rd1_68 Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Hej . Waga pokazuje wynik 0,295 , Myślę , ze to całkiem nieźle :-) Pozdr. Faktycznie waga super. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzienkiewicz Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Kupiłem ten podbierak. Organoleptycznie jest pierwsza klasa. Czy będzie trwały się okaże. Na raźie z zakupu, ceny i jakości towaru jestem zadowolony. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Ja też kupiłem czekam na dostawę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 A jak twardość siatki w tym podbieraku, nie jest sztywnawa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzienkiewicz Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Mam Borodina z gumową siatką. Ta jest podobnie miękka. Nie wiem co będzie po latach ale tak na początek wygląd, waga, rozmiar ( wziąłem ten większy) i siatka jest OK. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Witam,a jak tam kolegom ,buty Jukon się trzymają?Mam zamiar zmienić swoje pancerniaki freestony na coś lżejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Kolego nie wiem z jakimi podbierakami miałeś styczność , na pewno dużo miększa i lżejsza od stosowanej w podbierakach ostatnimi czasy przewijającymi się przez środowisko FF w PL . Firm tutaj nie wymienię . typu Aleexpres itp. Bardziej porównał bym ją do gumy jaka jest w podbieraku Fishponda . Kolego podbieraków miałem dużo w użyciu i w ręku i nie były to produkty z Ali, z mojej strony to było pytanie bo ten Traper nawet mi sie spodobał.Wystarczyło bez tego głupiego tekstu napisać że podobny do Fishponda i to by wystarczyło. Dziękuje za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Ok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Witam,a jak tam kolegom ,buty Jukon się trzymają?Mam zamiar zmienić swoje pancerniaki freestony na coś lżejszegoUżywam od pół roku, trzymają się dobrze. Nie widać śladów zużycia, są bardzo wygodne, dobrze usztywniają w stawie skokowym. Zobaczymy po 2-3 sezonach, wtedy można pisać miarodajne opinie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Wkręty trzymające ramę są ocynkowane ( tak to wygląda ) czy nierdzewka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Podobno nie ma głupich pytań , tylko są głupie odpowiedzi . Więc podejdę poważnie do tematu ...Tak , trzeba odesłać złamany element .Cholerka. Myślałem że kupię sobie kilka składów i ... złożę nówkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Cholerka. Myślałem że kupię sobie kilka składów i ... złożę nówkę. Jest jeszcze opcja - miałem pożar i tyle mi zostało... A to paragon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 (edytowane) Witam,a jak tam kolegom ,buty Jukon się trzymają?Mam zamiar zmienić swoje pancerniaki freestony na coś lżejszegomoje Jukony miałem pięć dni w Szwecjikupiłem je na zapasśliskie jak cho.....a , po dwóch dniach ułamał się "hak" u góry do wiązania sznuróweka po czterech w bocznej części podeszw na gładkim plastyku pojawiło się mnóstwo otworów i pęknięćodesłałem i wymienili mi na nowe a te jeszcze nie moczonestare pancerne G3 dają radę już 9 lat Edytowane 8 Marca 2019 przez bober 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 (edytowane) Grześ chodziło chyba o podbierak. Edytowane 8 Marca 2019 przez ezehiel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzienkiewicz Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 W moim te śruby wyglądają jak mosiężne lub z jakiegoś żółtego stopu. Jedna zarysowałem i w rysie też zółta. Nie powinna rdzewieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 (edytowane) Byłem, widziałem, macałem. Produkty naprawdę pierwsza klasa. Szczególnie podobaly mi sie koszulki na upały - mega fajny, wręcz chłodny materiał. Porównywałem materiał z podobną koszulką Simmsa na stoisku Salara, szczerze to w dotyku różnica wręcz żadna a 1/3 ceny. Na lato się chyba skuszę. Edytowane 11 Marca 2019 przez Pasta 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richi55 Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Polecam mam od 2 lat rewelacja na lato. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek79 Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Simms jest lepszy.Ma napis simms i jest 3 razy droższy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Simms jest lepszy.Ma napis simms i jest 3 razy droższy.Lepszy, czy nie. Mało istotne. Simms się jednoznacznie kojarzy w flajfiszingiem. A Traper? Mi cały czas z zanętą na leszcze... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Nie wiem czemu ale mi simms kojarzy się z leszczami..Wolę dać 150 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Oj szkoda, że Traper nie sprzedaje blanku Silence.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Na tym polega wolność wyboru Tylko się cieszyć, że mamy możliwość przebierania w różnych markach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 (edytowane) Witam.Wymiana zdań 165-166-167 powinna przejść do Jerkbeitowej klasyki jako ... Fjajfiszingowa, krótka rozprawa między trzema muszkarzami, którzy i swe i innych ludzi przygody wyczytają, a takież i zbytki i pożytki dzisiejszego świata ...Cymes Pozdrawiam. Edytowane 12 Marca 2019 przez Forest-Natura 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Nie wiem czemu ale mi simms kojarzy się z leszczami..Wolę dać 150Wystarszy 115 https://salar.pl/produkt-2189-k-35 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 (edytowane) Pasta, córka nie dała mi dokończyć myśli, świnka peppa ucieła post na wstępie. Witam.Wymiana zdań 165-166-167 powinna przejść do Jerkbeitowej klasyki jako ... Fjajfiszingowa, krótka rozprawa między trzema muszkarzami, którzy i swe i innych ludzi przygody wyczytają, a takież i zbytki i pożytki dzisiejszego świata ...Cymes [emoji14]Pozdrawiam.Ziemek, odnośnie twojego wpisu dwie rzeczy. 1. Nie jestem muszkarzem.2. Odnośnie przygód użyję dowcipu Regana:Three dogs, an American dog, a Russian dog and a Polish dog. They were having a visit and the American dog was telling how things were in this country. The American dog said "You know, you bark and have to bark long enough and somebody comes along and gives you some meat". The Polish dog said " What's meat ?" and the Russian dog said "What's bark ?" Poniżej jeden z zakupów jakie oznaczyłem jako chcę mieć, muszę tylko napisać do Rabieja żeby czarną mi ściągnął. http://flyguide.pl/koszula-montana-nut-l-p-574.html Edytowane 12 Marca 2019 przez ezehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi