admin Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Cześć,Poszukuję kogoś kto posiada taki kołowrotek. Liczę na to, że być może ktoś jeszcze nie pochwalił sie tym faktem Proszę o informację publiczną lub na priv (prywatności dochowam). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Witaj Remek Jeżeli nie będzie stanowiło to dla Ciebie przeszkód to u konkurenta www.multiplikator.pl Przemysław Bobrowski @Pike ma Daiwe Presso nawet jest tam test więc możesz zapytać go. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Cześć,Maćku bardzo dziękuję za pomoc. Jestem bardzo wdzięczny. Wracając do tematu Presso, jeśli Przemek będzie chciał pomóc to liczę na to, że da mi znać. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 remek a na co ci ten multik jezeli moge sie oczywiscie zapytac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Cześć,W razie czego już nie aktualne. Poradziłem sobie i mam wszystko czego chciałem PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Co Remku? przyznaj się kupiłeś w japan tackle??? jerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi