Skocz do zawartości

Fly casting day Karlino - 25.08.2018r. (Sobota)

Michal Duzynski

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc

Jak znam mojego tate to on tam sie na bank przygotuje z camera, ale potem mu wytlumacze jakie kluczowe sprawy na nagrywac.

p.s

Cholera, zapomnialem tonacej linki. Jakby ktos mogl przywiesc ze soba tonaca linke/glowice w klasie 8 lub 10 to bedzie git.

Dziekuje i do zobaczenia

Michal

Czesc

Jak znam mojego tate to on tam sie na bank przygotuje z camera, ale potem mu wytlumacze jakie kluczowe sprawy na nagrywac.

p.s

Cholera, zapomnialem tonacej linki. Jakby ktos mogl przywiesc ze soba tonaca linke/glowice w klasie 8 lub 10 to bedzie git.

Dziekuje i do zobaczenia

Michal

Tonącą linkę w #8 klasie mam i mogę zabrać ze sobą, tylko cały czas mam problem - jak dostać się z dworca PKP do Petrico, czy gdzie to tam będzie ;)

Nie ma sprawy.

Ja cie odbiore, daj znac o ktorej przyjezdzasz?

Michal

Hej

Pociąg z Kołobrzegu jest w Karlinie o 8:50, czyli 25 min przed oficjalnym otwarciem imprezy, to chyba akurat.

Na PW wyślę Ci mój numer telefonu

Edytowane przez Janusz Wałaszewski

Witam

Karlinskie Towarzystwo Wedkarskie- "Srebro Parsety", jest lokalnym organizatorem imprezy w sobote.

Zostal nawet przeznaczony maly budzet klubowy, na zakup kilku kilogramow kielbasy na ognisko( ognisko bedzie).

Pisze teraz w sprawie cateringowej.

Nie jestem pewien ilu nas bedzie i na ilu te przekaski wystarcza, wiec tylko na wszelki wypadek przygotujcie sie z wlasnymi przekaskami piwkiem lub czyms mocniejszym.

Bawimy sie do wieczora.

Na dzien dzisiejszy wyglada super i nawet pogoda ma byc bezdeszczowa z temp. ok 21stopni.

Do zobaczenia

Michal Duzynski

• Like 1

Witam

Nadarzyla sie okazja sprobowania za szczupakiem, okoniem, na,wodzie do 2m. Ja mam ze soba tylko linke 5 plywajaca,jakis przypon mam, ale 0 much.

Z tad pytanko do jutrzejszych uczestnikow, czy macie na zbyciu jakies 4-5 streamerow, cos tak do 10cm, zeby mozna bylo sie pobawic?

Z gory dziekuje

Michal

I po "zawodach", impreza odbyła się w dość kameralnym gronie ;)

post-46382-0-37739400-1535211779_thumb.jpg

ćwiczenie rzutu "rolką" do celu ;)

post-46382-0-74709800-1535211785_thumb.jpg

post-46382-0-62455900-1535211791_thumb.jpg

post-46382-0-03032900-1535211800_thumb.jpg

ostatnie wskazówki od instruktora i ...

post-46382-0-40743000-1535211811_thumb.jpg

cel, czyli mąż kursantki został osiągnięty :) 

znaczy trafiony

post-46382-0-21431300-1535211819_thumb.jpg

Michał, dzięki za poświęcony czas

Edytowane przez Janusz Wałaszewski
  • Like 1