krzysiek Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Cóż, ja osobiście Bogu dziękuję, że niektórym przedstawicielom nacji posługujących się egzotycznymi językami chce się dodać pod nazwą własną słówka „trolling team” czy „fishing team”. Dzięki temu moje życie stało się dużo łatwiejsze. Osobiście uważam, że fajnie by było, gdybyśmy mieli więcej obcojęzycznych użytkowników (pamiętam, że zdarzały się dyskusje prowadzone po angielsku). Wymiana doświadczeń na poziomie międzynarodowym, szczególnie w dobie rozwoju turystyki wędkarskiej, może być bardzo wartościowa. Póki co korzystam z wiedzy Polaków – rezydentów i czytam obcojęzyczne strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Majster, tylko jaka będzie tego czytelnośc np na kapslu na dolniku?Jak dla mnie - duzy, uproszczny znak, wpisujacy się w koło, w wersji kolorowej i b&w Oczywiście niewielka, jak przy znaczku original, gorzej z gadżetami, ale na stronie już powinno być dobrze widoczne. Tak tylko rzuciłem pomysł, bo sporo osób chciało włączyć c&r do logo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Ot i gotowy projekt logo, godzący stare i nowe http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=21809&am p;am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 taki rekin cenojad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Raczej (prawie) slider cenojad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 A tak mi się nudziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Brawo Lesiu! No i po problemie, - logo jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Tylko kropka nie z tej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Już miałem iść spać, a tu taka perełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 ...nie zmiesci sie Frikowi na wedke ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 ...nie zmiesci sie Frikowi na wedke ... Echhhh no widzicie to nie takie proste Ale w zaciszu powstaje nowa propozycja Nie będzie przełomu ale będą drobne modyfikacje, które myślę, że zadowolą Was. A jak nie .... He he he ... Trudno będę z tym musiał jakoś żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 lesiu -fajnie ale ja bym mial drobne zastrzezenia ze troche az za zarowkowo Bardziej mi sie widzi takie http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=247371 &stadko a za nim zebaty Prostota w czystej formie jest samym pieknem .I ekologicznie ma byc nawiazane .Ale to tylko moje widzi misie .Czuje jednak ze ekipa zmontuje cos ciekawego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Tylko kropka nie z tej stronyMusisz wybaczyć ale byłem przemęczony.Ale poprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Wybaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 ...nie zmiesci sie Frikowi na wedke ... Echhhh no widzicie to nie takie proste Ale w zaciszu powstaje nowa propozycja Nie będzie przełomu ale będą drobne modyfikacje, które myślę, że zadowolą Was. A jak nie .... He he he ... Trudno będę z tym musiał jakoś żyć Zatem czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 czy mozna domniemac ze nowa strona wystartuje z dniem 1 stycznia 2012 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Nie Jureczku. Kilka rzeczy mamy do dopięcia np. Logo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Ufff, przeczytałem wątek od początku do końca...i nadal stoję na stanowisku, że nowe jest ok. Fakt, da się poprawić - jeśli to 'wordart' to trochę kiszka, przydałaby się 'personalizacja'. '.pl' to obowiązkowo, 'Fishing Community' też ok. Kolory - super. Może faktycznie przerobić tą piranię na bardziej polski gatunek? Bolek byłby fajny, sandacz lub szczupak też. Szczupak chyba najbardziej, taki uniwersalny - kto nie zaczynał spiningowania od tej ryby albo okonia? Co do dodawania C&R i jeszcze innych napisów to musicie pamiętać, że logo musi być proste i czytelne. Nie może być przeładowane. Jakby dało radę to nową propozycję dobrze by było jeszcze okroić. Jeśli chodzi o stare logo - ja go nie znałem. Kompletnie nie kojarzyło mi się z portalem, a piszę z punktu widzenia użytkownika, który dołączył bodaj 2 lata temu. Rozumiem czemu Remek pisze, że jest niefunkcjonalne - ciężko to na czymś wydrukować sensownie, czcionka taka se, możliwości zmian 'sezonowych' - zerowe. Rozumiem sentymemt wielu osób, ale jak patrzyłem na zestawienie, które zrobił Pitt to stare mnie nie przekonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Jeśli mogę zapytać...Mamy połowę stycznia,wiadomo kiedy będą te zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 jak będą gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 No panie Remku, większość chyba na nie, co będzie? Nie wiem czy większość. Na pewno, to co faktem jest, wypowiadają się?forumowicze, którym nie podoba się nowe logo. No cóż ... mały tuning jest możliwy dlatego zbieramy i analizujemy Wasze uwagi. Gdyby było inaczej nie zachęcałbym do wypowiadania się w sprawie logo. PozdrawiamRemek Ja dołączam krytyków. Nowe logo mi się nie podoba. Poziom podobacia: ZERO <_< Konstruktywnie:1. Powinno być po polsku i po angielsku ponieważ a)Jerkbait powinien być rozpoznawalny jako polski, tak ze względu na rodaków (łatwość identyfikowania się z portalem oraz wartościami tu promowanymi), jak i ze względu na resztę świata -nie widzą, że ci porządni wędkarze z j.pl to Polacy (pracujemy na wizerunek) b)Jerkbait mógłby wreszcie wejść na ścieżkę cnoty językowej, bo póki co jerkbaitowa społeczność ciemną doliną niechlujstwa językowego kroczy, na czele z redaktorami i moderatorami, pongliszologami zatraconymi. 2. Jeśli ma być na luzie i z przymrużeniem oka -niech będzie barwnie. W obecnej kolorystyce to logo znika na każdym tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Mi nowe logo się podoba szczególnie te czerwone z czarną plamą <_< . Czekam na drugą propozycję ;]. Wiem że nie łatwo jest coś innego zrobić coś takiego co przykuje oko. Powodzenia;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 A może w temacie C&R wystarczyłoby otoczkę koła za plecami rybki zrobić czerwoną? Takie miałem skojarzenie ze znakiem zakazu. Nie wiem, jakie idee przyświecają Ojcu Dyrektorowi, ale jest sporo głosów na temat polskości. Peelka częściowo rozwiązuje temat, ale może warto spolszczyć The Fishing Community? Chyba, że wychodzimy daleko poza granice i potrzebny jest przekaz uniwersalny.Jeśli chodzi o rybkę, to wystarczy ją nieco spersonalizować. Inne oko, niższa płetwa grzbietowa, mniejsze kły, może nieco smuklejsza sylwetka. Przecież nie musi to być typowy szczupak, okoń, czy inna real grafika ryby. Niech będzie wyjątkowa, niepowtarzalna, nieistniejąca w naturze, jerkbaitowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Witam,Przyznam, że mam mieszane uczucia co do nowego logo. Jak zobaczyłem je pierwszy raz bardzo mi się nie podobało. Po kilku razach zacząłem się do niego przyzwyczajać. Wynika to pewnie z naturalnego oporu przed zmianami, i do przywiązania do starego logo. Myślę, że po kilku zmianach o których już była mowa będzie ok. Myślę że najważniejsze jest żeby całość do siebie pasowała, a wizję na całość ma chyba tylko Remek. Myślę, że z czasem (i po kilku operacjach plastycznych ) paszczur dostanie jakieś ładniejsze imię (albo i nie) i zagości na stałe jako maskotka portalu. Dlatego ważne żeby był unikalny.Pozdrawiam i czekam z zaciekawieniem na nową odsłonę strony na której niegdyś byłem częstym gościem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Phala zacznij znowu bywać po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi