jacekp29 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Chciałem zwrócić uwagę szczególnie młodych stażem użytkowników na tego typu ogłoszenia, które mnożą się jak grzyby po deszczu, uważajcie!!! Na mnie działają jak płachta na byka, komercja wielką gębą [emoji6][emoji3][emoji41] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 ...reguła ograniczonej dostępności?... o to chodzi koledze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Koledze chodzi o ograniczone zaufanie do takich ogłoszeń.Z zaczyna robić się śmietnik a nie giełda koleżeńska. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 A ja myślałem że "ruda tańczy jak szalona" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Jak ma się Parkinsona to lepiej pić rudą przez słomkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Jak ma się Parkinsona to lepiej pić rudą przez słomkę. Wtedy to w zasadzie bez różnicy ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazo57 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Jak ma się Parkinsona to lepiej pić rudą przez słomkę.Lepiej mieć Parkinsona i pić przez słomkę, niż mieć Alzheimera i zapomnieć...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi