kubaS 1 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 W końcu przyszedł.Na pierwszy rzut oka cudeńko.Na sucho kręcenie to po prostu marzenie.Wszystko wyjdzie jutro na pierwszych testach. Pozdrawiam Kuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Panowie czy ka?źdy Stradic FC to japan??Za kręgi dalsze ni?ź Zauber nie wychodziłem dlatego szczerzę przyznam ,?źe się nie orientujęChodzi o model FC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Panowie czy ka?źdy Stradic FC to japan?? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Witam.Po dzisiejszych testach mojego Nowo nabytego Stradica muszę stwierdzić ?źę nigdy w ?źyciu nie miałem w rękach lepszego kołowrotka.Jego kultura pracy mnie po prostu zachwyciła.Co prawda nie miał jeszcze szansy poholować ryby ale tak pod obcią?źeniem supper.Polecam go wszystkim kt?łrzy chcą wydać na kołowrotek około 400zł.Na pewno nie po?źałują.A i dziękuje wam ?źe poleciliście mi TEN kołowrotek .Pozdrawiam Kuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Fajnie , ja byłem pierwszym właścicielem tego kołowrotka. Po dzisiejszych testach mojego Nowo nabytego Stradica muszę stwierdzić ?źę nigdy w ?źyciu nie miałem w rękach lepszego kołowrotka.Jego kultura pracy mnie po prostu zachwyciła. Te?ź tak myślałem, ale do czasu... kiedy moje ręce pokręciły STL4000F zmieniłem zdanie. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Po dzisiejszych testach mojego Nowo nabytego Stradica muszę stwierdzić ?źę nigdy w ?źyciu nie miałem w rękach lepszego kołowrotka.Jego kultura pracy mnie po prostu zachwyciła. Te?ź tak myślałem, ale do czasu... kiedy moje ręce pokręciły STL4000F zmieniłem zdanie. . fakt moje stradici te?ź zostały zastąpione przez stelle aczkolwiek ten FH to zacny kręciołek i ?źyczę udanego u?źytkowania.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 No myślę.Biosteron nawet sie nie przyznałeś... Mam nadzieję ?źe jeszcze trochę pociągnie na wiślanych klonkach Pozdrawiam Kuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 No myślę.Biosteron nawet sie nie przyznałeś... Samo to, ?źe Ci go poleciłem powinno wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Mam nadzieję ?źe dobrze go traktowałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Mam nadzieję ?źe dobrze go traktowałeś... Na ten temat niech się wypowie kolega co od niego kupiłeś. Nie lękaj się, jak będziesz tak dbał, jak ja, to kilka lat Ci jeszcze pokręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Nie no co do jego pracy to nie mam zastrze?źeń.A do połowu jakich ryb go u?źywałeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Nie no co do jego pracy to nie mam zastrze?źeń.A do połowu jakich ryb go u?źywałeś ?? Ze względu na wysokie przeło?źenie (6.0:1), był mi pomocny przy łowieniu Boleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Umhm.T ja po katuję go na klenio-jaśkach.Słyszałem ?źe smarowany był przez @Zorro .I tak te?ź chyba pozostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Umhm.T .Słyszałem ?źe smarowany był przez @Zorro .I tak te?ź chyba pozostanie. Z tym akurat to mo?źe nie być tak łatwa sprawa,ale nie-ze niemozliwa <_< . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zobaczy się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Panowie czy ka?źdy Stradic FC to japan??Za kręgi dalsze ni?ź Zauber nie wychodziłem dlatego szczerzę przyznam ,?źe się nie orientujęChodzi o model FC Nie ka?źdy stradic jest japan.Ja swojego kupiłem w norewegi i na pułce były malezje i japany.Cena ta sama a kultura pracy i wykonanie było całkiem inne Mowa o FC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Coś mi się wydaje ?źe z modelem FC jest tak samo jak z serią FB - zar?łwno Stradic FB jak i Twin Power FB były sprzedawane jako made in Japan i made in Malasja. Wniosek stąd prosty i oczywisty kołowrotki są składane w Malezji, a na ?źądania dystrybutor?łw z państw III świata kołowrotki mają na stopce napis Japan.Prawdziwe Japońce skończyły się z serią FA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Mo?źe to i prawda,kto wie...Ale jedno jest pewne, na przykład głupi Emblem-X na całym świecie ma tylko jeden napis na stopkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Czyli co nim kupi się np na alledrogo nowego Stradica FC to pierw pytać--> Panie otw?łrz Pan pudło i zoba czy jest napis Japan na st?łpce?? pytam powa?źnie bo być mo?źe kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Czy jest napis Japan czy Malesia, to i tak jest to ten sam kołowrotek. Wiem ?źe przyjemniej się łowi mając świadomość ?źe ma się w ręce Japończyka, ale czy to spowoduje ?źe się więcej większych ryb złowi? Chyba nie. A i trwałość będzie identyczna.Przy zakupie kołowrotk?łw Shimano ze średniej p?łłki ZAWSZE trzeba pytać jaki jest napis na stopce (Japan czy Malasia), jak chce się mieć pewność ?źe zakupiony kołowrotek będzie Japoński.Byłem kiedyś r?łwnie?ź w posiadaniu Stradica 3000FI i 4000FI oba były made in Malesia (import z USA), a jeden ze znajomych miał Stradica 4000FI made in Japan, kupił go na Allegro - pewnie był to kołowrotek na rynki wschodnie, bądź inne wymagające napisu made in Japan. No c?ł?ź handel ma swoje prawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Dziś m?łj Stradic przeszedł testy na pstrągach.Utwierdziło mnie to bardziej w przekonaniu ?źe lepszego kręcika nie widziałem. Pozdrawiam Kuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Dziś m?łj Stradic przeszedł testy na pstrągach. Niby na pomorskich mozna od 1 stycznia a u nas napewno od 1 lutego.(pstragi łowić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Ale tenczakach .na stawach niedaleko mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Ale tenczakach .na stawach niedaleko mnie. No to widac nie jestesmy z tego samego Tarnobrzega,chyba ze jestes poza...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi