Taps Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Dziś ubrałem po raz kolejny t-shirta Trapera z lipieniem.Kupiony był w Sosnowcu na pierwszych targach kiedy zaprezentowali ofertę muchową. To już 3 lata chyba... Koszulka nadal wygląda dobrze.Dobra jakość.Polecam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 No dobra, ale lipień ma aktualnie okres ochronny. Koszulka może i fajna, ale trochę nie na miejscu, obecnie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniarz Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Hahaha Janusz wygrywa:-D To forum jest wyjątkowe:-D Dobrej nocki:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek79 Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) Lepszy, czy nie. Mało istotne. Simms się jednoznacznie kojarzy w flajfiszingiem. A Traper? Mi cały czas z zanętą na leszcze... A mi Orvis z kagańcem dla psa(mimo,że jeden kij posiadam)???? Edytowane 13 Marca 2019 przez Radek79 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) A mi Orvis z kagańcem dla psa(mimo,że jeden kij posiadam)Ja to trochę internetowo zacofany jestem i ta działka Orvis-a to akurat dla mnie bardzo świeże odkrycie. Porównywalne do wejścia Traper-a w flajfiszing. Żeby nie było, nie mam nic do marki Traper, co więcej ciesze się że na rynku krajowym jest w muchowym segmencie coraz większa konkurencja. Jest nawet kilka produktów które zapewne posiądę z ich oferty. Nawet może będzie to koszula Edytowane 13 Marca 2019 przez hi tower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Jaka rozmiarówka? Znaczy się, jakie są wymiary największej P.S: W koszulach Simms-a w dolnym roku wszyta jest mikrofibra, choć nie wiem czy to lepiej, czy gorzej niż "ircha". W sumie rzadko korzystam z tego rozwiązania, bo dól koszuli kisi się w śpiochach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 to niestety 2XL może być mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panther Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 to niestety 2XL może być mała Tomek,po prostu kup dwie i znajoma krawcowa zrobi Ci z nich jedną ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 To już wole jednego Simms-a. Cenowo wyjdzie na to samo, a bez kombinowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 to niestety 2XL może być mała Niestety, w ostatnich latach, nawet nie wiem dokładnie od kiedy, "europejska" rozmiarówka się zmieniła. Kiedyś było M, L i XL i te oznaczenia oddawały faktyczne potrzeby normalnych facetów. Dzisiaj mamy rozmiarówkę dopasowana do "zdechlaków", takie przykładowe 2XL jest dla gościa 176 - 180 wzrost i 105 w klacie (SIC!).Ja mam 170 cm i 130 w klacie i w wielu przypadkach 3XL i 4XL jest za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Akurat nie rzeczy Trapera miałem na myśli bo nic nie mam jeszcze ani nie mierzyłem. Ot tak pociągnąlem ogólnie (w sumie niepotrzebnie) myśl za Januszem bo faktycznie obecna rozmiarówka europejska jest wykoślawiona ;-) I kupienie czegoś w ciemno bez przymierzania, nawet zwykłego t-shirta obarczone jest sporym ryzykiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 (edytowane) Chyba ............Olgierd panuj trochę nad palcami... Edytowane 14 Marca 2019 przez bartsiedlce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Ja od zawsze nosze M... może to nie rozmiarówka sie zmniejszyła tylko brzuchy urosły:)? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Furda tam jakaś głupia rozmairówka, kiedy rzeczy są dobre i tanie. Simmsem też można się tanio lansować.. Na łódzkim targowisku Górniak widziałem niedawno karpiówki Hayyison, a Tissoty leżą na sterty - zupełnie tanio.. Po co przepłacać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 (edytowane) Czyli 176cm i nie całe 70kg czyni że mnie ............. Nigdy siebie nie podejrzewałem o to. Ale wyrok wydany Edytowane 14 Marca 2019 przez bartsiedlce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Panowie wróćmy do tematu ciuchy trapera.Nie mierzmy już swoją miarką innych. Pasta wskazał jasno- urosły nam brzuchu to i rozmiar nie ten.. Tiur.. A ty z gorszego sortu żebyś od razu się obrażał? Kaman... wyszło, że też jestem homo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Panowie wróćmy do tematu ciuchy trapera.Nie mierzmy już swoją miarką innych. Pasta wskazał jasno- urosły nam brzuchu to i rozmiar nie ten.. Tiur.. A ty z gorszego sortu żebyś od razu się obrażał? Kaman... wyszło, że też jestem homo..Producenci dają wszystkim wybór. Jest inna i bardziej rozbudowana rozmiarówka by każdy dla siebie coś dopasował a nie musiał wybierać pomiędzy zbyt ciasnym lub za lóźnym. I to dla mnie jest zrozumiane. Ale doszukiwanie się tutaj nie wiadomo czego nie ma sensu. Tyle w temacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_M Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Właśnie, wracając do tematu Ktoś użytkuje kurtkę Creek Olive Green lub w innym kolorze?Proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 (edytowane) Czyli 176cm i nie całe 70kg czyni że mnie .......... Nigdy siebie nie podejrzewałem o to. Ale wyrok wydanyNie czyni. Nie wydałem zadnego wyroku. Nic mi do tego kto jaką ma budowe i z jakiego powodu. Odnosze się do tego że rozmiarówka w ostatnich 10 latach została mocno zaburzona. Jak się poczułeś urażony to przepraszam. Edytowane 14 Marca 2019 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Panowie, liczcie się ze słowami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Pumeks najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Będzie się działo...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Będzie się działo...?Oby nie. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Panowie, zaraz polecą punkty. To nie boisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Oby nie. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi