cyprys19 Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Kuba rozumiem, że wykupiłeś rybce polisę na życie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Przy okazji sobie też 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Przed Po https://youtube.com/shorts/Z640EPDWnSA?feature=share 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Dodatkowa łapka w górę za podkład muzyczny ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 (edytowane) Przyszła pora, żeby się pochwalić pierwszymi F1 https://youtube.com/shorts/Yr2MxuyWLzw?feature=share Zdobyłem też prawdziwe wisienki tortowe czyli labeotropheus trewavasae Border F1 MC /OB https://youtube.com/shorts/fvLDO6gHNrU?feature=share Edytowane 2 Października 2021 przez guciolucky 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 (edytowane) Co tam masz za kamulce ? Edytowane 2 Października 2021 przez jajakub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Serpentynit i serycyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Ten serpentynit faktycznie zielenieje w kontakcie z wodą ?Znaczy czy wygląda jakby go lekko glon porósł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 (edytowane) To glon. Ciekawą dekoracją jest węgiel kamienny. Stosowałem, super wygląda. Minus jest lekki i trudno ułożyć z tego stabilne aranżacje. Trzeba tylko unikać bryłek ze złotymi i metalicznymi przebarwieniami. Edytowane 3 Października 2021 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Do baniaka ,,Malawi,, serpentynit jest wg mnie The Best...A jeszcze ,,obgloniony,, to miodzio... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Kamiennego nie miałem, brunatny a i owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Rybki super , ale muzyka w tych filmach to katastrofa. btw.to nie ja dałem łapkę w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Mojego młodego kostka i bojowniczek który nie specjalnie chciał się pokazać 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 (edytowane) Labeotropheus trewavasae Border MC morph Edytowane 17 Października 2021 przez guciolucky 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 ciekawe......czy dałoby się wyczarować drewniany insert uchwytu kołowrotka w takim umaszczeniu.....fantastyczny byłby to projekt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Tu takie 72 l 4 tygodnie po restarcie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 ciekawe......czy dałoby się wyczarować drewniany insert uchwytu kołowrotka w takim umaszczeniu.....fantastyczny byłby to projekt Można by zalać mojego samca w epoxy i wytoczyć. Tylko projekt byłby kosztowny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 (edytowane) .......Tylko projekt byłby kosztowny zwłaszcza dla samca...... Edytowane 19 Października 2021 przez cristovo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Samiec z Border już w pełnym wybarwieniu https://vm.tiktok.com/ZM84RdRtY/ https://vm.tiktok.com/ZM84R8gev/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Sporo miałem z morskim włącznie ale do Malawi mam największy sentyment. Piękne ryby Kuba. Miło popatrzeć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Mala zmiana wizji nastąpiła 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Ech to i ja wsadzę to co mam w domu akurat. Jeszcze młode Geophagus Sveni 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Piękne Ziomki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Jedne z najpiękniejszych jakie widziałem!Nie mogę nacieszyć oczu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Jedne z najpiękniejszych jakie widziałem!Nie mogę nacieszyć oczu...To jeszcze nie wszystko na co je stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi