Jozi Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/f/1324459951.pdfDo poczytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Poczytalem... dobrze ze mam na co lowic, bo te oferowane kolowrotki raczej dlugo by u mnie nie zagoscily... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Castrol magnatec by się do nich lało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Castrol magnatec by się do nich lało Istnieje duza szansa, ze przy tym kierunku w jakim podazaja producenci kolowrotkow za 5 lat ceny sensownych kreciolow z przelomu XX i XXI wieku osiagna kwoty naprawde niebotyczne.I nie mowie tu o kolekcjonerach. Ale po prostu o wedkarzach lowiacych ryby metoda spiningowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visegard Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Oj tam zawsze zostaną Slammery inne bardziej tradycyjne młynki. I nie wiem, może ja się nie znam ale dla mnie kołowrotek za duże pieniądze, który ma wytrzymać naście lat zawsze kojarzył się z metalem a nie jakimiś cudacznymi grafitami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Nie ważne że duże pieniądze ale ważne że nie mają służyć 20lat, to nie interes dla producenta .Po to wypuszczają nowe samochody, kołowrotki aby je kupować tzn. zmieniać na młodsze modele . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Józek ja tam pozostane przy Tournamentach i Twin Powerach JDM. Chodzą po 15 lat wiec i nastepne 15 pociągną BEZ URAZY ALE NOWE JEDNAK DO MNIE NIE PRZEMAWIA.Bezduszny szmelc <_<,choc wyglada dość przyzwoicie ale tylko wygląda. Niech kupują młodzi by być kulll Ja to stary zgred jestem i basta Zdrowych Wesołych Pogodnych i Radosnych Świąt Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 tak jest karolu. 100% poparcia. ps. dzięki za życzenia. zdrowych i wesołych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Karol stare ale jare .Tak jest ze wszystkim, ale jak jest dobrze serwisowane to pochodzi i to nowe .Stelki są piękne ale jako dyżurny zawsze u mnie na topie czarne aero 4000 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ble, ble, ble. A ja tam bym chętnie pośmigał taką nowinką. Ba, nawet EXIST-em na pstrągach lub takim, gdzieś w solance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ble, ble, ble. A ja tam bym chętnie pośmigał taką nowinką. Ba, nawet EXIST-em na pstrągach lub takim, gdzieś w solance Ale wiesz, że serwis takich to tylko w byłym NRD, a jak dotkniesz palcem czegokolwiek sam, to koniec gwarancji... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Tak jak prawi nasz koleda Tomasz. Oddaj kolowrotek do serwisu i zapomnij ze go masz przez najbliższe poł roku. Już to przerabiałem z nowinkami Daiwy. Może jestem staromodny ale nad wyraz praktyczny i nie wyobrażam sobie ze nie mam swojego sprzetu przez kilka miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi