datoos Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Czy ktoś u?źywa kombinezony tego typu: Chcę sprowadzić sobie zza oceanu takie wdzianko aby podczas wędkowania na lodzie czuć się dobrze. Czy ktoś mo?źe podpowiedzieć w jaki rozmiar powinienem celować??? Simms-y G4 kt?łre sprowadziłem w rozmiarze XL okazały się workiem na ziemniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MIGOTKA Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 mam drugi sezon to dolne.jest oki. Ma wszyte pianki na kolanach do klękania i na dupie do siadania. Polecam tu masz na mojej osobie kaftanikMam XXl a m?łj wzrost 187 i waga okolice setki oczywiście samo nie wystarczy. Na filmiku było akurat ciut ponad 10 stopni mrozu. Pod spodem miałem podkoszulkę bawełnianą bluzę z kapturem taką normalną i tą ?źe kurtkę. Było ciepło.A i dobre skarpety wełniane. A z but?łw do tego polecam http://www.baffin.com/product-p/23550000.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
datoos
Czy ktoś u?źywa kombinezony tego typu:
Chcę sprowadzić sobie zza oceanu takie wdzianko aby podczas wędkowania na lodzie czuć się dobrze.
Czy ktoś mo?źe podpowiedzieć w jaki rozmiar powinienem celować??? Simms-y G4 kt?łre sprowadziłem w rozmiarze XL okazały się workiem na ziemniaki.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi