jerry hzs Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 -Paszczur- ? ...znowu bedzie na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Phala ... super napisałeś. Czujesz jak myślę! To dokładnie miało być jak napisałeś ... taka maskotka, w różnych kontekstach. Czekam obecnie nad ostateczną wersją z wprowadzonymi poprawkami - chcę mieć unikat. A tak przy okazji - wiele osób kiedy zobaczyło na kalendarzu nowe ... powiedziało, że super. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Czy ktos moze wstawic nowe logo.Bo ja kalendarzy nie kupuje,,, A Chciałbym je zobaczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=3860 5&private=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Dzieki Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi