czorny01 Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 WitamInteresuje mnie Sitch Traper Silence 11’ 4# miał może ktoś styczność z tym kijem (lub podobnym) i może się na jego temat wypowiedzieć ? bo w sieci zero informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endern Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 No ilość informacji na temat sprzętu traper jest strasznie mała . Żadnych recenzji testów nic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endern Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Ale myślę że na pewno jest to sprzęt wart swojej ceny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Kiedyś pytałem o ocieplacz jednoczęściowy z primaloft pod gacie. Czy jest szansa, że będzie w ofercie ? Spadło ze mnie 15kg i wymieniam garderobę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumeks Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Kiedyś pytałem o ocieplacz jednoczęściowy z primaloft pod gacie. Czy jest szansa, że będzie w ofercie ? Spadło ze mnie 15kg i wymieniam garderobę Cześć.Na tą chwilę nie ma planów na jednoczęściowy, tzw. kombinezon z PrimaLoft Silver Active. Można złożyć to w dwóch częściach na różnych gramaturach, spodnie plus bluza lub kurtka, czy kamizelka. Jednoczęściowy jest dostępny z Polaru. Thermo Bib 300g Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Spoko, spodnie dokupię i będzie ok. Dzięki za odpowiedź ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endern Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 (edytowane) CześćOd tego roku zacząłem przygodę z muchówką, zainteresowały mnie produkty dedykowane tej metodzie Trapera, jestem świeżo po zakupie kamizelki Dakota Grey i muszę przyznać że wygląda i sprawuję się bardzo dobrze. Poszukuję budżetowej wędki do nimfy, wziąłem pod uwagę trapera w dwóch modelach:Speed combo 9'6-11 #3orazImpulse nymph traper 10'6 #3 Miał ktoś te kijki w ręku i może dać opinię?Pozdrawiam Wysłane z mojego M2101K7BNY przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Września 2022 przez pikeft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumeks Opublikowano 12 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 (edytowane) CześćOd tego roku zacząłem przygodę z muchówką, zainteresowały mnie produkty dedykowane tej metodzie Trapera, jestem świeżo po zakupie kamizelki Dakota Grey i muszę przyznać że wygląda i sprawuję się bardzo dobrze.Poszukuję budżetowej wędki do nimfy, wziąłem pod uwagę trapera w dwóch modelach:Speed combo 9'6-11 #3oraz9Impulse nymph traper 10'6 #3 Miał ktoś te kijki w ręku i może dać opinię?Pozdrawiam Wysłane z mojego M2101K7BNY przy użyciu TapatalkaCześć. Speed Combo to typowe uniwersalne wędki składające się z 4+2 dodatkowe części. Możesz konfigurować ją w długościach od 9' stóp do 10'6 stopy. Mówiąc prosto: takie cztery wędki w jednej. Kolejno klas a 3#, 4# , lub 5#. 9'6" do 11" To model Speed (bez dopisku Combo, 4+2 w klasie 4# a nie 3#) Proszę zerknąć do katalogu, bo ludzie często mylą te modele. Impuls Nymph to patyk o jednej długości, dostępny w trzech klasach od 3# do 5#. Kij został wyposażony w odwrócony uchwyt kołowrotka, tzw Down-Locking ( środek ciężkości wędki przesuwa się maksymalnie do tyłu, dając idealny balans) co niewątpliwie charakteryzuje nowoczesne kije nimfowe. W tym przedziale cenowym, chyba jedyny seryjny patyk w takiej konfiguracji.Obydwie wędki wyposażone w dobre komponenty. Speed to kombajn, który można konfigurować w 4 długościach. Impuls to patyk w jednej długości z innowacją Down Locking. To zasadnicza różnica pomiędzy modelami. Reszta musisz odpowiedzieć sobie sam, co obecnie potrzebujesz.Pozdrawiam. Edytowane 12 Września 2022 przez Grzegorz G. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartix92 Opublikowano 12 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Mam Speed Combo 9-10'6", poza tym, że przy brzanie poszedł najkrótszy skład, a na wymianę trzeba czekać 6 miesięcy, to całkiem fajny kij na start do krótkiej. Design nie do końca mi się podoba, ale kwestia subiektywna. Za te pieniądze - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumeks Opublikowano 12 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 przy brzanie poszedł najkrótszy skład, a na wymianę trzeba czekać 6 miesięcy, to całkiem fajny kij na start do krótkiej. Cześć. Na przełomie październik /listopad powinny być już dostępne. Opóźnienia spowodowane przez filmy transportowe. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartix92 Opublikowano 12 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Dobrze wiedzieć, dzięki! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelz Opublikowano 13 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Nie widze nigdzie do kupienia, ale mi udalo sie nabyc kija Stream 10' #3. Nie pamitam ceny ale na poczatku sierpnia zaplacilem 600 cos zl. Wg mnie za ta cene bardzo fajna wedka. Kilka pstragow 40+ zaliczyla. Brania czuc bardzo dobrze. Nie lubie zylki (wg mnie metoda niemuchowa), ale po kupieniu tego patyka, czasami nawet z przyjemnoscia na niego lowie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATIQUES Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Witam, pytanko o uzytkownikow butow jukon. Jak sie sprawują, w ogole jak z trwaloscia?? Dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Rozszerzył bym jeszcze pytanie o kontakt z serwisem i sposób załatwienia ewentualnej reklamacjiBo poza trwałością chciałbym jeszcze mieć zabezpieczenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 19 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Użytkuje ktoś z Was śpiochy GST? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumeks Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Użytkuje ktoś z Was śpiochy GST?Użytkuje dosyć intensywnie od 6 miesięcy. Jak potrzebujesz informacji, to pisz na PW. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Streetart90 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Czy spodnie w wersji primaloft Jukon wystarczą do brodzenia w okresie zimowym czy dokładać do wersji Alaska. Skład mikrowłókien 60 do 133 g w zależności od wersji. Jukony wydają się zgrabniejsze pod wodery. Osobiście używam spodni narciarskich z kombinacja dresów i thermo ale może zaś pomyśleć o komforcie. Czy ewentualnie można w nich spinningowac czy to raczej odzież pod spód. Orientuje się ktoś, użytkuje? Pozdrawiam Wysłane z mojego motorola one vision przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Mam wersję Alaska używam w zimnych miesiącach do brodzenia. Uważam że są bardzo ciepłe i z bielizną termoaktywna spokojnie dają radę. Na brzeg czy łódkę tymbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumeks Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Czy spodnie w wersji primaloft Jukon wystarczą W okresie zimowym zdecydowanie model Alaska, gramatura pow 130. Do tego skarpeta Alaska i nie czuć praktycznie, że stoi się w wodzie. Model Jukon to już to łowienie w wodzie 7+ . Wiosna, Jesień.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endern Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Różnie z tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Ktoś dłużej używa butów Montana/Jukon i chciałby podzielić się opinią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fario1969 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Posiadam Jukony. Wygodne, dobrze trzymają nogę, szybko schną. Ale.... Pierwsza para: dość szybko puściły szwy z tyłu oraz odkleiły się :"noski". Poza tym czarne elementy (osłona palców i stopy z przodu) popękały (pęknięcia wzdłużne). Chodziłem w nich ok rok. Po wymianie reklamacyjnej, druga para po ok. 1,5 roku miała dokładnie te same wady. Niestety, pomimo iż podobają mi się i są wygodne, zrezygnowałem już z reklamacji i zakupiłem Simms. Szkoda, że jakościowo mnie zawiodły, bo uważam że pod względem wygody i funkcjonalności są jak najbardziej OK. niestety jakościowo już nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endern Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Jeśli chodzi o buty polecam Orvis pro . Mam wrażenie że posłużą kilka lat . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Endren, polecasz bo masz czy ci sie wydaje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi