tpe Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 smutne kolorystycznie jest wędkarstwo Oliwka, zieleń, brąz, panterki...Nie mam racji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Barwy pór roku. Kolory dnia, otoczenia, wody, nieba. Nie. Nie, moim zdaniem masz racji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Bronicie swojego podwórka przed nową piaskownicą?Zupełnie niepotrzebnie, jako dzieciaki nie wiecie co jest dla was lepsze, a i ładniejsze po trosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 No. Nie wiemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 jestem pewien i założę się?o ... sam nie wiem o co ... w tym wątku nigdy nie dojdziemy do konsensusu - dlaczego? O subiektywnych rzeczach trudno dyskutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Barwy pór roku. Kolory dnia, otoczenia, wody, nieba. Nie. Nie, moim zdaniem masz racji. Popper, ja mówię nie o okolicznościach przyrody, a o tym jak wyglądamy nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Bronicie swojego podwórka przed nową piaskownicą?Zupełnie niepotrzebnie, jako dzieciaki nie wiecie co jest dla was lepsze, a i ładniejsze po trosze to zależy, czy przed nową piaskownicą, czy przed zamianą starej na nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Jakiś czas temu rozmawialiśmy z kumplem o tym jak smutne kolorystycznie jest wędkarstwo. Pierwsze kroki by to zmienić już poczyniłem: mam czerwoną kurtkę i pomarańczowy aparat. Remek, jak dla mnie super!!! A tu się z Tobą @tpe zgodzę - w ramach łamania polskiej nadbrzeżnej tradycji, mam od tego lata pomarańczową koszulę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 co by nie było ,dobrze że umknęliście super hyper realizmowi,i ktoś zaproponował coś co już było zrobione(a wiem że wielu korciło),sam daleki jestem od dosłowności w graficznych sprawach,chociaż nieraz niektórzy nalegają <_< klient nasz Pan ale...są granice,nie pod wszystkim się człowiek podpisze Dla mnie to trochę na skróty,co nie znaczy że komuś ma nie pasić,Dla mnie to troszkę kopiuj wklej ,co nie znaczy że mniej chętnie zaglądam na j.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Osobiście nie wpadłbym na to aby przestępczą działalność niejakiego „Piranii” na jerkbait.pl uwiecznić w logo. W sumie to dobry pomysł, szkoda że tak późno. PS. Dodałbym jeszcze na oczach piranii czarną opaską, taką jak mają rabusie. Taki symbol na tle znaku ostrzegawczego byłby hiperrealistyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Dobrze Robert, że już to napisałeś. Zwykle na końcu swego wywodu dochodzisz do takich wniosków i teorii spiskowych. W tym wątku szybko jednak to się stało - ufff. Inne osoby zapraszam do konstruktywnych uwag - dziękuję. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Może warto uwolnić się od natrętnej amerykanizacji, choćby na poziomie języka. W obecnej formie cała konstrukcja sugeruje jakiś obcojęzyczny portal. Techniczne wpadki dobrze wypunktował @Krzychun, estetyka...rzecz subiektywna, według mnie słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Mnie nie podoba się znak zakaz ruchu w obu kierunkach oraz dwie wielkości czcionek w nazwie.Pirania tak sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 JERKBAIT.plJak dla mnie brakuje tego .pl które do tej pory było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Najprościej jest ble.Starsze było o wiele lepsze.To jest taj jak inni już tu pisali takle amerykańsko badziewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Oryginalne, odważne, ale nie pasuje mi do jerkbaita. Trochę sobie inaczej wyobrażałem nowe logo, ni kuta nie kojarzy się z polskim forum, chyba że cel jest właśnie taki. Jednak jak nie decyduję to się dostosuję.pozdrawiamJanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 nowe logo jest dla mnie straszne ....mam czapke Loomisa od Jacka i lubie w niej chodzic ale ...logo Loomisa uwazam tez za najgorsze z mozliwych stare logo bylo -dobre- mozna oczywiscie stworzyc jeszcze -lepsze-prosze moje subiektywne uwagi traktowac -na luzie-... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Cały czas słucham Jestem otwarty na Wasze uwagi. Proszę jednak o konstruktywne uwagi - raczej co ma być a nie co Wam się?nie podoba Dzięki! Nowe logo wejdzie wraz z nową wersją strony. Stare - tak jak powiedziałem, już nie będzie naszym logo. Zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 No panie Remku, większość chyba na nie, co będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 jak to co ? ..beda wiecej na ryby jezdzic a nie przed pudelkiem siedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 A!, już wiem, kiedy nowa strona, jeśli można zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 No panie Remku, większość chyba na nie, co będzie? Nie wiem czy większość. Na pewno, to co faktem jest, wypowiadają się?forumowicze, którym nie podoba się nowe logo. No cóż ... mały tuning jest możliwy dlatego zbieramy i analizujemy Wasze uwagi. Gdyby było inaczej nie zachęcałbym do wypowiadania się w sprawie logo. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Nowa strona pewnie w Nowym Roku, czekam z niecierpliwością. PozdrawiamTomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 mocno sie nad tym zastanawiam ..mysle ze chcac zmian i chcac tak hard i mistycznie ...mozna bylo pojsc w kierunku Franciszka Starowiejskiego bo ...ze zdziwieniem obserwuje taki trend na koszulkach ktore od kilku lat promuja sztuki walki i nawet mi sie coraz bardziej podoba , mam taka czapke te moro pstragowa sztucznie obszarpana z cabelasa gdzie tez taki kierunek obrali ...a nie sadze zeby Cabela,s czy Dana White znal naszego artyste Franciszka Starowiejskiego , korzystaja pewnie z warsztatu amerykanskich artystow . Nowe logo -komiksowe- wogole mi nie pasuje do ludzi renesansu ktorzy tworza Jerkbaita ...Remku , Bujo , Standerusie , Friko?!?, Slawku ,Gumo , Guzu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Co ma być. Hmmm, rozbudowana wyszukiwarka, ma być przejrzyście, czytelnie, poprawnie językowo (czyli po polsku!) i nie absorbująco wizualnie. I tak, żeby dźwięk nas nie atakował bez ostrzeżenia, tak żeby reklamy nie atakowały postów z każdej strony. Trudno tak pisać, nie wiedząc czego się spodziewać. Pewnie do wszystkiego można przywyknąć, ale lepiej przywyknąć do dobrego (to m.in. odnośnie logotypu).. Uwaga ogólna: wyglądu Forum nie zmienia się co tydzień i warto mieć na uwadze, że śmiałe projekty, futurystyczne, albo bardzo specyficzne, szybciej się przejadają i jak się już opatrzą są tak samo nudne, jak bardziej wyważone projekty, które się przejadły nieco później (pomijając, że zawsze pewne grono nie oswoi się z niektórymi formami, nawet po czasie - abstrahując od gustów, tego co się komu podoba). Świeże, odmienne, nowatorskie, kolorowe, nie musi się kłócić z wędkarskie, ponadczasowe, tradycyjne, czy przed czym tam uciekacie z tym nowym lookiem... Oczywiście nie namawiam do wklejania gdzie się da, koniecznie szczupaczego_łba_real_photo, bo nie o to mi chodzi. Na razie możemy odnosić się tylko do tego przecieku z .pl i sampla rodem z festiwalu murali Chciałbym czuć klimat wędkarski, pasję w naszych hobby (łowienie, fotografowanie, rodbuiding, C&R) a mi piranie kojarzą się z rekordowym tempem objadania wszelkiej rannej zwierzyny wpadającej do wody... tu w wersji komiksowego remake'u. Remku, jeśli oczekujesz pakietów propozycji, to może biała kartka i wolna ręka dla każdego chętnego, jeśli oczekujesz po tym spontanicznym wątku konsultacji społecznych dotyczących formującej się, edytowalnej propozycji, to pokaż więcej, a jeśli ma być niespodzianka, to niecierpliwie czekamy z nadzieją, że najlepszego nie widzieliśmy PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi