Skocz do zawartości

Produkty muchowe Traper

wojciiech

Rekomendowane odpowiedzi

Gość EdekZfabrykiKredek

Kolego nie wiem z jakimi podbierakami miałeś styczność , na pewno dużo miększa i lżejsza od stosowanej w podbierakach ostatnimi czasy przewijającymi się przez środowisko FF w PL . Firm tutaj nie wymienię . typu Aleexpres itp.  Bardziej porównał bym ją do gumy jaka jest w podbieraku Fishponda . 

Kolego podbieraków miałem dużo w użyciu i w ręku i nie były to produkty z Ali, z mojej strony to było pytanie bo ten Traper nawet mi sie spodobał.

Wystarczyło bez tego głupiego tekstu napisać że podobny do Fishponda i to by wystarczyło.

Dziękuje za info.

Witam,a jak tam kolegom ,buty Jukon się trzymają?Mam zamiar zmienić swoje pancerniaki freestony na coś lżejszego

Używam od pół roku, trzymają się dobrze. Nie widać śladów zużycia, są bardzo wygodne, dobrze usztywniają w stawie skokowym. Zobaczymy po 2-3 sezonach, wtedy można pisać miarodajne opinie ;)

• Like 1

Witam,a jak tam kolegom ,buty Jukon się trzymają?Mam zamiar zmienić swoje pancerniaki freestony na coś lżejszego

moje Jukony miałem pięć dni w Szwecji

kupiłem je na zapas

śliskie jak cho.....a , po dwóch dniach ułamał się "hak" u góry do wiązania sznurówek

a po czterech w bocznej części podeszw  na gładkim plastyku pojawiło się mnóstwo otworów i pęknięć

odesłałem i wymienili mi na nowe a te jeszcze nie moczone

stare pancerne G3 dają radę już 9 lat

Edytowane przez bober
  • Like 1

Byłem, widziałem, macałem. Produkty naprawdę pierwsza klasa. Szczególnie podobaly mi sie koszulki na upały - mega fajny, wręcz chłodny materiał. Porównywałem materiał z podobną koszulką Simmsa na stoisku Salara, szczerze to w dotyku różnica wręcz żadna a 1/3 ceny. Na lato się chyba skuszę.

Edytowane przez Pasta
  • Like 2

Witam.

Wymiana zdań 165-166-167 powinna przejść do Jerkbeitowej klasyki jako ... Fjajfiszingowa, krótka rozprawa między trzema muszkarzami, którzy i swe i innych ludzi przygody wyczytają, a takież i zbytki i pożytki dzisiejszego świata ...

Cymes  :P

Pozdrawiam.

Edytowane przez Forest-Natura
  • Like 2

Pasta, córka nie dała mi dokończyć myśli, świnka peppa ucieła post na wstępie.

Witam.

Wymiana zdań 165-166-167 powinna przejść do Jerkbeitowej klasyki jako ... Fjajfiszingowa, krótka rozprawa między trzema muszkarzami, którzy i swe i innych ludzi przygody wyczytają, a takież i zbytki i pożytki dzisiejszego świata ...

Cymes [emoji14]

Pozdrawiam.

Ziemek, odnośnie twojego wpisu dwie rzeczy.

1. Nie jestem muszkarzem.

2. Odnośnie przygód użyję dowcipu Regana:

Three dogs, an American dog, a Russian dog and a Polish dog. They were having a visit and the American dog was telling how things were in this country. The American dog said "You know, you bark and have to bark long enough and somebody comes along and gives you some meat". The Polish dog said " What's meat ?" and the Russian dog said "What's bark ?"

Poniżej jeden z zakupów jakie oznaczyłem jako chcę mieć, muszę tylko napisać do Rabieja żeby czarną mi ściągnął.

http://flyguide.pl/koszula-montana-nut-l-p-574.html

Edytowane przez ezehiel