Skocz do zawartości

Atak na forum na stronie PZW

kwasik

Rekomendowane odpowiedzi

W sieci krąży zdjęcie jaśnie panującego Prezesa PZW , jak się chwali szczupakami . I właśnie od tego zdjęcia się zaczęło . Jeśli ktoś wstawiał na forum PZW link do tego zdjęcia zostawał blokowany przez adminka . Rzecznik PZW Towarzysz A . Kustosz tłumaczył że to fotomontaż i kasował cały post .Powsał wątek SKANDAL , dotyczył on blokowania uczestników tego dziwnego forum . po czterech dniach miał 70 wpisów , no coż ale został skasowany. Sytuacja się powtarzała i podniosła się awantura , więc wymyślili atak hakerski . Po prostu zboczenie zawodowe , tak ich szkolili !!! http://www.splawik.com.pl/lofiversion/index.php/t35692.html

Nikt przypadkowo nie zostaje generałem wiadomych służb

Pan Prezes jak widać jest zachwycony.tylko niepokoi mnie ta mokra plama pod nim . Ze szczęścia wszystko może się przytrafić .

Już pisałem o tej plamie na niby forum PZW . To nie jest MOCZ , ta plama jak dowodzą najnowsze badania jest to SPUŚCIZNA KOMUNIZMU !

Po prostu drastycznie odsunięto Ich od władzy i nie mają komu tego przekazać , więc czasem się samo wypsnie . Z tego co wiem deski z tego pomostu są do zakupienia w schronach 30 km na północ od Moskwy

Szkoda moczu i tak rzecznik powie że to piwo za free ,trzeba ich napiętnować aby nie czuli bezkarni. Ostatnio rzecznik namawiał kola aby się ograniczyli w wydatkach na konsumpcję na organizowanych imprezach wędkarskich i poszukali sobie sponsorów .Jasna krew mnie zalewa jak to przeczytałem .Te bezczelne komuchy uważają nas wędkarzy za sponsorów na wyjazdy do spały czy innych spotkaniach .w aeroklubie gdzie generał wymienia doświadczenia jak fruwała jego milicyjna pała. Pozdrawiam