SlawekNikt Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Panowie może ktoś ma porównanie. Jakiego rodzaju kieszenie na klatce ma ta kurtka: CREEK BEIGE TRAPER ? Tzw. kompresyjne bez żadnych zaszewek jak model raptor4 czy z zaszewkami jak np. model ws4 czy nawet sławetny simms ? To samo pytanie dotyczy patek nad kieszeniami ? Z zaszewkami czy luźne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Chodzi o to czy to cargo czy o co bo nie do końca rozumiem ?Mam w samochodzie to potem zerknę ale napisz organoleptycznie na co patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 (edytowane) Tak. Kompresyjne czy tam cargo. Jak zwał tak zwał. I te patki popatrz, a może foto uda Ci się wrzucić ? Edytowane 19 Czerwca 2021 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Tak to wygląda. Z 1 strony taka gumka ściągająca, z drugiej bez 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 (edytowane) Mam nadzieje że widać co i jak Edytowane 19 Czerwca 2021 przez jajakub 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Witam.Serwis ... serwis ... serwis ...Linki fajne nabyłem - GST Triple Secret Lake SI/S3 i FI/S5.Zawsze chciałem mieć takie linki ze zróżnicowanym stopniem tonięcia na całej długości do mokrej muchy i na wodę stojącą, bo są świetne do tego.Ale drogie jak cholera są. W tym przypadku udało mi się z ceną więc kupiłem od razu dwie różne. Przyjechały, nawijam na krećka i okazuje się że jedna z nich jest uszkodzona fabrycznie.Telefon do Trapera - nie ma problemu z wymianą, ale proszę przez sprzedawcę, prześle nam i odeślemy dobrą. U sprzedawcy okazuje się że to trochę potrwa bo raz w tygodniu wysyłki robią. A ja na weeken wyjazd mam urlopowy z tymi linkami planowany Znwu telefon do Trapera, wyjaśnienie co i jak ... jak ze sprzedawcą uzgodnione, to proszę przesłać i wyślemy bezpośrednio od nas.Wczoraj kurier odebrał, dzisiaj telefon że wysyłają, linka faktycznie miała przebrawienie i załamanie fabryczne, jutro będę mieć u siebie dobrą linkę i frajdę z jej testowania w weekend.Normalnie jak w Jax ... ... eee ... sorki - w Taperze znaczy się Brawo.Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Dzisiaj do mnie przyszła ta sama linka. Zobaczymy czy wszystko będzie ok. Trochę mnie wystraszyłeś bo też plany są na stojącej wodzie. A za serwis brawo. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Normalnie jak w Jax ... ... eee ... sorki - w Taperze znaczy się Brawo.Pozdrawiam. To spróbuj zrobić to samo z oddychaczami lub butami. Ja czekam 8 miesięcy, a mój klient 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 (edytowane) Kurtka creek olive green odesłana i wymiana na nową ok 2tyg.Spodniobuty (te tańsze) tel do trapera i za 4 dni nowe w domu.Tak że jeśli o serwis chodzi to Trapera polecić mogę w ciemno. Tylko że Trapera kupuje w sklepie Trapera więc pomijam w serwisie pośredników Edytowane 23 Czerwca 2021 przez jajakub 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Super. Ja mam sklep wędkarski. Sprzedawałem ich gacie, samemu używałem i polecałem. Towar brałem od hurtownika (oficjalnego przedstawiciela). W reklamacji mam swoje gacie, gacie kumpla (klienta) i buty kumpli z Poznania. Kamień w wodę i echo. Teraz polecam Jaxona. Brak problemu z reklamacjami. Nie tak ładne jak Jukony, ale 2 razy tańsze i bez pierepałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Nie to żebym Cię pouczał ale wysłanie odpowiedniego maila nie do hurtownika ale do centrali producenta często czyni cuda. Choć to nie wędkarski temat robiłem tak z tel Samsunga jak już dość miałem sprzedawcy i serwisu fabrycznego.Dopiero po mailu do centrali Samsunga sprawa została załatwiona.Choć zgadzam się że takich historii nie powinno być wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian15 Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Witam użytkuje ktoś kamizelki KAMIZELKA TRAPER MONTANA lub KAMIZELKA TRAPER DAKOTA Grey coś więcej może o nich powiedzieć? I jak z rozmiarówką?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 (edytowane) Tak się składa, że od jakiegoś czasu użytkuję kamizelkę nieco inną czyli Yukon https://www.traper.pl/pl/p/KAMIZELKA-MUCHOWA-YUKON-TRAPER/836 i bardzo ją sobie chwalę. Od Dakoty różni się tym, ze ma pionowo usytuowane duże kieszenie na pudełka i to mi bardzo pasuje. Pamiętam jak lata temu poznałem znakomitego wędkarza muchowego Antoniego Tonderę, który w tamtych dawnych, troszkę siermiężnych czasach chodził w podobnie uszytej kamizelce Simmsa. Kamizelkę którą wygrał na jakichś międzynarodowych zawodach. Wówczas dominowały różne torby na pasku lub kamizelki uszyte własnoręcznie w domowym zaciszu a tu taka jasna, piękna z pionowymi kieszeniami. ehh wspomnienia. Jednak wracając do teraźniejszości to polecam właśnie Yukon abo Dakotę . Różnią się umieszczeniem przednich, dużych kieszeni. Szczególnie sprawdzają się latem gdyż są wykonane z lekkiego i mocnego materiału a dodatkowo szybko schną. Sam noszę tą kamizelkę przez cały rok i mnie sprawdza się znakomicie. Nie posypał się żaden zamek ani rzep a większość kamizelek zbyt długo nie wytrzymuje mojego traktowania i częstotliwości łowienia. Kieszeni ma tak w sam raz ani za dużo ani za mało ma przydatne zaczepy w tym ten na podbierak a dodatkowo przypomina mi tą Antkową. I jeszcze jedno jest tania. Edytowane 15 Lipca 2021 przez Zielony 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelz Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Witam użytkuje ktoś kamizelki KAMIZELKA TRAPER MONTANA lub KAMIZELKA TRAPER DAKOTA Grey coś więcej może o nich powiedzieć? I jak z rozmiarówką??Mam montane. Kroj, liczba kieszyni, wyglad - super. W zasadzie kopia Simms G3. Jakos materialu i zamkow, trudno powiedziec. Mam dopiero drugi rok. Na razie poza tandetnym napisem "T" na plecach nic sie nie pruje. Za to z tego symbolu Trapera zostaly zmierzwione nitki. Co do rozmiarowki, przy wzroscie 182 cm i wadze okolo 85-87 kg mam L-ke i jest OK. To taka bardziej amerykanska niz europejska rozmiarowka. Choc ich kurtka ktora kupilem, przy rozmiarze L nadaje sie tylko na cieplejsze dni. Bluza polarowa pod kurtka juz mocna nadwyreza rozmiarowke, szczegolnie rekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian15 Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Dzięki Panowie za odpowiedź będę musiał którąś wybrać kamizelkę właśnie,zastaniam się czy rozmiar S czy M będzie na mnie dobry mam 176 cos wzrostu i z 70-74kg wagi, najlepiej byłoby gdzieś przymierzyć,ale czy w Warszawie którąś znajdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 (edytowane) Dzięki Panowie za odpowiedź będę musiał którąś wybrać kamizelkę właśnie,zastaniam się czy rozmiar S czy M będzie na mnie dobry mam 176 cos wzrostu i z 70-74kg wagi, najlepiej byłoby gdzieś przymierzyć,ale czy w Warszawie którąś znajdę?Nie znam sklepów w Warszawie. Mieszkam blisko Lublina. Natomiast co do rozmiaru to obstawiałbym dla Ciebie rozmiar L. Sam mam 187cm wzrostu i ważę dobrą setkę. Mój rozmiar kamizelki to xxl. Najlepiej zadzwoń do Trapera. Adres i telefon znajdziesz w linku. Myślę, że tam dokładnie poradzą Ci jaki rozmiar wybrać.https://www.traper.pl/pl/i/Kontakt-i-dane-firmy/9 Edytowane 16 Lipca 2021 przez Zielony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Witam użytkuje ktoś kamizelki KAMIZELKA TRAPER MONTANA lub KAMIZELKA TRAPER DAKOTA Grey coś więcej może o nich powiedzieć? I jak z rozmiarówką??Użytkuje kilka miesięcy - ogólnie mówiąc jest ok. Jedyny większy minus to zaczep na plecach na podbierak - niestety się rozpruł i zerwał no i mam teraz mały problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Panowie czy ktoś ma może kołowrotek warrior? Zastanawiam się nad nim do #10 na szczupaki. Może ktoś coś podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endern Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Używa ktoś z was kijów traper silence ? Jak wasze wrażenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Ja używam 9' #4 i bardzo lubię ten kij. Wędka bardzo lekka i smukła o nieco szybszej akcji. Ładnie wykonana i generalnie chyba trudno się do czegoś przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Super. Ja mam sklep wędkarski. Sprzedawałem ich gacie, samemu używałem i polecałem. Towar brałem od hurtownika (oficjalnego przedstawiciela). W reklamacji mam swoje gacie, gacie kumpla (klienta) i buty kumpli z Poznania. Kamień w wodę i echo. Teraz polecam Jaxona. Brak problemu z reklamacjami. Nie tak ładne jak Jukony, ale 2 razy tańsze i bez pierepałek. Zacytowałem sam siebie, ale dziś wróciłem do pracy.... i JEST! Dostałem nowe Jukony dla siebie i mojego kolegi oraz nowe buty Montana. Lepiej późno niż wcale.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Może szpiegują forum i przeczytali Twojego posta:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Może szpiegują forum i przeczytali Twojego posta:D:DNie szpiegują. Po prostu czytają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumeks Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Nie szpiegują. Po prostu czytają Nieporozumienia najczęściej wynikają z winy pośredników, terminy, wysyłki, odsyłki itp. Traper nie robi żadnych problemów z reklamacjami. Posiada własny serwis woderów w Siedlcach. Zawsze można odesłać bezpośrednio na serwis. Pozdrawiam, Grzegorz Górski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Super. Pośrednicy itd.itp. Jest małe ale. Dzisiaj pierwszy raz ubrałem Jukony, które dostałem z reklamacji. Wszedłem do Narwi i prawa skarpeta cieknie bardzo elegancko ????????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi