STREMER Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Szukam niżej wymienionych produktów. Gdzie można kupić je najtaniej? Do tej pory znalazłem je po:Haki Akita 751 Bl rozm. 8 - 8,90złHaki Akita 706 Bl rozm. 8 - 8,99złZłote główki wolframowe 4,6mm - 11,04zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofi Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 U Gawlika główki 4,5 mm są po 7,99 a 4,8 mm po 8,99. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STREMER Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Dzięki, dzięki. I chyba u niego najtaniej z główkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofi Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 A no z tego co się rozglądałem po innych sklepach to taniej nigdzie nie znalazłem, haczyków też chyba w lepszej cenie nie dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi