troutowy Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Cześć! na wstępie chciałbym przywitać się z każym zapalonym luremaker'em. Wieczorna dłubanina przy woblerkach to moja druga pasja, oczywiście zaraz po wędkarstwie spinningowym.Temat założyłem by na bieżąco informować/dzielić się z Wami postępem prac, nowymi modelami ........dziś powstały dwa nowe wzory "Sąpólek": 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Bardzo ładne woblerki . PS zaraz Janusz napisze, że ladniej wygladają już okończone woblery :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Skoro Piotr już mnie wyręczył. napiszę tylko - witaj we własnym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Witam, woblery i bez sterów prezentują się bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Witam, woblery i bez sterów prezentują się bardzo dobrze. Jednakowoż ze sterami wyglądają lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Kolego jak mogę coś podpowiedzieć to :1. pod oczka wyfrezuj otworki - oczka ładnie się osadzą 2. ja jak lakieruje , to w oczko na dupce wkładam skobelek z drutu , to sprawia, że lakier ładnie spłynie na drucik i nie będzie takiego zgrubienia na oczku 3. oczka czyszczę po każdej warstwie lakieru, wtedy ładnie lakier się ułoży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutowy Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Wszystko było przed ostatecznym czyszczeniem. Jasne to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi