Pawgas Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) Kijek #3 w 3 składzie zamówiony. Do tego taki kołowrotek #3/4: https://www.ebay.de/itm/Maxcatch-Avid-Fliegenrolle-großer-Spulenkern-in-1-10WT-geringes-Gewicht-5-Farbe/263186079056?var=563419033778 Oraz taki sznurek #4: https://www.ebay.de/itm/263353216131 Zobaczymy jak przyjdą. Edytowane 4 Marca 2020 przez Pawgas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stonka Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Używał ktoś może takich skrzydełek?https://a.aliexpress.com/_B1VJwHJak się mają do dostępnych u nas, np. u Gawlika, syntetyków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 (edytowane) Kijek dziś przyszedł. Czekam jeszcze na młynek i sznur. Pierwsze wrażenia spoko. Blank ok tylko przelotki s czasem lekko krzywo zamontowane. Pierwsze testy na trawie z kołowrotkiem dragon FX 600 i linką Vision Atack WF5f. Zestaw nieźle wyważony. Nie jestem mistrzem rzutów ale ok 10 m rolką idzie łatwo rzucić. Czekam jak mi granicę otworzą to skoczę na zachodniopomorskie ciurki. Edytowane 28 Marca 2020 przez Pawgas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stonka Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Mój też dotarł w tym tygodniu ale jeszcze nie testowałem. Zapowiada się całkiem ok. Wykonanie robi dobre wrażenie. Zobaczymy jak będzie pracował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Widzial moze ktos gdzies plywajaca linke z krotka glowica w #7 klasie .szukam czegos budzetowego pod dalekie karpie na sucha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Lub co myslicie o kupnie linki w klasie #9 i skroceniu glowicy ?Lub glowice rzutowa tylko jaka kupic do sh #7 aby wazyla z tego co pamietam 15gramow Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez jacob1993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 220-240grainów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Lub glowice rzutowa tylko jaka kupic do sh #7 aby wazyla z tego co pamietam 15gramowMinimum 17g Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez hi tower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) Czyli ci konkretnie polecacie ?Moze byc gorsza prezentacja ale chce rzucic daleko . Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez jacob1993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Ja używam Airflo 40+. Miałem też okazję rzucać zestawem Vision Silver #7 i tam jest linka Kust. Bardzo przyjemnie to latało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Witam.Jacob ... OPST 225 lub 250 gr + 3/3,5m polyleader + running mono.I rzucasz jak spiningiem ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Na alliexpress masz głowice wzorowane na outbound za małe pieniądze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 A wysle ktos linka bardzo bym prosil mam kaseciaka i nawinal bym na 1 szpule . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DinekOracz Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) Wschodnia wersja Outbound Short ? Mam w 7 klasie, fajnie lata ale nie wiem czy na suchą nie będzie za ciężka bo potrafi troszkę chlapnąć. #Aliexpress Twoje 8,57 zł w kuponach jest tutaj!https://a.aliexpress.com/_BVaVPn Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez DinekOracz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 A czy ktoś używa linek Piscifun sword? Znalazłem trochę dobrych opinii. Może ktoś coś napiszę? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zwykła standardowa chińska WF. Piscifun to tylko jeden z dystrybutorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Czyli linkami z chin nie warto sobie głowy zawracać rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Czemu dostalem w gratisie kiedys za dlugie oczekiwanie wf#6 bardzo fajna linka glowica inny kolor running inny .90% linek pochodzi z chin a my czesto doplacamy za marke tak jak u nas .Taimen traper czy ego z drugiej strony im tez placimy za to ze kupujemy pewniaka .A czesto na ali mozna kupoc cos co nie spelnia do konca naszych oczekiwan . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Opinie miewają różne, od zachwytów, do totalnie odwrotnych. Sam mam kilka od nich i nie narzekam. Że niby kruche, że nietrwałe itp. Mam kopię Rio Switch pierwszego już chyba z 5-6 lat. Nie rozpadła się jeszcze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Czyli linkami z chin nie warto sobie głowy zawracać rozumiem?W obecnej sytuacji ani linkami, ani innym sprzętem ze znaczkiem "Made in China" nie warto sobie głowy zawracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzienkiewicz Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 A dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 A dlaczego ?Pewnie dlatego że aktualnie chyba nie da się nic z tamtąd kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Raczej się da. W piątek znajomy odebrał paczki. Przyszły po około 14 dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzienkiewicz Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Cały czas można zamawiać i paczki przychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DinekOracz Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wszystko działa jak ta lala. Szybciej niż przed wirusem. Z linek od majfrenda korzystam cały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi