymuje to czego oczekiwalem, to normalna sprawa i tak powinno byc. Wiec o czym tu pisac ?. Gdym kupil cos i otrzymal w bonusie jakis dodatek ktorego sie nie spodziewalem, zawsze to pochwale i o tym mozna pisac. I dziala to tez w druga strone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Chcę zakupić śpiochy montana z zamkiem - posiada ktoś? Jakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czis Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Minęło trochę czasu.Stoję przed zakupem śpiochów, traper creek są w moim zasięgu, czy można coś więcej powiedzieć na ich temat, zdarzyły się reklamacje?Mile widziane także słowo od użytkowników Śpiochy i buty creek zaczęły u mnie drugi sezon. Buty po 3 użyciach rozkleiły się ale na gwarancji dostałem nowe. Spodnie służą póki co dzielnie, zwykle używane przynajmniej raz w tygodniu, trzeba zwrócić uwagę że maja dosyć szerokie nogawki od kolan w dół w porównaniu do innych firm. Z ich defektów to haczyki na do butów urwały mi się, ścięło nity chyba na drugim wyjeździe ale zaniosłem do szewca i zanitował lepiej i mocniej i jest ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Dzięki @czis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Drugi sezon używam śpiochów i butów Jukon. Śpiochy sprawują się super, są bardzo wygodne. Buty po sezonie lekko się rozkleiły (gumowa podeszwa) od strony wewnętrznej na zgięciu podeszwy. Odeslałem do serwisu, podeszwy zostały przeszyte (w obecnym modelu to juz standard) i podklejone. Kilkanaście wypadów po naprawie i wszystko ok.Kolejna rzecz którą używam to podbierak Trout Carbon Traper. Największe plusy to waga - bardzo lekki, wielkość kosza - odrobinę większy od Salix Alba Troć, gumowa głęboka siatka - nigdy nie wrócę do materiałowej - nie śmierdzi, muchy nie plączą się w siatkę, ryby 50cm wchodzą bez problemu i myślę że zmieszczą się dużo większe, cena - u konkurencji na "E"ten sam 2x droższy. Nie da sie ukryć że jest łudząco podobny do podbieraka z Ali od MaximCatch jak dobrze pamiętam Cenowo wychodzi bardzo podobnie jak z Ali. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Dziś padły mi Jukony. Po roku. Do tej pory chwaliłem. Poprzecierały się na szwach od wewnątrz. Pokleję Aquasiurem bo jętka się zbliża i nie zostanę bez gaci. Na ich usprawiedliwienie dodam,że w sezonie potrafìę być na rybach 5-6 razy w tygodniu i robię trochę kilometrów po łąkach, trzcinach i błocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Kolejna rzecz którą używam to podbierak Trout Carbon Traper. Największe plusy to waga - bardzo lekkiCzy masz możliwość zważyć ten podbierak ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Po porannych oględzinach Jukony zostały spisane na straty. Przetarcia na szwach można wybaczyć zużyciem materiału,ale malownicza dziura w kroku to jednak przesada????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Po porannych oględzinach Jukony zostały spisane na straty. Przetarcia na szwach można wybaczyć zużyciem materiału,ale malownicza dziura w kroku to jednak przesada. Już po gwarancji są? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Jeszcze na gwarancji. Na przetarcia bym nie reklamował, ja katuję sprzęt dość mocno. Natomiast ta dziura to mnie trochę zaskoczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi