wles Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witam,czy mogę prosić szanownych kolegów o polecenie dobrej firmy , w której mogę wymienić przelotkę w kijku Orvis Western 3.Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 która przelotka i gdzie mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wles Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Przedostatnia w szczytówce, mieszkam w Gliwicach (śląskie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wles Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Nie musi to być firma ze Śląska, mogę wędkę wysłać do naprawy, chodzi tylko o to żeby była pożądnie naprawiona. Przedostatnia w szczytówce, mieszkam w Gliwicach (śląskie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Masz Fishingart-Kraków, FC-Warszawa, Kolega Mekamil Matusiak czy Pstrąman to też zrobi więc wyboru do koloru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Kamilio czyli Mekamil ŁADNIEEEEE robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi