Skocz do zawartości
  • 0

Koszulki jerkbait.pl

admin

Pytanie

Cześć,

Po Zlocie pozostało mi jeszcze kilka koszulek jerkbait'a. To typowy czarny T-shirt z podwodnym wizerunkiem sandacza oraz napisem jerkbait.pl. Grafikę zaprojektował Robert Hamer. Koszulka została wykonana metodą sitodruku. Jeśli ktoś reflektuje na zakup bardzo proszę o kontakt. Zebrane pieniądze z koszulek będą przeznaczone na rozwój strony oraz opłaty bieżące. Cena 45PLN (w tym wliczone są koszty przesyłki). Obecnie na stanie mam następujące rozmiarówki:

L - 6 szt.

M - 4 szt.

S - 1 szt.

http://jerkbait.pl/users/remek/koszulka.jpg

Jeśli ktoś jest zainteresowany inną rozmiarówką proszę o kontakt.

Pozdrawiam

Remek

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Cześć,

Przepraszam bardzo ale ... zapomniałem. Przyznaję się bez bicia i mam nadzieję, że mi wybaczycie.

Rozmiarówki są następujące:

XL: 122x77 (obwód w klatce piersiowej x dłuość/wysokość)

L: 112x77

M: 106x71

Zdjęcie, które zrobiłem jest kiepskie bo niestety okazało się, że mój aparat się uszkodził (po upadku do wody). Nadruk na koszulce nie jest tak fantastyczny jak to co pokazał Robert ale to ograniczenia technologii, którą zastosowaliśmy (sitodruk). Może ktoś ma dostęp do CMYK'a? Chętnie bym wypróbował.

Tak jak nadmieniłem pieniądze zebrane z koszulek będą przeznaczone na opłaty bierzące oraz rozwój jerkbait'a. Obecnie całość finansowana jest prywatnie.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Ok :D Wszystkie trzy zamówienia przyjmuję. Zdjęcie nie oddaje charakteru koszulki, ale tak jak powiedziałem miałem uszkodzony aparat (obecnie przebywa w serwisie). Panowie, zrobię wszystko by koszulkie przez Was zamówione były w najbliższych 2 tygodniach.

Pozdrawiam

Remek