kubaS 1 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Stawy zwierzyniec .Tarnobrzeg na podkarpaciu Ja mieszkam na listopada . Pozdrawiam Kuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 I jak złowiłeś jakiegoś tęczaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 I to nie jednego a około 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witam,widzę ,?źe zaczeło się m?łwić coś o TBG.Ja tutaj nowy na tym forum ale ju?ź łowiłem w paru miejsc?łwkach w Tarnobrzegu.Widziałem i czułem ten kołowrotek poniewa?ź znam się z Kubą - kołowrotek chodzi bardzo sprawnie i praca jest zadowalająca.nic się z nim nie dzieje niepokojącego.Pozdrawiam Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 gorgol a na jakiej ulicy mieszkasz ? Czesc Mateusz w koncu sie zalogowales Jak na razie kolowrotek na prawde sie sprawdza zobaczymy co dalej, prawdziwa szkola przetrwania na wiosne POZDRO KUBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 To moje cacko ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Sory za odkopywanie tematów, mam pytanie czy w modelu 2500 fh i 3000fh jest takie samo body? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 (edytowane) Sory za odkopywanie tematów, mam pytanie czy w modelu 2500 fh i 3000fh jest takie samo body?Nie było modelu 3000FH, generacja FH wychodziły w wielkościach 1000,2500,4000,5000,6000 i 8000 Edytowane 23 Października 2017 przez FlyFisherman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi