cezorator Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Witam Kupiłem sobie nowy kręciołek.Ale mam z nim problem. Jak się chce zwolnić szpule do wyrzutu to nie rozłącza się rączka. To znaczy przy wyrzucie korbka sie obraca.Nie wiem czy to jakaś wada czy ten typ tak ma ??????Dla ułatwienia załączm fotkę pudełka i multika.Będę wdzięczny za każdą informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Myślę, że napis handle turns in free spool jest wystarczającym wyjaśnieniem. Chyba po prostu jest to cecha modelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Cześć,Chyba trzeba będzie Ciebie zmartwić. Jest tak jak to napisał przedmówca. Zastosowanie tego multiplikatora upatruję raczej jako wyciągarki morskiej. Będzie Ci z tego bardzo ciężko rzucać aczkolwiek nie jest to niemożliwe. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 10 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 No to wygląda na to, że będę go używał do morskich połowów i ciężkiego trola Ale zapłaciłem za niego niedrogo to nie jest więc duże zmartwienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi