Skocz do zawartości

Atak na forum na stronie PZW

kwasik

Rekomendowane odpowiedzi

Tytuł posta jest: Atak na forum na stronie PZW.

Post jest umieszczony w części: Ciekawe strony.

Chodziło o to, że zaatakowano forum działające przy/na stronie PZW.

Link nie działa - odrobinę wysiłku...

Nie mam pełnomocnictw do wypowiadania wojny, ani od jerkbajta ani od kogokolwiek.

Kwasik z tą wojną to taki żarcik był,a Ty że pełnomocnictw nie masz,a kiedys to pospolite ruszenie działało :mellow: ,mimo hmmm wysiłku problem nadal występuje mimo grzebania i klikania we wszystko na stronie jest komunikat że nie odnaleziono forum,laptop poleci przez okno to pewnikiem jego wina.

A ciekawskich informuję że chodzi o podejrzenie ataku hakera na forum działające na stronach PZW.

Witam wszystkich . Chciałem wam naświetlić po części czym jest PZW i ich FORUM . Jest to dość sztuczny twór OBYWATELA GENERAŁA !!! Na tym tak zwanym forum nie można wypowiedzieć swoich opini , jeżeli godzą we władze PZW . Jestem działaczem władz na szczeblu Koła , ale i nie podoba mi się ustrój w tym stowarzyszeniu . Na początku moje jak i wielu innych Kolegów wątki były kasowane przez adminka . Pisaliśmy nowe , wiec oni po prostu nas poblokowali !!! Nigdy nie były to słowa obraźliwe , były one krytykujące ustrój PZW . Więc jak widać nie bardzo można NAPYSKOWAĆ , bo adminek to skasuje , a ty zostaniesz zablokowany . Wiec po co istnieje takie forum ? DZ I POZ . P.s. a ten atak to pewnie też ściema .

W sieci krąży zdjęcie jaśnie panującego Prezesa PZW , jak się chwali szczupakami . I właśnie od tego zdjęcia się zaczęło . Jeśli ktoś wstawiał na forum PZW link do tego zdjęcia zostawał blokowany przez adminka . Rzecznik PZW Towarzysz A . Kustosz tłumaczył że to fotomontaż i kasował cały post .Powsał wątek SKANDAL , dotyczył on blokowania uczestników tego dziwnego forum . po czterech dniach miał 70 wpisów , no coż ale został skasowany. Sytuacja się powtarzała i podniosła się awantura , więc wymyślili atak hakerski . Po prostu zboczenie zawodowe , tak ich szkolili !!! http://www.splawik.com.pl/lofiversion/index.php/t35692.html

W sieci krąży zdjęcie jaśnie panującego Prezesa PZW , jak się chwali szczupakami . I właśnie od tego zdjęcia się zaczęło . Jeśli ktoś wstawiał na forum PZW link do tego zdjęcia zostawał blokowany przez adminka . Rzecznik PZW Towarzysz A . Kustosz tłumaczył że to fotomontaż i kasował cały post .Powsał wątek SKANDAL , dotyczył on blokowania uczestników tego dziwnego forum . po czterech dniach miał 70 wpisów , no coż ale został skasowany. Sytuacja się powtarzała i podniosła się awantura , więc wymyślili atak hakerski . Po prostu zboczenie zawodowe , tak ich szkolili !!! http://www.splawik.com.pl/lofiversion/index.php/t35692.html

To nie był atak hakerski tylko atak forumowiczów na władze związku a oni nie wytrzymali i wszystkich niewygodnych zbanowali po wyuczonej linii partyjnej.

Jakiś rok temu zostałem zbanowany na forum pzw Opole, za kulturalny komentarz o konieczności wypuszczania dużych drapieżników, komentarz dodałem pod zdjęciem, na którym prezes okręgu dumnie prezentował martwego, metrowego sandacza z Turawy...

Nikt przypadkowo nie zostaje generałem wiadomych służb

Niewiarygodne co oni wyprawiają . W dniu dzisiejszym o godzinie 17.51 z kafejki internetowej , z nowego konta , bo moje jest zablokowane założyłem nowy wątek na forum PZW FORUM IDEALNE!!! DLA KOGO? Pytając w tym wątku gdzie się podziały inne niewygodne dla rzecznika wątki , a było ich co najmniej kilkanaście . O godzinie 18.30 ruter w kafejce został zablokowany , jak i moje konto . Gość z kafejki widział co pisałem i się co najmniej zdenerwował . Powiedział że tego tak nie zostawi . Będąc na tym forum zauważyłem iż zbanowano następną grupę niewygodnych forumowiczów . I o dziwo wypowiedział się w tej kwestii ADMINEK ,twierdzi on , iż zablokował tych członków bo :ZBYT CZĘSTE UŻYWANIE CAPS-LOCKa No to to już jest kpina ! Ale gdyby ktoś zbanowany na forum PZW chciał się czegoś dowiedzieć to podaję numer komurkowy do Rzecznika prasowego PZW - Towarzysz Antoni Kustusz 606246930 .