admin Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Ok. Ja się na tym nie znam więc odbieram to zmysłami .... subiektywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Remek jesteś właścicielem i Tobie ma się podobać,jak się podoba to git.Ja pomijając moje podchody do tematu ,na miejscu autora nie wstawił bym gotowca(a dostęp mam),bo nie będzie to jedyne niepowtarzalne i rozpoznawalne jako jedyne-logo,chociaż z czasem pewnie się opatrzy.mam nadzieję ,że pod wzg prawnym to zaklepiecie,bo vector tej piranii przewijał mi się w logach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Logo, jak ktoś słusznie zauważył rodem z USA, ale spełnia kryteria profesjonalnego logotypu; a czy się podoba to kwestia subiektywnych odczuć.Według mnie jest zdecydowanie lepsze od starego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Logo nie jest złe ale zamiast piranii powinna być jakaś nasza polska ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian111oneeleven Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Logo nie jest złe ale zamiast piranii powinna być jakaś nasza polska ryba.na przykład złowieszczo łypiący kiełb czy ukleja, na wzór tej piranii <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Logo nie jest złe ale zamiast piranii powinna być jakaś nasza polska ryba.na przykład złowieszczo łypiący kiełb czy ukleja, na wzór tej piranii <_< Albo drapieżny krąp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Logo moim zdaniem poprawne technicznie, takie Hamerykańskie, ale przyjazne i z dystansem.. a że takie comics rodem z templatemonster.com oj tam nie spinajmy się, jest okej PozdrawiamS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Gupi! Jaka pirania??? Przeca to zębol, szczupak znaczy, ino konus taki, nie urósł wzdłużnie, ale mordę zębatą wszędzie bym rozpoznał. On ci to jest Pzdr,Fatso P.S. Mnie tam podoba się, a że hamerykańskie? Przecież stamtąd większość komponentów rodbuildingowych do nas płynie (nawet, jeśli gdzie indziej wyprodukowali) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Poprawne? A w którym miejscu?Abstrahując od walorów estetycznych, odczuć wizualnych to: - brak czytelności w skali szarości, nie wspominając o monochromii - 3 linie tekstu i: 3 wielkości czcionki, 3 rodzaje odstępów miedzy znakami, brak zwartości tekstu - styl znaku różny od stylu czcionki, dwa światy - za duże skomplikowanie: albo robimy skomplikowany znak w jednym kolorze, ale prosty, gdzie właśnie kolor ma znaczenie (patrz logo wspominanego Loomisa i np marki Orange). Ono np. na długopisie będzie nieczytelne (sam znak) a co dopiero opis czego to jest logotyp.Chłopaki, to logo co jest było np. na kalendarzach, pomimo braku oryginalności co do pomysłu jest 100x lepsze.A jak już chcecie zmienić, to poczytajcie o typografi w necie, o kompozycji itd. Polecam to, bo fajna zabawa jest jak się ma chwilę czasu, jak nie, to niestety zapłacicie komuś kto się tym zajmuje zawodowo.Pamiętajcie o księdze znaku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Jakoś bardziej mi leży jerkbait pisane razem-od razu kojarzy się z forum, a nie z przynętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Chłopaki, to logo co jest było np. na kalendarzach, pomimo braku oryginalności co do pomysłu jest 100x lepsze. Dzięki gościu , tym bardziej, że oryginał jest lepszy, bardziej masywny, ale jeden amator go okroił i wyszło takie coś z takim czymś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Logo jest czytelne, kolorystyka umożliwia stosowanie na wielu nośnikach (są dwa kolory).Logo portalu to nie logo produktu, moim zdaniem może być bardziej rozbudowanym znakiem graficznym, a wedle niektórych, w pewnych przypadkach powinno.Trzy linie tekstu w tym przypadku - dlaczego nie?, odstępy można poprawić, czcionki zbliżone, lub jednolite, zwartość w normie.Styl znaku wedle mojej opinii pasuje do typów użytych czcionek.Spójrzmy może na logo Euro 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Jeśli można było znaleźć ten baner na stronie partnerskiej, to chyba nie taki obrzydliwy ten przeciek i niezbyt skrywana była ta niespodzianka Remku, jak prosisz o opinię, to mi również się nie podoba. Jeśli Tobie podoba się bardzo i takie właśnie ma być, to można pomyśleć o wersji poprawionej tego co jest. Ale zaznaczam, mi ten projekt się niezbyt podoba (ogólnie uważam za średnio udany), a ta tyleż drapieżna co egzotyczna ryba ściągnięta ze stocka... nie kojarzy się z zawartością naszego Forum, nawet z wędkarstwem średnio, a jerkbaita jako jedno z tych miejsc w internecie, bogatych w treści, formy i idee, stać na projekt niepowtarzalny. Natomiast jeśli zmiany są już zaklepane, to cóż, przyjdzie nam przywyknąć i nie ma co wieszać psów, chociaż zdanie swoje wyraziłem jasno. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 gdyby to jednak miało być na poważnie... też jestem na nie, dużo bardziej trafione propozycje mogli by dać sami użytkownicy, choć pewnie kawał sprawy leży w tym do czego zastosowane będzie,takie logo kojarzy mi się z tymi na zawodach, gdzie championi do zdjęcia są wyciapkani logami firm/sponsorów od brody po jajka albo i jeszcze niżej, niby rzuca się w oczy, jeśli po to ta zmiana to zda egzamin ale do mnie nie przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Dziękuję za kolejną garść Waszych opinii. Logo ... fakt jest inne, ale ... chciałem zupełnie coś innego niż ... kolejnego szczupaka, czy kolejnego pstrąga. Widzę, że cel osiągnąłem bo ... dyskusja jest burzliwa więc ... mogę tylko powiedzieć jedno - sukces. W szarości, szczupakowości, pstrągowości, czy haczykatowości polskiego internetu .... będzie to rzeczywiście coś odmiennego, coś co będzie rzucało się w oczy. Dlaczego? Kolejne rzeczy też będą inne - tak miało być Stare logo to już historia. i ... nadgryzione jabłko i komputery? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 cel osiągnąłem bo ... dyskusja jest burzliwa Nie ważne co mówią, byleby mówili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 cel osiągnąłem bo ... dyskusja jest burzliwa Nie ważne co mówią, byleby mówili? Popper, to jest kwestia subiektywnych odczuć. Jedym się podoba drugim nie. No cóż ... może jak poskłada się wszystkie klocki do całości .... będzie widać jak to finalnie wygląda. Teraz to tylko pojedyncze klocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Osobiście wybrałbym stare, bardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Tutaj mała zapowiedź inności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Wow, to będzie (jest) projekt naklejki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Good Heavens U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Jakiś czas temu rozmawialiśmy z kumplem o tym jak smutne kolorystycznie jest wędkarstwo. Pierwsze kroki by to zmienić już poczyniłem: mam czerwoną kurtkę i pomarańczowy aparat. Remek, jak dla mnie super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 osobiscie, nie uwazam za sukces czegos o czym sie tylko duzo rozmawia ... o gniotach tez sie burzliwie dyskutuje - moze nawet bardziej niz o produktach dobrych i bardzo dobrych, nie zapominajmy o tym, dlatego sukcesem jest dla mnie produkt lub metoda ciszacy/-ca sie szeroka akceptacja ... akceptacje mozna zmierzyc, co wiekszosc powaznych instytucji przeprowadza regularnie a teraz to jest gdybanie poniewaz nie ma zadnych faktow, natomiast gdyby byla ankieta, to bylyby i fakty i cyferki, co znacznie ulatwia odczytanie barometru ... no chyba, ze w tym przypadku 'podobalnosc' nie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Kleks smutne kolorystycznie jest wędkarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 No i extra ... jedziemy dalej ...... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi