Zybi81 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 23 czy 2,3 gr.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 (edytowane) Kotwice będą się plątały podczas rzutu. Edytowane 27 Listopada 2018 przez woblery L.E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Malowanie bardzo ciekawe Co do kotwiczek to koledzy dobrze radzą, jedna w takiej konstrukcji w zupełności wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Moje pierwsze oklejane tkaniną lipowe woblery.Długość 25mn waga 1,3 gr. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) Model ten będzie zdecydowanie odchudzony,ster węższy ołów głębiej i myślę że będzie ok.Oczywiście zostaje nauka oklejania i malowania ,,,,,,, Edytowane 23 Lutego 2019 przez iduss 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Eeeekstraaa mikrusy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Eeeekstraaa mikrusy!To są raczej większe mikrusy też będą narazie uczę się oklejać na większych. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Oklejane mikrusy, szacun za mikroprezycję i powodzenia , czekam na efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 fajne woblerkitylko słabe masz światło bo aparat widać nie radzi sobie z ostrością generalnie fajnie i tak się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) Tak jak wcześniej zamierzałem odchudziłem korpusy, po wstępnym lakierze suszą sięjeszcze,,,, OK 2cm waga między 0,8 a 1 gr. Edytowane 16 Marca 2019 przez iduss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 następnie próba ze sterami , kilka kształtów mam już wycięte ,, 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 i testy w mojej rzece ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Stery wklejone piękna pogoda na naukę pływania . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerut Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Stery wklejone piękna pogoda na naukę pływania .Piękna robota.....Praca bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Bardzo mi się podoba,że stawiasz na JAKOŚĆ , nie na ilość- widać włożone serce w każdą przynętę.Tak trzymaj! :clappinghands: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Bardzo dziękuje za słowa uznania . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 (edytowane) Dalsze poprawkidoszło pół gram więcej,oczko z pod sterubarwa bardziej stonowana .wyeliminowane klejenie się kotwiczek. myślę ze skończę ten model i wracam do larw i mikrusów dają mi najwięcej radości z tworzenia i łowieniaponiżej w między czasie już zacząłem. Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez iduss 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Będą z tego larwy , zobaczymy ,,,,, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerut Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Radku,po cudownych woblerkach ,czekam z niecierpliwością wędkarza na Twoje larwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Radku,po cudownych woblerkach ,czekam z niecierpliwością wędkarza na Twoje larwy... Jędruś robią się,,,, :good: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 23 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Jaziowe 2 cmwreszcie z własnej gałęzi znalezionej oczywiście na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 23 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Jaziowe 2 cmwreszcie z własnej gałęzi znalezionej oczywiście na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 23 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Poprawka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 24 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 A póżniej narzekam że nie łowie dużych ryb i faktycznie Nie łowie !! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Są mega ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi