fudi75 Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Witam,Od dłuższego czasu zaglądam systematycznie i obserwuję pracę twórców lurebuilingu. Czerpię wiele pomysłów z tego forum i cały czas się doskonalę. Moje woblery zaczynam od strugania w lipie. Struganie i tworzenie nowego wzoru woblera jest dla mnie najlepszym relaksem Chcę pokazać moje woblery, które dały mi w poprzednim sezonie już mi wiele ryb na klenia i jazia. Teraz uzupełniam braki w pudełku.Woblery mają długość 27 mm i waga 2 g. Głębokość pracy do 50 cm. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Już zaczynałem się martwić, że wszyscy "dłubacze" są na rybach. Całe szczęście mróz ścisnął i mamy kolejnego kolegę, tworzącego woblery Witaj we własnym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Witam,Od dłuższego czasu zaglądam systematycznie i obserwuję pracę twórców lurebuilingu. Czerpię wiele pomysłów z tego forum i cały czas się doskonalę. Moje woblery zaczynam od strugania w lipie. Struganie i tworzenie nowego wzoru woblera jest dla mnie najlepszym relaksem Chcę pokazać moje woblery, które dały mi w poprzednim sezonie już mi wiele ryb na klenia i jazia. Teraz uzupełniam braki w pudełku.Woblery mają długość 27 mm i waga 2 g. Głębokość pracy do 50 cm. bez urazy,ale nazwę też czerpiesz od kolegi @RUDI75 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fudi75 Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 moja nazwa to ksywa, którą przylepił mi mój dobry kolega jeszcze w szkole podstawowej. Będzie chyba już z 30 lat 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fudi75 Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Praca nad nowym projektem.długość 6 cm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fudi75 Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Forma zrobiona i są już pierwsze odlewy. Test wannowy wyszedł pozytywnie. Malowanie wobka na szybko. Zamiata ogonem bardzo dobrze Teraz drugi do testu ale dodam jeszcze obciążenie bliżej ogona aby zgasić trochę jego temperament 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fudi75 Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Taki moje brzydale które w zeszłym sezonie dały mi parę ładnych okoni i szczupaków. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fudi75 Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 W tym pierwszym żółty z czerwonym grzbietem późną jesienią zasmakowały bolenie. Kilka konkretnych wypasionych wyciągnąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Sprawna snycerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Takie szyszeczki piękne woblerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fudi75 Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Lubię jak wobler ma wyraźną łuskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fudi75 Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Wzór już jest teraz w silikon i czekam co wyjdzie a potem żywica i dalsza zabawa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 No i następne arcydzieła,kto odważny wrzuci to do wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fudi75 Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Pierwsze odlewy zrobione testy wannowy wyszły ok jutro testy nad rzeką Jeden w całości, a jeden będzie łamany zobaczę co lepiej mi podpasuje. Kolejny chłodzi się w formie i będzie jerkiem na jezioro tylko muszę poczekać jak jezioro odmarznie albo staw u szwagra 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fudi75 Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Jutro mam zamiar jechać na jazia i klenia już nie mogę się doczekać. Zrobiłem rekonesans i widziałem ze pomału wchodzą w rzekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Zapowiada się dobrze i ładnie. Co będzie dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fudi75 Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Dalej kolorystyka i zabawa z obciążeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fudi75 Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Zabawa z modelami jest cały czas. Doskonale karasia, którego zrobiłem w poprzednim sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fudi75 Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Dziś ustawiałem nowe modele i pracują bardzo dobrze podczas kolejnego sprawdzenia ustawienia skusił się szczupak 60. Wiec jest dobrze Teraz malowanie i kolejne sztuki do pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fudi75 Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Chwila czasu i proste szybkie malowanie. Jeszcze w lakier i będzie git 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fudi75 Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Już po lakierowaniu podobają mi się. Kotwiczki i do wody. Kolejne już się robią w innej kolorystyce. Będą na okonia i szczupaka.Łamany Standard 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi