ezehiel Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Super inicjatywa tylko te 500+ do przejechania Michał pliss zrób jakąś relację i wrzuć na YT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Duzynski Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Czesc Jak znam mojego tate to on tam sie na bank przygotuje z camera, ale potem mu wytlumacze jakie kluczowe sprawy na nagrywac. p.s Cholera, zapomnialem tonacej linki. Jakby ktos mogl przywiesc ze soba tonaca linke/glowice w klasie 8 lub 10 to bedzie git. Dziekuje i do zobaczeniaMichal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 CzescJak znam mojego tate to on tam sie na bank przygotuje z camera, ale potem mu wytlumacze jakie kluczowe sprawy na nagrywac. p.sCholera, zapomnialem tonacej linki. Jakby ktos mogl przywiesc ze soba tonaca linke/glowice w klasie 8 lub 10 to bedzie git.Dziekuje i do zobaczeniaMichalTonącą linkę w #8 klasie mam i mogę zabrać ze sobą, tylko cały czas mam problem - jak dostać się z dworca PKP do Petrico, czy gdzie to tam będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Duzynski Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Nie ma sprawy. Ja cie odbiore, daj znac o ktorej przyjezdzasz? Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) Nie ma sprawy.Ja cie odbiore, daj znac o ktorej przyjezdzasz?MichalHej Pociąg z Kołobrzegu jest w Karlinie o 8:50, czyli 25 min przed oficjalnym otwarciem imprezy, to chyba akurat. Na PW wyślę Ci mój numer telefonu Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez Janusz Wałaszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Duzynski Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Witam Karlinskie Towarzystwo Wedkarskie- "Srebro Parsety", jest lokalnym organizatorem imprezy w sobote. Zostal nawet przeznaczony maly budzet klubowy, na zakup kilku kilogramow kielbasy na ognisko( ognisko bedzie). Pisze teraz w sprawie cateringowej. Nie jestem pewien ilu nas bedzie i na ilu te przekaski wystarcza, wiec tylko na wszelki wypadek przygotujcie sie z wlasnymi przekaskami piwkiem lub czyms mocniejszym. Bawimy sie do wieczora.Na dzien dzisiejszy wyglada super i nawet pogoda ma byc bezdeszczowa z temp. ok 21stopni. Do zobaczeniaMichal Duzynski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Duzynski Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Witam Nadarzyla sie okazja sprobowania za szczupakiem, okoniem, na,wodzie do 2m. Ja mam ze soba tylko linke 5 plywajaca,jakis przypon mam, ale 0 much. Z tad pytanko do jutrzejszych uczestnikow, czy macie na zbyciu jakies 4-5 streamerow, cos tak do 10cm, zeby mozna bylo sie pobawic? Z gory dziekujeMichal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 (edytowane) I po "zawodach", impreza odbyła się w dość kameralnym gronie ćwiczenie rzutu "rolką" do celu ostatnie wskazówki od instruktora i ... cel, czyli mąż kursantki został osiągnięty znaczy trafiony Michał, dzięki za poświęcony czas Edytowane 25 Sierpnia 2018 przez Janusz Wałaszewski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Duzynski Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Dziekuje Janusz, do nastepnego zobaczenia. Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemar Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Michał,dziękuje za lekcje,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Duzynski Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Nie ma sprawy, i rowniez pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi