spinerman Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Co ma mistrz wędkarstwa muchowego wspólnego z łowieniem łososiowatych na spinning...??? Tak naprawdę po tym co piszesz odnoszę wrażenie, że sam nie bardzo rozumiesz o co w tym wszystkim chodzi. Lepiej zasięgnij języka u tych którzy te ryby łowią na koguty ew. na muchę. Stracisz mniej kasy i nie zmarnujesz bezcennego czasu na rybach. Bez urazy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ja jestem przeciwnikiem kotwiczkowych jigów.Nie ma żadnego uzasadnienia żeby takie stosować ,przynajmniej na pstrąga.Dobry hak jest najważniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
datoos Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Spinerman Powielanie wzorów, modyfikacje i inne czynności mające na celu udoskonalenie jakiegoś modelu.Nie wiem czy już zrozumiałeś. Racje masz i to zauważyłeś, że flyfishing poza niektórymi materiałami do wyrobu much niewiele ma wspólnego ............................. tak jak napisałeś. I o to chodzi. Spojrzenie na jakiś temat zupełnie z innej strony. Jestem zadowolony z tego co odebrałem bardzo, a przeglądając wzory much, które ten ktoś wymyślił już mam pomysła na nowego dziwoląga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
datoos Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ja jestem przeciwnikiem kotwiczkowych jigów.Nie ma żadnego uzasadnienia żeby takie stosować ,przynajmniej na pstrąga.Dobry hak jest najważniejszy. Fajne jeśli są na sprzedaż to zapraszam np prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi