domingo95 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Witam. Przygodę ze składaniem wędek zacząłem jakieś trzy lata temu. Dzięki informacjom z naszego forum, zdecydowałem się pogrzebać trochę przy sprzęcie. Były przeróbki, naprawy, kilka projektów od podstaw. Niestety zdjęcia archiwalne ulotniły się po formacie komutera Dojrzałem, żeby zacząć dzielić się swoją pasją z innymi. Postaram się o umieszczanie na bieżąco informacji z projektów które wykonuję lub będę wykonywał w przyszłości.Na początek moja prywatna wędka . Phenix M1 - MXS72-M. Blank jak widać z odzysku , po usunięciu poprzednich komponentów. Blank uzbroiłem spiralnie w mix przelotek Fuji Sic slim 4,5 i Fuji Alconite z podwójną stopką. Rekojeść z piany Matagi, uchwyt Fuji ACSP 16 Ice Gunsmoke i srebrne pierścienie Rodcraft. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Ciekawa wędka Co to za uchwyt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Wyszło całkiem ładnie i zgrabnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingo95 Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Uchwyt Fuji ACSP 16 w kolorze Ice Gunsmoke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Ciekawa wędka Co to za uchwyt ?przecież napisał w opisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingo95 Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Wyszło całkiem ładnie i zgrabnie Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Wysoki poziom startu - super Krec Irku i wstawiaj foty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingo95 Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Wysoki poziom startu - super Krec Irku i wstawiaj foty !Dziękuję za słowa uznania. Niedługo ciąg dalszy. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingo95 Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) Wędka zrobiona latem 2017r. CD Blue Rapid dla kolegi Pawła. Uchwyt Alps Rapid 17 Soft, rękojeść z Burl Natural, korkogumy i jasnego korka zakończona drewnem bocote( jeżeli mnie pamięć nie myli). Przelotki Fuji Aconite , od 25 Kl-H do 5 Kt. Ostatnie zdjęcia z telefonu. Postaram się, żeby jakość następnych była odpowiednia. Edytowane 26 Lutego 2018 przez I W 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Nad opisywaniem musisz mocno ćwiczyć. Odległości, odstępy, symetria, poziom opisu. Zanim opiszesz gotowy kij ćwicz dużo na innym złomie, zmywaj i ćwicz dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingo95 Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Nad opisywaniem musisz mocno ćwiczyć. Odległości, odstępy, symetria, poziom opisu. Zanim opiszesz gotowy kij ćwicz dużo na innym złomie, zmywaj i ćwicz dalej.Dzięki za cenną uwagę. Następny projekt ma być z naklejkami. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 uważaj na naklejki przy blankach matagi, blanki nie są gładkie tylko są jakby karbowane więc pod naklejke może podciec lakier, warto zrobić cienka warstwe lakieru i jak przeschnie dopiero naklejka i druga warstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 uważaj na naklejki przy blankach matagi, blanki nie są gładkie tylko są jakby karbowane więc pod naklejke może podciec lakier, warto zrobić cienka warstwe lakieru i jak przeschnie dopiero naklejka i druga warstwaDokładnie, i to nie tylko Matagi , ale każdych nieszlifowanych blanków dotyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1matagi Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 (edytowane) Już przebieram nóżkami na myśl o końcowym efekcie Ona sama będzie łapała ???????? Edytowane 1 Marca 2018 przez 1matagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingo95 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Matagi Super Shore ML.Według życzenia obecnego właściciela, uchwyt Fuji Skss 17 , insert drewniany z drewna merbau . Przelotki to Fuji Sic Slim 20 kl-h i Torzite od 10 kl-h do 4 kt . Naklejki na cienkiej warstwie lakieru( wedle wcześniejszych wskazówek ). Zdjęcia niestety nadal z telefonu, ale chyba lepszej jakości niż ostatnio. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zdjecia zdecydowanie lepsze Na przyszlosc, w podobnym projekcie, mozesz tez zrobic omotki bardziej zblizone do koloru tego drewienka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingo95 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 W oczekiwaniu na dostawę " biżuterii" do kolejnych realizacji, wziąłem się za przezbrojenie Zebco Microbite 270. Na początek rękojeść. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingo95 Opublikowano 31 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Poskładałem Kraaga. 7 stóp, 11 lb, 3-19 g. Tytanowe przelotki Sea Guide, uchwyt Fuji Tvs , pianka i aluminiowy osprzęt Rod Craft. Wstawki z nici Fuji 007 Garnet i Pro Wrap Pro FX Silver. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Przetestujesz to daj znac jak pracuje ten Kraag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingo95 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zebco Microbite 270. Obecnie 240 cm. Wymieniłem wklejkę, przelotki Pb minima match w czarnej ramce, Fuji Dps 17, pianka Rod Craft. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1matagi Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 No stary fotki to się niestety nie otwierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingo95 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 (edytowane) W aplikacji Tapatalk wszystko widać. Chrome już nie wyświetla. Wrzucę dodatkowe z Fotosika. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Czerwca 2018 przez I W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingo95 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 (edytowane) Edytowane 7 Czerwca 2018 przez I W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi