Friko Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 ... skoro ju?ź mamy logo - gate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Twierdzą ?źe robią na torayowskim pre-pregu. Z zachowania wygląda to na jakiś intermediate modulus, trudno powiedzieć do końca bo specyficzne ugięcie i zbie?źność blank?łw zawę?źają skalę por?łwnawczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Revizor Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Po opisie cw na kiju rozstrzał jak przy Larusach z serii platinium black diamond II czy charakterystyka podobna? Bo i długość podobna. Mo?źe to ta sama fabryka. A ta seria larus?łw nie była zła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 opis na kiju jest m?łj tak ?źe nie wyciągał bym z tego daleko idących wniosk?łw ale swoją drogą kojarzę te larusy o kt?łrych m?łwisz, z tego co pamietam były bardzo podobne do Avid?łw St.Croix i na sucho wyglądały na przyzwoite kije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Revizor Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Mam dwa z tej serii identyczne z opisu, z charakterystyki inne I zacne to patyki, do dziś mi słu?źą. Wracając do tematu, a gdzie i kiedy podotykać będzie mo?źna nowe cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Z tym akurat nie powinno być problemu. Mogę zorganizować jakies spotkanie dla zainteresowanych po Nowym Roku. Będzie mo?źna przemacać te kije + dodatkowo blanki custom o jakich pisałem niedawno w wątku rodbuildingowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Revizor Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 To czekam na sygnał w 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 king Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Witam, regularne ugięcie, podział blanku, r?łwne części składowe wędki to od pewnego czasu chyba ju?ź moda na jerkbait i cieszy kopiowanie takiego modelu. Zdobnictwo i skromne w materiały wykończenie są r?łwnie?ź miłe dla oka. Mo?źna by ju?ź powiedzieć idzie nowe ale niestety bez Umowy gwarancyjnej z kilkuletnim Terminem wa?źności cena oferowanych wędek to 300-400 pln. Po ewentualnym złamaniu, przed czym przestrzegam, 0-50 pln. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bujo Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Witam, regularne ugięcie, podział blanku, r?łwne części składowe wędki to od pewnego czasu chyba ju?ź moda na jerkbait i cieszy kopiowanie takiego modelu. Zdobnictwo i skromne w materiały wykończenie są r?łwnie?ź miłe dla oka. Mo?źna by ju?ź powiedzieć idzie nowe ale niestety bez Umowy gwarancyjnej z kilkuletnim Terminem wa?źności cena oferowanych wędek to 300-400 pln. Po ewentualnym złamaniu, przed czym przestrzegam, 0-50 pln. Pozdrawiam A same przelotki jakby co to ile warte? Komplet Sic-ow czy Alconitow w cascie? Lepiej tez wiesz ile same wędziska kosztują, ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bujo Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Skoro ju?ź są fotki to mo?źe coś napisze Jak dla mnie po Mefisto to najlepsza wędka tego typu jaką miałem w rękach, idealna akcja, strasznie szybka szczyt?łwka,ma moc potrzebną do zacięcia ryby przy du?źych kotwicach w jerkach czy bulldawgach, ugięcie ni?źej dopiero jak jest wymagane. Blank smukły i bardzo mięsisty, generalnie ideał i to w dw?łch częściach Te gnioty z dawnych lat udające jerkowki nie maja startu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek_W Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Jak zwykle o pieniądzach. Najlepiej za złot?łwkę kupić, co? Nie ka?źdy ma zajawkę, na ciągłe poszukiwanie ideału samodzielnie, składając kije. To wielka przyjemność, ale czasem pojawia się pytanie, czy lepiej poświęcać czas na majsterkowanie, czy pracować dłu?źej i zarobić więcej tak, aby nie majsterkować a wolny czas spędzić nad wodą. Dlatego, jeśli dostaniecie kij na nieanonimowych komponentach, o wysokiej estetyce i jeśli jeszcze będziecie mieli okazję przed zakupem go przetestować, to chyba nie najgorzej co?. Zwa?źywszy na to, to sugerowana cena detaliczna, nie jest chyba pora?źająca. Co do gwarancji, ilu z was połamało kij w warunkach polowych u?źytkując go w spos?łb zgodny z przeznaczeniem? Mnie się nie zdarzyło, za to w innych nadzwyczajnych okolicznościach jak najbardziej. Ostatecznie nikt nikogo do niczego nie zmusza. Wypowiedź ta nie zawiera lokowania produktu, jedynie przemyślenie związane ze stosunkiem jakości do ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Tak prawdę powiedziawszy , to czemu nie miałby się powieść ten projekt ? O ile się orientuję i zauwa?źam , wszędzie designerstwo jest zjawiskiem wysoko cenionym . Nie ma te?ź w kraju opr?łcz rodbuilder'skich hand made'?łw odpowiednik?łw takiego MB , albo jakichś innych EG ..Dragon imituje w pewien spos?łb modną estetykę pracowni . Japan ma Ito , to my nie mo?źemy mieć Friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Oj, Krzysiu, łamałem markowe blanki w normalnych warunkach. Jedna wada struktury i blank strzela jak suchy patyk. Ja podchodzę z dystansem do deklaracji niezniszczalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szwagier.janusz Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Friko, to mo?źe jeszcze parę sł?łw na temat casta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Janusz, parę sł?łw o cascie napisał Bujo, kt?łremu kij bardzo się podoba. Ja na razie mogę się wypowiedzieć tylko o wra?źeniach na sucho - dą dobre blank jest grubościenny, ale dzięki temu ?źe ma małą zbie?źność nie jest kołkowaty tylko ma ładne regularne ugięcie. Myślę ?źe będzie dobrze odpowiadał podanemu zakresowi c.w. - 20-80 gram. Miałem gdzieś zdjęcia surowego blanku, jak znajdę to wstawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Paweł, a będzie jakiś cast z trochę wy?źszym zakresem rzutowym, tak gdzieś do 140g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Jako wędka nie, tutaj z uwagi na konieczność osiągnięcia MOQ (Minimum Order Quantity) skupiłem się na jak najbardziej uniwersalnym modelu wędki, takim ?źeby dobrze obsługiwała najbardziej popularne przynęty / techniki etc Jerki 140 gram to juz jednak pewna nisza, ale je?źeli chodzi właśnie o takie niszowe, rzadko spotykane tematy to jest w toku inny projekt - blanki typu custom - ju?ź w dziale rodbuilding: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=21714&am p;am p;prevloaded=1&&start=0 i myslę ?źe ten cię?źszy blank jerkowy custom kt?łry tam jest prezentowany (40lb) ma ew. szanse zblizyć się do tych 140 gram c.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ciekawa propozycja, zale?źy mi na zapasie mocy, ale nie chce ?źeby była to pala:) Poczekam jak się to rozwinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Zgodnie z zapowiedzią, zapraszam na pokaz wędek 24 marca, szczeg?łły tu: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=27502&am p;am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mocho Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Jak coś to ja bym się pisał na spining. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 jak mo?źesz to wpadnij na spotkanie - weźmiesz do ręki, bedziesz wiedział czy Ci le?źy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mocho Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Ja mam do Warszawy 140 km. M?łgłbyś opisać dokładni parametry wędki (dł cw. itp) oraz jak cena dokładnie by była za wędkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 E, to spoko zdą?źysz na 12:00 Orientacyjne ceny podawałem ju?ź w wątku, zale?źą one od ilości zam?łwionych ezgemplarzy. Je?źeli chodzi o parametry u?źytkowe to jest dosyć typowy przedstawiciel klasy 6-12 lb, średni spinnig dosyć uniwersalny (pomijając długość) o c.w. ok 5-20 gram. Na razie mialem go okazję sprawdzić tylko na burdelowych tęczakach - giął się jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bootleg Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 No trzeba przyznać, ze kijaszek zacnie się prezentuje.Nic tylko testować i ruszać z produktem w świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Friko
... skoro ju?ź mamy logo - gate
Top użytkownicy dla tego pytania
24
4
3
3
Popularne dni
27 Gru
33
25 Gru