Skocz do zawartości
  • 0

Prośba do wszystkich wędkarzy !

balcer00

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Dziwnie to odbierasz, wiesz patrząc na ten wątek obiektywnie to Ty jesteś uszczypliwy i tyci tyci tyci arogancki.

Słuchaj w tym roku na święta udało się po raz kolejny zebrać w pewnym gronie wędkarzy całego busa słodyczy i prezent?łw na jeden z dom?łw dziecka na terenie Śląska. Z tymi wszystkimi prezentami zawsze jeździ się bezpośrednio!!!! do dzieci, dlatego, ?źe w poprzednich latach wyglądało to tak, i?ź do dzieci trafiało mo?źe 50%, resztę z reguły brały w opiekę Panie opiekunki.

A wiedz kolego, ?źe jak ju?ź dzieci w domu dziecka coś dostaną do ręki to ?źadna Pani opiekunka im tego nie weźmie.

Pozdrawiam

• 0

haha daliście się w ch... zrobić , m?łj znajomy kt?łry jezdzi na w?łzku kiedys mi powiedział ze nie poprosił by nikogo nawet o pomoc w zejsciu z w?łzka a co dopiero o wsparcie....duma by mu na to nie pozwoliła....a tu bez ogr?łdek, przyjecie a p?ł?źniej sprzeda?ź... i chory dziadek... nagle zachorował na białaczke??

• 0

To K*WA piekne. Po najblizszych zakupach w F-M mialem jakos uplynnic nadmiary przynet (kupionych pod wplywem impulsu), ale chyba je pogonie za piwo zamiast zbawiac swiat. Nawet jak oddam lokalnie komus za darmo to na kosztach wysylki zaoszczedze...

@zetika16

Co do znajomego na wozku jest cos w tym - w PL przestalem wedkowac bo mnie nie bylo stac na oplaty za karte a co dopiero na przynety a nie pamietam bym kiedykolwiek od kogos poprosil twisterka. (nie porownuje sie do osoby na wozku, tylko pisze, ze czasami duma nie pozwoli poprosic).

• 0

Embarassed :angry: zapraszam na priva mam do sprzedania tyczkę 13 metr?łw ! za nie drogie pieniądze Embarassed :angry:

Za niedrogie pieniądze :lol: jak byś musiał baranie zap....lać na nią choć 1 dzień ju?ź te pieniądze nie były by takie niedrogie. Od początku śmierdział mi ten koleś - to jest właśnie polska rzeczywistość dostać tyczkę i być jeszcze na tyle bezczelny ?źeby na tym samym forum pr?łbować ją opchnąć - nie dość ?źe cham to jeszcze tępy.