Skocz do zawartości

Szwecja jezioro Rottnen

seiken

Rekomendowane odpowiedzi

Hej , Panowie czy ktoś z was łowił na tym jeziorku  Rottnen ? bo wiedza w necie dość uboga

W tym roku postanowiliśmy wyjechać na własną "rękę" bo gdy się ockneliśmy to już wszystkie ciekawe oferty na przełom majowo-czerwcowy były zajęte ;)

W sumie wyszło to z korzyścią bo połowę taniej  :P  tylko słabe info na temat wody mamy

dla tego może ktoś-coś wie słyszał itp.

• 7 lat później...

Cześć,

Wybieramy się nad jeziorko w drugim tygodniu sierpnia.

przestrzeganie, że długo nikt nie może się poruszać z dezynfekcją dot. tego zbiornika.

Jeśli ktoś z Was w ostatnich latach był nad tym jeziorem to bardzo prosił o jakieś informacje. Chodzi mi czy są jakieś warte miejsca do odwiedzenia (górki, dołki).

Jakie narzędzie jest najlepiej dostępne, w dostępnym urządzeniu.

Mamy echosondę, mapa dna ale wiadomo, że więcej informacji tym lepiej ;)

Zabezpieczają się jeszcze źródła czy sandacze stosowane ochoczo lub główne gatunki do szczupaków i okoń.

być bardzo wdzięczny za wieści z nad tej wody.

Udanego sezonu ! 

P.S. jakieś głupoty się wpisują w moim komentarzu nie wiem czemu tak się dzieje.. :( 

Edytowane przez miskof

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Cześć,

Wybieramy się nad jeziorko w drugim tygodniu sierpnia.

przestrzeganie, że długo nikt nie może się poruszać z dezynfekcją dot. tego zbiornika.

Jeśli ktoś z Was w ostatnich latach był nad tym jeziorem to bardzo prosił o jakieś informacje. Chodzi mi czy są jakieś warte miejsca do odwiedzenia (górki, dołki).

Jakie narzędzie jest najlepiej dostępne, w dostępnym urządzeniu.

Mamy echosondę, mapa dna ale wiadomo, że więcej informacji tym lepiej ;)

Zabezpieczają się jeszcze źródła czy sandacze stosowane ochoczo lub główne gatunki do szczupaków i okoń.

być bardzo wdzięczny za wieści z nad tej wody.

Udanego sezonu ! 

P.S. jakieś głupoty się wpisują w moim komentarzu nie wiem czemu tak się dzieje.. :(

podbijam pytanie - warto było tam jechać?