kwasik Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Ktoś nie wytrzymał nerwowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Ktoś nie wytrzymał nerwowo? ja nic nie wiem... ale zima jest, ludzie na ryby mniej jezdza to i rozne ciekawe pomysly i przemyslenia (???) im przychodzą do głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 A linka można by prosić ? Ja bym sobie obejrzał taki atak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 http://www.pzw.org.pl/home/forum/437/1934/forum_zawieszone_d o_odwolania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Też jestem ciekaw co to za ATAK,a link nie działa , tytuł tematu sugeruje że PZW atakuje Jerkbait przynajmniej ja to tak odebrałem (idziemy na wojnę?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Tytuł posta jest: Atak na forum na stronie PZW.Post jest umieszczony w części: Ciekawe strony.Chodziło o to, że zaatakowano forum działające przy/na stronie PZW. Link nie działa - odrobinę wysiłku...Nie mam pełnomocnictw do wypowiadania wojny, ani od jerkbajta ani od kogokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Teraz rozumiem wcześniej poszedłem po najmniejszej lini oporu prosząc bezmyślnie o link. Kwasik dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Kwasik z tą wojną to taki żarcik był,a Ty że pełnomocnictw nie masz,a kiedys to pospolite ruszenie działało ,mimo hmmm wysiłku problem nadal występuje mimo grzebania i klikania we wszystko na stronie jest komunikat że nie odnaleziono forum,laptop poleci przez okno to pewnikiem jego wina. A ciekawskich informuję że chodzi o podejrzenie ataku hakera na forum działające na stronach PZW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Ciekawe czy ów haker nie shakował by cos więcej niż tylko owe forum ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zamki widzę że jakiś pomysł zrodził sie w Twojej głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 @and67Laptoka na razie nie wyrzucaj.Tamto forum na razie stanęło i tyle można zobaczyć.Jak będziecie szli na sprawiedliwą wojnę z tym co nazywają pezetwu, ja pacyfista, idę z Wami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 No i tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 A skąd pewność, że to hacking? To może być cokolwiek, np. mrówki, ktore zalęgły się w serwerowni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Mrówki by straszyli prokuratorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Mrówki by straszyli prokuratorem? Jeżeli należą do organizacji przestępczej to czemu nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Taaak...U mnie na granicy niejedna mrówka mandat pobrała i sprawy sądowe miała. A i prokurator miał co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Forum chodzi, można cos pysknąć, od czasu do czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marszalek Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Witam wszystkich . Chciałem wam naświetlić po części czym jest PZW i ich FORUM . Jest to dość sztuczny twór OBYWATELA GENERAŁA !!! Na tym tak zwanym forum nie można wypowiedzieć swoich opini , jeżeli godzą we władze PZW . Jestem działaczem władz na szczeblu Koła , ale i nie podoba mi się ustrój w tym stowarzyszeniu . Na początku moje jak i wielu innych Kolegów wątki były kasowane przez adminka . Pisaliśmy nowe , wiec oni po prostu nas poblokowali !!! Nigdy nie były to słowa obraźliwe , były one krytykujące ustrój PZW . Więc jak widać nie bardzo można NAPYSKOWAĆ , bo adminek to skasuje , a ty zostaniesz zablokowany . Wiec po co istnieje takie forum ? DZ I POZ . P.s. a ten atak to pewnie też ściema . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Z jerkbaita też wylatują posty nie najeżone wulgaryzmami. Uważaj marszałek i nie poruszaj tematu po co istnieje takie forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marszalek Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 W sieci krąży zdjęcie jaśnie panującego Prezesa PZW , jak się chwali szczupakami . I właśnie od tego zdjęcia się zaczęło . Jeśli ktoś wstawiał na forum PZW link do tego zdjęcia zostawał blokowany przez adminka . Rzecznik PZW Towarzysz A . Kustosz tłumaczył że to fotomontaż i kasował cały post .Powsał wątek SKANDAL , dotyczył on blokowania uczestników tego dziwnego forum . po czterech dniach miał 70 wpisów , no coż ale został skasowany. Sytuacja się powtarzała i podniosła się awantura , więc wymyślili atak hakerski . Po prostu zboczenie zawodowe , tak ich szkolili !!! http://www.splawik.com.pl/lofiversion/index.php/t35692.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okrasa_piotr Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 W sieci krąży zdjęcie jaśnie panującego Prezesa PZW , jak się chwali szczupakami . I właśnie od tego zdjęcia się zaczęło . Jeśli ktoś wstawiał na forum PZW link do tego zdjęcia zostawał blokowany przez adminka . Rzecznik PZW Towarzysz A . Kustosz tłumaczył że to fotomontaż i kasował cały post .Powsał wątek SKANDAL , dotyczył on blokowania uczestników tego dziwnego forum . po czterech dniach miał 70 wpisów , no coż ale został skasowany. Sytuacja się powtarzała i podniosła się awantura , więc wymyślili atak hakerski . Po prostu zboczenie zawodowe , tak ich szkolili !!! http://www.splawik.com.pl/lofiversion/index.php/t35692.htmlTo nie był atak hakerski tylko atak forumowiczów na władze związku a oni nie wytrzymali i wszystkich niewygodnych zbanowali po wyuczonej linii partyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matez Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Jakiś rok temu zostałem zbanowany na forum pzw Opole, za kulturalny komentarz o konieczności wypuszczania dużych drapieżników, komentarz dodałem pod zdjęciem, na którym prezes okręgu dumnie prezentował martwego, metrowego sandacza z Turawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 W sieci krąży zdjęcie jaśnie panującego Prezesa PZW , jak się chwali szczupakami . I właśnie od tego zdjęcia się zaczęło . Jeśli ktoś wstawiał na forum PZW link do tego zdjęcia zostawał blokowany przez adminka . Rzecznik PZW Towarzysz A . Kustosz tłumaczył że to fotomontaż i kasował cały post .Powsał wątek SKANDAL , dotyczył on blokowania uczestników tego dziwnego forum . po czterech dniach miał 70 wpisów , no coż ale został skasowany. Sytuacja się powtarzała i podniosła się awantura , więc wymyślili atak hakerski . Po prostu zboczenie zawodowe , tak ich szkolili !!! http://www.splawik.com.pl/lofiversion/index.php/t35692.htmlNikt przypadkowo nie zostaje generałem wiadomych służb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marszalek Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Niewiarygodne co oni wyprawiają . W dniu dzisiejszym o godzinie 17.51 z kafejki internetowej , z nowego konta , bo moje jest zablokowane założyłem nowy wątek na forum PZW FORUM IDEALNE!!! DLA KOGO? Pytając w tym wątku gdzie się podziały inne niewygodne dla rzecznika wątki , a było ich co najmniej kilkanaście . O godzinie 18.30 ruter w kafejce został zablokowany , jak i moje konto . Gość z kafejki widział co pisałem i się co najmniej zdenerwował . Powiedział że tego tak nie zostawi . Będąc na tym forum zauważyłem iż zbanowano następną grupę niewygodnych forumowiczów . I o dziwo wypowiedział się w tej kwestii ADMINEK ,twierdzi on , iż zablokował tych członków bo :ZBYT CZĘSTE UŻYWANIE CAPS-LOCKa No to to już jest kpina ! Ale gdyby ktoś zbanowany na forum PZW chciał się czegoś dowiedzieć to podaję numer komurkowy do Rzecznika prasowego PZW - Towarzysz Antoni Kustusz 606246930 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okrasa_piotr Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Kto to jest Antonio Kustusz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi