balcer00 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 (edytowane) . Edytowane 1 Lutego 2013 przez balcer00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 balcer00 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 (edytowane) . Edytowane 1 Lutego 2013 przez balcer00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 balcer00 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 (edytowane) . Edytowane 1 Lutego 2013 przez balcer00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Balcer trzy posty w 25 minut odrobina cierpliwości by się przydała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 guciolucky Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Podaj sw?łj adres jak będę szedł na pocztę wyślę Ci kopertę z przynętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Voldemort Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Mogę odstąpić trochę gum i gł?łwek jigowych.Jak będziesz zainteresowany prześlij privem adres.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 P487 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 ja mam paprochy jak jesteś zainteresowany podaj adres na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblerwz Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Podaj adres na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baars Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witaj na Forum,Paweł podaj mi sw?łj dokładny adres na priv, coś Ci wyślę P.S Jak masz jakieś pytania to zapraszam na privPzdr Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daniel Wirek Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Hejka Podaj mi sw?łj adres na priv.Z pewnością coś Ci wyślę PozdroDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 datoos Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Cześć PAWLE Podaj mi numer koła wędkarskiego i miejscowość, w kt?łrym jesteś zapisany, prześlę prezesowi na Twoje ręce co nieco drobiazg?łw.Na pewno wszyscy Ciebie w nim znają. PozdrawiamDawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Patrząc na drugą stronę medalu, nie wydaje Ci się kolego ?źe kultura wymagała by się przywitać w odpowiednim miejscu, przeczytać regulamin, mo?źe nawet troszkę posiedzieć w naszej społeczności i porozmawiać o wędkowaniu?Pierwszy post i od razu prośba tego typu na gł?łwnej, bez obrazy ale nie jest to do końca słuszne podejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 balcer00 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 (edytowane) Edytowane 1 Lutego 2013 przez balcer00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 @Panek wyluzuj troszkę, bo zaczynasz być dra?źniący... wyśpij się i mo?źe jutro będziesz bardziej pozytywnie nastawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 datoos Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Nie ma problemu podaj numer jakiegokolwiek koła wędkarskiego z Leszna zadzwonię do Prezesa i zapewniam Ciebie, ?źe osobiście przyjedzie do Ciebie z podarunkami. Je?źeli mieszkasz w pobli?źu ulicy Marcinkowskiego 2 w Lesznie to sprawa będzie jeszcze prostsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Ale?ź i owszem, na nikogo się z kłami nie rzucam, uwa?źam ?źe jestem grzeczny i kulturalny, to była jedynie drobna sugestia, nie m?łwię tu o ?źadnym oszustwie, nie podejrzewałem tego, ani nie miałem zamiaru się nad tym rozwodzić rozejrzę się u siebie za przynętami, jak coś znajdę napiszę priv. Jeśli masz mi coś TomCast do powiedzenia zapraszam na priv, chętnie zapoznam się z Twoją opinią na ten temat, jestem otwarty na wszelkie sugestie,bo nie do końca rozumiem czym tak Cię dra?źnię, a dziś jestem spokoju ostoją Pozdrawiam. ps. jeśli mod uzna moje posty za w jakiś spos?łb agresywne i niestosowne proszę o ich usunięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 datoos Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Numeru koła nie pamiętasz???Pewnie jak ka?źde ma jakiś adres muszę wiedzieć gdzie wysłać co nieco?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 balcer00 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 NAZWA:Okręg PZW w LesznieWOJEWÓDZTWO:wielkopolskieMIEJSCOWOŚĆ:LesznoADRES:SłowiańskaKOD:64-100KONTAKT:+48 65 520 71 17pzwleszno@interia.pl PROSZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 datoos Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 tyle to i ja znalazłem, ale numeru ulicy nie ma hmm? Dane koła na stronie gł?łwnej coś chyba nie są uaktualniane??? hmm. http://www.pzw.org.pl/1739/dane_podmiotu Tylko dw?łch członk?łw macie w tym kole?? Pewnie 99,99% nie zna internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 balcer00 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 ide spac dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
balcer00
.
Edytowane przez balcer00Odnośnik do komentarza
47 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi