Skocz do zawartości

Pomoc Psiakowi Fijo

domeldoom

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Wam,

tego co się stało nie będę komentował.

rzućcie proszę okiem na strony:

https://www.ratujemyzwierzaki.pl/skatowanyszczeniak

https://www.facebook.com/pg/POMOC-DLA-FIJO-1615725801843352/posts/?ref=page_internal

Psiarz zrozumie, nie-Psiarz ma szansę kupić sprzęt.

Chcę pomóc Fijo, wystawiam na aukcję na Facebook wędkę i kołowrotek, których nie sprzedałem w komisie:

• Kołowrotek: RYOBI APPLAUSE CR FD3000

• Wędka: Savage Gear Salt CCS 228cm >25g 2cz

Start od 100 PLN za przedmiot, oba nówki, wyjęte tylko do zdjęcia.

Aukcje będą od jutra.

Pokrywam koszt wysyłki na terenie Polski, reszta kasy dla Fijo.

Będę wdzięczny za udział.

pzdr

tomek

p.s. to nie jest oferta sprzedaży tylko informacja o aukcji.

p.p.s. nawet jak nie chcecie kupić, ani brać udziału to chociaż poślijcie linka w Świat, może kto inny kupi, a może znajdą sprawcę ściganego Listem Gończym

post-49697-0-19739300-1520338561_thumb.jpg

post-49697-0-09051500-1520338566_thumb.jpg

Edytowane przez domeldoom
  • Like 6

• 2 miesiące temu...

Hej

wystawiłem kołowrotek i kij na aukcję na FB.

Zaczynamy od ceny niewiele niższej niż sklepowa (wyżej niż na początku, ale to nie dla mnie kasa), ale to pomoc, wiec może ktoś...

https://www.facebook.com/groups/141694970003525/

Będę wdzięczny za pomoc w imieniu Fijo.

Ewentualnie proszę podać dalej.

pzdr

tomek

Edytowane przez domeldoom
  • Like 1

Żeby trochę dorzucić goryczy. Te tak zwane organizacje miłujące zwierzątka wcale nie są takie miłe. To zwykły dobrze prosperujący biznes.

Warto pooglądać i po czytać na necie jak traktują ludzi i jak szybko wyciągają rękę po kase.

Tu tylko mały przykład

• Like 1

I bardzo dobrze,sam znam osoby,którym ze skutkiem natychmiastowym powinno się zabrać zwierzęta. A pseudohodowli jest od groma,można zobaczyć,co się dzieje. To tak,jak z biednymi,pokrzywdzonymi myśliwymi-oni tylko "regulują" przyrodę,którą potem wieszają sobie w formie trofeów na ścianach,jako ozdoby.

Edytowane przez CM Punk

a biedni pokrzywdzeni wędkarze reguluja stan wód.

Powielasz brednie wciskane ludziom wciskane przez robiących biznes na ekoterroryźmie

Temat jest o konkretnym psie (szacun dla domeldooma),ale już nawet na tym filmiku ten rolnik ze swoją prawdomównością "śmierdzi" mi z daleka. Lekko skaleczona łapa,przycięta w furtce... Może,gdyby wisiała na kawałku skóry,to byłoby średnio poważne skaleczenie. I pies na 2-metrowym łańcuchu. Propagandowe filmy z hodowli norek też oglądałeś? Toż to hotele pięciogwiazdkowe :D . Moja matka hodowała jakiś czas temu psy. Groźną rasę,znam temat od podszewki,co ludzie wyprawiają w pseudo hodowlach ze zwierzętami. Klienci chcący kupić psa też dziwni. Większość to psychole,chcący sobie kupić groźnego psa. Taki się odbijał od drzwi. A tak w ogóle,to jestem przeciwny wszelkiej hodowli,ukierunkowanej na zaspokojenie przyziemnych zachcianek ludzkich. Szczególnie prezenty z żywych zwierząt dla "dżesiki" lub "brajanka" .Człowiek wymyślił rasy,część stworzył,z często bardzo kiepskim skutkiem,a ludzie to kupują. Wystarczy adoptować. Ostatnio bym przygarnął z ulicy bezdomną suczkę,gdyby nie to,że była bita (po dotknięciu piszczała i uciekała),to już by miała dom. Nie miałem możliwości zabrać jej do auta,była nieufna,choć garnęła się do człowieka. A co do rolników,to jest ich niewielu,którzy dbają o zwierzęta należycie,za to ogrodzenie i kostka brukowa musi być, i plastikowa matka boska w ogródku,sumienie wtedy jest spokojne. Co do samych organizacji,to wiadomo,że w jakiś sposób zarabiają,ty też możesz kosić miliony,załóż fundację i działaj,możesz za darmo,będzie jeszcze lepiej :) .

Jak ktoś nie chce wpłacać,bo mu szkoda browca od ust odjąć,to może klikać,ze swoich nie zapłaci:

http://poomoc.pl/

Edytowane przez CM Punk
  • Like 1