przemow Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Były łosie, myśliwi, puszcza tośmy bronili :-)))A kto nas obroni ?:-)))))https://www.facebook.com/biedneryby/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) Cytat :''NA PRZYKŁADZIE MOJEGO SYNA ŁATWO ZAUWAŻYĆ JAK SZYBKO WĘDKARSTWO JEST W STANIE OGŁUPIĆ I SPOWODOWAĆ AGRESJE U LUDZI PRAKTYKUJĄCYCH TĘ "ZABAWĘ". '' Po głębszym zapoznaniu się z tym profilem stwierdzam przykrą raczej sprawę - ten gość jest po prostu chory, ale pośmiać się można , tutaj niby jakaś Deborah ... ''Byłam dzisiaj w sklepie, widziałam coś, czego się nie spodziewałam. Puszeczki i słoiczki z TYM zapełniały jedną z większych półek. Chodzi o KAWIOR. MAŁE NIENARODZONE RYBKI.Czy to przypadkiem nie jest najwyższy stopień okrócieństwa? A może się mylę? Co Wy sądzicie o kawiorze? (kawior to zło... Smacznych martwych płodów barbarzyńcy!)/ Deborah'' Ostatni wpis z czerwca 2016 roku ... no cóż , dobranoc Panie Andrzeju Edytowane 7 Marca 2018 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 ????????????Raczej dla beki to pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Ma gość fantazje :-))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Raczej dla beki to pisze.Wcale nie jest to takie pewne, że dla beki. Ludzie w tych czas mają różnego rodzaju zwichrowania i panuje wszędobylska moda na różnego rodzaju maniery żywieniowe.Zaczyna się niewinnie, a jeżeli ktoś podejdzie do sprawy mocno fanatycznie, to potem może to się objawiać takim podejściem jak tego gościa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) 'Byłam dzisiaj w sklepie, widziałam coś, czego się nie spodziewałam. Puszeczki i słoiczki z TYM zapełniały jedną z większych półek. Chodzi o KAWIOR. MAŁE NIENARODZONE RYBKI.Czy to przypadkiem nie jest najwyższy stopień okrócieństwa? A może się mylę? Co Wy sądzicie o kawiorze? (kawior to zło... Smacznych martwych płodów barbarzyńcy!)/ Deborah'' Potężny wpisik:) Ciekawe, czy jest coś, cokolwiek, przeciwko czemus ktoś nie jest i nie manifestuje tego online ? W tego typu zagadnieniach bardzo martwi mnie dyskryminacja autótrofow.Mój światopogląd jest bardzo wyczulony na los nasion - gryki, ryżu, owsa.To są nienarodzone rośliny Kto się pochyli nad losem tych stworzeń ? Edytowane 7 Marca 2018 przez Guzu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierżant Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 No właśnie, Guzu, nasiona. Doprawdy, żal tych nienarodzonych roślin.A bestialskie skrobanie marchewki żywcem? Czy obdzieranie kalarepy ze skóry, też żywcem? Trzeba naprawdę nie mieć w sobie odrobiny człowieczeństwa. Nic jednakowoż nie dorówna podłością ścinaniu żywych kwiatów, dla kaprysu przecież! Jak one muszą cierpieć.Analogia z hodowlą zwierząt futerkowych nasuwa się sama. Są kwiaty sztuczne, do złudzenia przypominające te żywe, nawet odpowiedni aromat można im zaaplikować! Ile zła na tym świecie, mój Boże, ile zła... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Zapomniałeś o bestialstwie smażenia warzyw na oleju.Jak bardzo cierpią ci nasi roślinni bracia i siostry.To straszne.Zdecydowanie jestem z nimi............... ......z nimi w żołądku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 A kiełki? nie zapominajmy o kiełkach! Toż to nic innego niemowlę roślinki a niektórzy żrą je w sałatkach z ich dorosłymi siostrami i braćmi!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 (edytowane) A kiełki? nie zapominajmy o kiełkach! Toż to nic innego niemowlę roślinki a niektórzy żrą je w sałatkach z ich dorosłymi siostrami i braćmi!!!A fuj.....bleeee . Jak tak można :-)bestialstwo... Ps. Temat miał być i jest z założenia prześmiewczy żeby niektórzy broniący namiętnie wszystkiego co się w necie pojawi ,czasem się zastanowili.... :-)))) Edytowane 8 Marca 2018 przez przemo_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szkutnik Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 A nas kto obroni ? :-)jesteśmy barbarzyńcami, a barbarzyńców się nie broni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 No właśnie, Guzu, nasiona. Doprawdy, żal tych nienarodzonych roślin.A bestialskie skrobanie marchewki żywcem? Czy obdzieranie kalarepy ze skóry, też żywcem? Trzeba naprawdę nie mieć w sobie odrobiny człowieczeństwa. Nic jednakowoż nie dorówna podłością ścinaniu żywych kwiatów, dla kaprysu przecież! Jak one muszą cierpieć.Analogia z hodowlą zwierząt futerkowych nasuwa się sama. Są kwiaty sztuczne, do złudzenia przypominające te żywe, nawet odpowiedni aromat można im zaaplikować! Ile zła na tym świecie, mój Boże, ile zła... Ja już czuję odór siarki i swąd palonego ciała... piekło dla mnie za grillowanie cukinii i bakłażana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Zdecydowanie pieklo...grilluje sie powiedzmy karkowke czy kaszanke, ale baklazana? Najgorszy kociol za takie fopa grillowe grozi ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Kultrednacze trzymają sztamę z zielonymi. Spokojnie, zieloni nas obronią.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Sławek... zawiodłeś mnie. Miałem nadzieję, że to Ty trzymasz sztamę z szatanem... i przed p. mnie i innych obronisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 ...nic o wędkarskim świecie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Kultrednacze trzymają sztamę z zielonymi. Spokojnie, zieloni nas obronią.. Wicek Szymański trzyma sztamę z myśliwymi,chyba coś pomyliłeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Nie kultrednacze - kultrednacze są za cieńcy i przereklamowani.. To zieloni z którymi dalekowzrocznie pakt zawarli, wędkarski świat obronią, w zielonych jest cała nadzieja wędkarskiego świata.. I ich sprzymierzeńcach - mniejszościach seksualnych, przeróżnych alternatywach dla normalności, być może nawet WOŚP się nad nami pochyli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 ...no! i o to chodzi Panie Sławomirze. Klasa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 (edytowane) Nie kultrednacze - kultrednacze są za cieńcy i przereklamowani.. To zieloni z którymi dalekowzrocznie pakt zawarli, wędkarski świat obronią, w zielonych jest cała nadzieja wędkarskiego świata.. I ich sprzymierzeńcach - mniejszościach seksualnych, przeróżnych alternatywach dla normalności, być może nawet WOŚP się nad nami pochyli.. Pan Marek-człowiek,co z jednej strony zagina zadziory w kotwicach,a z drugiej strony... No cóż, "tradycja" . Ciekawe,czy lubi też norowanka i treningi na żywych zwierzętach,teraz będzie ciężej.W wędkarstwie jeszcze nie trzeba norować,chyba,że ktoś pioniersko wyszkoli psa-nurka.Ale pocieszę ciebie,Sławomirze-z tego,co wiem,to dalej nie lubi braci-rybaków. Edytowane 9 Marca 2018 przez CM Punk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Zawsze jak jedziemy z kol.Darkiem na ryby (a jechać z miasta Łodzi trzeba najmniej kilkadziesiąt km więc czas na rozważania jest) to się śmiejemy, że następną grupą za którą się wezmą ekolodzy i zieloni szeroko pojęci będziemy "my". I się zastanawiamy: dalej kupować czy już powoli sprzedawać sprzęt ;-) Najlepsze jest to, że sami mianowaliśmy się samozwańczo wielbicielami i obrońcami przyrody, co to pilnują, piętnują i interesują się ogólnie przyrodą.. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Sławetna wyprawa do Sejmu w towarzystwie osobników ekologicznie nawiedzonych, z histeryczną krucjatą antyrybacką, zdecydowanie podniosła nasze notowania. Od tamtej pory opinie o wędkarskim świecie nic nie robią tylko apiać zwyżkują, prestiż rośnie, a przyjaciół przybywa. Róbta tak dalej, kultrednacze - ch. d. i .k. k. jak w banku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 (....) ch. d. i .k. k. j Drogi Sławku ! Wydaje mi się że popadłeś w złe towarzystwo, byłych ministrów jakiś, albo co gorszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Obecnych? Ups ???? A slowo 'jakichs' istnieje, zupelnie realnie, nie tylko teoretycznie. Troche dziwne, ale takie sobie wymyslilismy i stosujmy gdzie trzeba ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Obecnych? Ups A slowo 'jakichs' istnieje, zupelnie realnie, nie tylko teoretycznie. Troche dziwne, ale takie sobie wymyslilismy i stosujmy gdzie trzeba Tyż Ups Poruta ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi