seiken Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Hej , Panowie czy ktoś z was łowił na tym jeziorku Rottnen ? bo wiedza w necie dość ubogaW tym roku postanowiliśmy wyjechać na własną "rękę" bo gdy się ockneliśmy to już wszystkie ciekawe oferty na przełom majowo-czerwcowy były zajęte W sumie wyszło to z korzyścią bo połowę taniej tylko słabe info na temat wody mamydla tego może ktoś-coś wie słyszał itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Może ta informacja się Tobie przyda, w zeszłym roku tylko trochę bardziej na północ szczupaki tarły się na początku czerwca, w tym roku puki co zima jest mroźniejsza i bardziej śnieżna jak w zeszłym. Jak traficie tuż przed tarłem, to może być bez sukcesów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miskof Opublikowano 19 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca (edytowane) Cześć,Wybieramy się nad jeziorko w drugim tygodniu sierpnia.przestrzeganie, że długo nikt nie może się poruszać z dezynfekcją dot. tego zbiornika.Jeśli ktoś z Was w ostatnich latach był nad tym jeziorem to bardzo prosił o jakieś informacje. Chodzi mi czy są jakieś warte miejsca do odwiedzenia (górki, dołki).Jakie narzędzie jest najlepiej dostępne, w dostępnym urządzeniu.Mamy echosondę, mapa dna ale wiadomo, że więcej informacji tym lepiej Zabezpieczają się jeszcze źródła czy sandacze stosowane ochoczo lub główne gatunki do szczupaków i okoń.być bardzo wdzięczny za wieści z nad tej wody.Udanego sezonu ! P.S. jakieś głupoty się wpisują w moim komentarzu nie wiem czemu tak się dzieje.. Edytowane 19 Lipca przez miskof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 19 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września I jak było? Na duzym plosie siedzial tam sandacz Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk74 Opublikowano 13 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października Cześć,Wybieramy się nad jeziorko w drugim tygodniu sierpnia.przestrzeganie, że długo nikt nie może się poruszać z dezynfekcją dot. tego zbiornika.Jeśli ktoś z Was w ostatnich latach był nad tym jeziorem to bardzo prosił o jakieś informacje. Chodzi mi czy są jakieś warte miejsca do odwiedzenia (górki, dołki).Jakie narzędzie jest najlepiej dostępne, w dostępnym urządzeniu.Mamy echosondę, mapa dna ale wiadomo, że więcej informacji tym lepiej Zabezpieczają się jeszcze źródła czy sandacze stosowane ochoczo lub główne gatunki do szczupaków i okoń.być bardzo wdzięczny za wieści z nad tej wody.Udanego sezonu ! P.S. jakieś głupoty się wpisują w moim komentarzu nie wiem czemu tak się dzieje.. podbijam pytanie - warto było tam jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 13 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października Daj feedback Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi