peekol Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Miodzio praca. Na drugi raz zamiast zeskrobywać maźnij jakąś zmazywalną farbą, np lakierem do paznokci, albo korektorem w płynie.Ja żeby zobaczyć niuanse pracy naklejam kropki z takiej nietłustej plasteliny do przyczepiania obrazków na ściany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Wystarczyłoby jakbym sprayem białym psiknął i potem zmył nitro ale nie miałem przy sobie a do domu nie było czasu wracać, więc w drodze wyjątku tak się posiłkowałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy25 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Woblerki pierwsza klasa [emoji3]Niech moc będzie z Tobą [emoji123][emoji123][emoji123] Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi