Pumeks Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Super. Pośrednicy itd.itp. Jest małe ale. Dzisiaj pierwszy raz ubrałem Jukony, które dostałem z reklamacji. Wszedłem do Narwi i prawa skarpeta cieknie bardzo elegancko .Przepraszam, pisałeś, że dostałes Nowe Jukony. W nowych Jukonach skarpeta cieknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Jakis czas temu bylem z kolega na wyjezdzie gdzie nie wiedzilismy jak bedziemy lowic i czym. On spakowal wszystko do takiej podobnej torby:https://www.traper.pl/pl/p/FUTERAL-NA-WEDKI-FLY-STREAM-TRAPER/185a ja sie pitolilem z innymi torebkami. Spodobalo mi sie o rozwiazanie tyle, ze jego torba byla dwustronna. Z jednej strony wedki, a z drugiej reszta maneli. Weszlo naprawde duzo sprzetu. Czy juz nie robicie takich torem czy po prostu nie potrafie takiej znalezc?pozdrawiam i z gory dziekuje za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumeks Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Jakis czas temu bylem z kolega na wyjezdzie gdzie nie wiedzilismy jak bedziemy lowic i czym. On spakowal wszystko do takiej podobnej torby:https://www.traper.pl/pl/p/FUTERAL-NA-WEDKI-FLY-STREAM-TRAPER/185a ja sie pitolilem z innymi torebkami. Spodobalo mi sie o rozwiazanie tyle, ze jego torba byla dwustronna. Z jednej strony wedki, a z drugiej reszta maneli. Weszlo naprawde duzo sprzetu. Czy juz nie robicie takich torem czy po prostu nie potrafie takiej znalezc?pozdrawiam i z gory dziekuje za informacje.Cześć. Torby sprzedały się w całym nakładzie. Jest już zamówiony nowy model. Nowa lekko poprawiona wersja tej torby jest dłuższa o 5cm co pozwala pomieścić 11 stopówki w fabrycznych tubach. Produkt powinien być dostępny końcem października. Nie ukrywam, że sporo osób o nie pyta. Pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Orientacyjna cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumeks Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 (edytowane) Orientacyjna cena?Na tą chwilę nie wiem. Powinna być zbliżona do poprzedniego modelu. Edytowane 4 Października 2021 przez Grzegorz G. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 5 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 (edytowane) Witam, Używa ktoś kija trapera guide nymph?Właśnie kupiłem guide quilla i jestem bardzo zadowolony. Zastanawiam się więc czy ta seria też jest tak przyzwoita do żyły... P.S. najchętniej wersję # 2/3 i #3 Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Października 2021 przez zeralda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumeks Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Witam, Używa ktoś kija trapera guide nymph?Właśnie kupiłem guide quilla i jestem bardzo zadowolony. Zastanawiam się więc czy ta seria też jest tak przyzwoita do żyły... P.S. najchętniej wersję # 2/3 i #3 Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu TapatalkaRóżnica to inny moduł blanku, przelotki jednostopkowe. Do,,żyły" leciutko i z finezją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 22 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 (edytowane) Różnica to inny moduł blanku, przelotki jednostopkowe. Do,,żyły" leciutko i z finezją. Pomacałem. Fajny blank ale wersja 11'#3 mocno leci na ryj i trzeba ciężkiego młynka, żeby wyważyć. Pod tym względem model GST jest o niebo lepszy (down-lock). Używa ktoś tego GST do żyły w wersji 11'#3? Warto dać te 300 PLN więcej? Jako, że cenowo ten kij pozycjonuje się blisko Vision'a nymphomaniaca może ktoś poradzi jakiego wybrać (Visiona jeszcze nie macałem). Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Października 2021 przez zeralda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richi55 Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Polecam Vision,świetny kij za rozsądne pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Polecam Vision,świetny kij za rozsądne pieniądze.No właśnie, wszyscy chwalą te Visiony a w sieci cisza o GST. Jak widać wyprodukowanie czegoś przyzwoitego i wydanie katalogu nie wystarczy. Trzeba jeszcze posłać ten sprzęt do opiniotwórczych ludzi, którzy zostawią jakieś opinie w necie... Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumeks Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 No właśnie, wszyscy chwalą te Visiony a w sieci cisza o GST. Jak widać wyprodukowanie czegoś przyzwoitego i wydanie katalogu nie wystarczy. Trzeba jeszcze posłać ten sprzęt do opiniotwórczych ludzi, którzy zostawią jakieś opinie w necie... Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu TapatalkaCześć. Łowię GST 10'6 w klasie 3#. Bardzo doinwestowana seria. Wszystkie komponenty, wypisane w katalogu (na pewno czytałeś) Jak jesteś z Krakowa, to zapewne jeździsz do nas na Skawę. Daj znać na pw kiedy będziesz, mogę podjechać, udostępnię do testów. Nie ma problemu. Dobra seria w uczciwej kasie. Pozdrawiam! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Cześć. Łowię GST 10'6 w klasie 3#. Bardzo doinwestowana seria. Wszystkie komponenty, wypisane w katalogu (na pewno czytałeś) Jak jesteś z Krakowa, to zapewne jeździsz do nas na Skawę. Daj znać na pw kiedy będziesz, mogę podjechać, udostępnię do testów. Nie ma problemu. Dobra seria w uczciwej kasie. Pozdrawiam!Dzięki serdecznie. Nie omieszkam się odezwać. Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antman Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Witam, Używa ktoś kija trapera guide nymph?Właśnie kupiłem guide quilla i jestem bardzo zadowolony. Zastanawiam się więc czy ta seria też jest tak przyzwoita do żyły... P.S. najchętniej wersję # 2/3 i #3 Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu Tapatalka CześćUczyłem się krótkiej nimfy na Łupawie posługując się kijem w klasie #2./3. Świetnie przenosi wszystko co dzieje się z nimfą. Jest bardzo lekki i szybki. Dla mnie do nimfy super, ale suszyć nim to bym nie chciał. Do rzucania wolę bardziej spolegliwe modele np guie.Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endern Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Używa ktoś kija traper silence do nimfy jakie są wasze opinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 (edytowane) Używa ktoś kija traper silence do nimfy jakie są wasze opinie ?Nie używałem ale porównywałem z GST. Wybrałem GST, bo wydawał się bardziej dynamiczny i był lepiej wyważony (kupiłem wersję 10' 6", która ma w przeciwieństwie do Silence'a downlocka).Na razie łowię tylko na suchą, więc jeszcze nie miał okazji sprawdzić się "pod rybą". Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Grudnia 2021 przez zeralda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WŁÓCZYKIJ* Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Używa ktoś latarki UV Max firmy Traper.Czy daje sobie radę z lakierami nie dedykowanymi do " fly tyingu ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 (edytowane) Cześć. Co sądzicie o nowości Trapera na 2022 a mianowicie Speed Combo?https://www.traper.pl/pl/p/WEDKA-MUCHOWA-SPEED-COMBO-TRAPER/2105te dopalki przedłużające wędkę są funkcjonalne? Na początku 2021 mialek kupić pierwsza muchówkę ale się opóźniło, teraz narodził mi się syn więc kiedy jak nie teraz ;D Edytowane 5 Grudnia 2021 przez ASAPfishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_M Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 (edytowane) Jednak zdecydowałem się na wyższy model Stream bo akurat jest na promocji i ma przystępna cenęMożesz cos napisać od siebie kolego o serii Stream? Jaki model posiadasz i jak się spisuje? Dotychczas przymierzalem się do Speeda z przedłużka Edytowane 5 Grudnia 2021 przez Przemek_M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumeks Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Cześć. Co sądzicie o nowości Trapera na 2022 a mianowicie Speed Combo?https://www.traper.pl/pl/p/WEDKA-MUCHOWA-SPEED-COMBO-TRAPER/2105te dopalki przedłużające wędkę są funkcjonalne? Na początku 2021 mialek kupić pierwsza muchówkę ale się opóźniło, teraz narodził mi się syn więc kiedy jak nie teraz ;DCześć. Kupując jedną wędkę, możesz ją sobie skonfigurować w 4 wariantach. Łowiąc np. na nimfę, długością 10,6" stopy zauważysz, że zaczęły się wyjścia do suchej muchy. Schodzisz sobie do 9"stup zakładasz Sucharska i łowisz. :-) Tak w sumie jak byś miał 4 kije ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek79 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 No ten rozstrzał pomiędzy 9 a l0'6 w czterech długościach to tak średnio.Jakby zrobić kijek 8' 9' i 10'w jednym to byłoby coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Możesz cos napisać od siebie kolego o serii Stream? Jaki model posiadasz i jak się spisuje? Dotychczas przymierzalem się do Speeda z przedłużka Przemku na chwilę obecną nie mogę Ci za dużo powiedzieć o tym kijku, bo ja dopiero uczę się wszystkiego od podstaw, a nad wodą z muchówką byłem tylko jeden jedyny raz, ja mam kijek '9 w klasie 4/5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 No ten rozstrzał pomiędzy 9 a l0'6 w czterech długościach to tak średnio.Jakby zrobić kijek 8' 9' i 10'w jednym to byłoby cośPrzy dopalce z 8' na 10' nie doszła by dodatkowa przelotka? Albo inny rozstaw? Pytam z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek79 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Nie wiem.Pewnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumeks Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 No ten rozstrzał pomiędzy 9 a l0'6 w czterech długościach to tak średnio.Jakby zrobić kijek 8' 9' i 10'w jednym to byłoby cośMógłbyś rozwinąć tezę. Cos więcej na ten temat. Dzięki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek79 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Mógłbyś rozwinąć tezę. Cos więcej na ten temat. Dzięki. Pozdrawiam.No właśnie nie wiem jaka teza przyświecała tym którzy to wymyślili.Mi z całym szacunkiem wydaje się to głupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi