gorgol Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Witam ,mam pytanie czy moge i w jaki sposób odzyskac,wiad pw ze smietnika,mianowicie szkrzynka pełna,usuwam do kosza ,a potem jest opróznij kosz,a teraz zalezy mi na kilku wiad,czy jest mozliwość ich odzyskania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Takiej funkcjonalności na forum nie ma. Systemowo - nawet nie wiem gdzie to jest składowane bo nigdy tego nie szukałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 gorgol , zwróć się z problemem do Bondaryka . Oni wszystko zbierają i katalogują .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gorgol
Witam ,mam pytanie czy moge i w jaki sposób odzyskac,wiad pw ze smietnika,mianowicie szkrzynka pełna,usuwam do kosza ,a potem jest opróznij kosz,a teraz zalezy mi na kilku wiad,czy jest mozliwość ich odzyskania???
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi