kubaS 1 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Witam.Mam okazję kupić ten kołowrotek za 400zł czy warto nabyć go do cel?łw klenio-jaziowych? Najlepiej by było ?źeby się wypowiedział ktoś kto posiada takowy.Proszę o szybką odpowiedź.http://allegro.pl/shimano-stradic-2500-fh-i2005414718.html Pozdrawiam Kuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Jeśli nowy, nie śmigany, to warto kupić, nie tylko do przynęt kleniowo-jaziowych, mo?źe być tak?źe u?źywany do połowu boleni, w odr?ł?źnieniu do 4000FH, model 2500FH ma po obu stronach osi korbki ło?źyska, oraz przeło?źenie: 6,0:1. Osobiście wybrałbym coś z kołowrotk?łw Daiwa Emblem 2500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 to trochę zale?źy od mocy reszty zestawu (i od tego jak cię?źko łowisz klenio-jazie)ja Stradica 2500FH katuje na bolkach i złego słowa nie mogę o nim powiedzieć, jazie zaś łowię zdecydowanie delikatniej (klenie na og?łł -zresztą tak?źe) - więc mniejszej/l?źejszej korby do nich u?źywam... a je?źeli to n?łwka w tej cenie - to nawet się nie zastanawiaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 O stanie kołowrotka wiem tylko tyle co ze zdjęć.Będe go u?źywał do obrot?łwek i wobk?łw w granicy 5g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 a do jakiego kija jest przewidziany...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Kijek do 18g . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Witam.Mam okazję kupić ten kołowrotek za 400zł Nie wiem czy to TEN , ale jeśli tak, to warto, był serwisowany na bie?źąco. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Nie to nie ten ;p. Ten co jestem nim zainteresowany to http://allegro.pl/shimano-stradic-2500-fh-i2005414718.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Witam.Mam okazję kupić ten kołowrotek za 400zł Nie wiem czy to TEN , ale jeśli tak, to warto, był serwisowany na bie?źąco. No jeśli to TEN, to coś jakbym kojarzył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 A mianowicie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Kijek do 18g . W takim razie powinien dobrze pasowac (i wywazac Ci ten kijek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 A mianowicie ... Mianowicie za szybko Pan piszesz.. Pisałem o TYM, o kt?łrym Pan Biosteron wspominał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zmieniłem zdanie zastanawiam się nad tym co zapodał biosteron warto ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zmieniłem zdanie zastanawiam się nad tym co zapodał biosteron warto ???? Hmmmm... No ja mogę być ciut stronniczy bo z niczym innym na ryby nie latam... <_< Ale tak se myślę, ?źe jak posłuchasz Pan Biosterona, to źle nie zrobisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 A co byście polecali Tego?ź stradica czy nowego Red arca.Wiem ?źe to nie ta klasa ale chcę poznać wszą opinię Pozdrawiam Kuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 A co byście polecali Tego?ź stradica czy nowego Red arca.Wiem ?źe to nie ta klasa ale chcę poznać wszą opinię Pozdrawiam Kuba. Tego?ź stradica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 A ten http://allegro.pl/daiwa-emblem-s-2500a-made-in-thailand-i201 9031426.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 A ten http://allegro.pl/daiwa-emblem-s-2500a-made-in-thailand-i201 9031426.html Co koledze w tamtym polecanym nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Nic tylko rozmyślam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 nie kombinuj i bierz TEN kt?łry koledzy radzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Ok decyzja raczej padła i raczej na tego?ź Stradica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 i tego się trzymaj a dobrze na tym wyjdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 no myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Ju?ź kupiłem TEN egzemplarz .Jak dotrze do mnie to powiem coś więcej. Pozdrawiam Kuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Ju?ź kupiłem TEN egzemplarz .Jak dotrze do mnie to powiem coś więcej. Pozdrawiam Kuba. Koniecznie wyraź swoją opinie w tym wątku, będzie pomocna dla innych os?łb korzystających z jerkbait.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi