ryba7 Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 W pierwszym pytaniu chodzi o buty? Bo śpiochów z tą nazwą Traper raczej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 W pierwszym pytaniu chodzi o buty? Bo śpiochów z tą nazwą Traper raczej nie ma.Ryba7 zerknij w katalog. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Mój błąd, sugerowałem się stanem sklepowym Trapera. Jukony to nowość więc na opinie trzeba będzie poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Rozmawiałem z Traperem, Jukonów jeszcze nie ma w sprzedaży :D Trochę się wyrwałem do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Zamówiłem dziś, po niedzieli powinny być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Tak się prezentuje z wędką podczas morskich podchodów za trocią. Przy okazji sprawdził się w boju znakomicie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Tak się prezentuje z wędką podczas morskich podchodów za trocią. Przy okazji sprawdził się w boju znakomicie. Piotrek, gdzie byłeś na trociach ?Zamierzam wyruszyć na FYN w przedostatni tydzień marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Widziałem na FB bardzo fajny podbierak Trapera , który ma być w sprzedaży z białą siatką gumową,rączką z drewna -przeznaczony do ryb łososiowatych .Czy ktoś zauważył już w sprzedaży ten podbierak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 (edytowane) Znalazłem w katalogu na str.61 Ciekawe kiedy w sprzedaży ? Edytowane 26 Lutego 2019 przez Rodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Ok dziękuję za informację -wieczorem zaglądnę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_M Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Szukam opinii o kurtce Creek Olive Green. Czy któryś z kolegów posiada i używa? Proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Kacper nie mogę powiedzieć gdzie byłem na trociach zresztą to było już dwa lata temu. Obecnie dobre wieści nadchodzą z wyspy Fynn zaś ja wybieram się na Mon. Natomiast podkładu nawinąłem sto metrów podkładu a zmieści się więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Dzięki Piotrek . Nawinę 100 :-) Co do podbieraka to jest już w sklepie . http://flyguide.pl/podbierak-montana-carbon-3624-p-751.htmlWygląda to tak . Bajka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Pumeks, a możesz załatwić foty koszulki montana olivka lub czarna i kurtki montana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Jakie ma wymiary ten podbierak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Nie zauważyłem na telefonie jak szukałem. Który posiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Chopy wielka prośba, zerknijcie do nowego katalogu, będziemy gadać o jednym. https://issuu.com/marcinsutryk/docs/katalog_traper_flystream_c522cbe9cc3dcc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 O ten katalog mi chodziło na 2019 -tylko nie potrafiłem wkleić odnośnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Mam ten większy , Montana Carbon 41 x 30 x 30 Luknij na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oz_jarek Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Mam ten większy , Montana Carbon 41 x 30 x 30 Witam a jaka jest waga tego podbieraka ?Pzdr J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Pumeks, czy Traper przewiduje jakaś opcje do nimfy z niższej półki cenowej? Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Pumeks, czy Traper przewiduje jakaś opcje do nimfy z niższej półki cenowej? Z góry dzięki za odpowiedźZerknij do katalogu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Wszystkie części do patyków znajdują się Polsce na miejscu . Nawet gdy uszkodzenie wyniknie z winy użytkownika sekcja kosztuje 80zł i mamy ją do tygodnia w domu Pozdrawiam ! Przepraszam, ale moje polskie geny nie pozwalają mi nie zadać tego pytania. .. Czy aby kupić sekcje po 80 pln trzeba wysłać złamany element? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oz_jarek Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Hej . Waga pokazuje wynik 0,295 , Myślę , ze to całkiem nieźle :-) Pozdr. Dzięki za odpowiedź, miał być lekki i jest ,a i wizualnie też do mnie przemawia - Pozdrawiam J. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi