okrasa_piotr Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 W sieci krąży zdjęcie jaśnie panującego Prezesa PZW , jak się chwali szczupakami . I właśnie od tego zdjęcia się zaczęło . Jeśli ktoś wstawiał na forum PZW link do tego zdjęcia zostawał blokowany przez adminka . Rzecznik PZW Towarzysz A . Kustosz tłumaczył że to fotomontaż i kasował cały post .Powsał wątek SKANDAL , dotyczył on blokowania uczestników tego dziwnego forum . po czterech dniach miał 70 wpisów , no coż ale został skasowany. Sytuacja się powtarzała i podniosła się awantura , więc wymyślili atak hakerski . Po prostu zboczenie zawodowe , tak ich szkolili !!! http://www.splawik.com.pl/lofiversion/index.php/t35692.htmlNikt przypadkowo nie zostaje generałem wiadomych służbPan Prezes jak widać jest zachwycony.tylko niepokoi mnie ta mokra plama pod nim . Ze szczęścia wszystko może się przytrafić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marszalek Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Już pisałem o tej plamie na niby forum PZW . To nie jest MOCZ , ta plama jak dowodzą najnowsze badania jest to SPUŚCIZNA KOMUNIZMU ! Po prostu drastycznie odsunięto Ich od władzy i nie mają komu tego przekazać , więc czasem się samo wypsnie . Z tego co wiem deski z tego pomostu są do zakupienia w schronach 30 km na północ od Moskwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okrasa_piotr Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Nie wiedziałem że może być tak wielka spuścizna ,przecież to nie ruski byk. Może pod prezesem znajdowała się ikra z tej szczupaczycy i no wiesz nastąpiło tarło ,i znów będzie narybek szczupłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marszalek Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Oj lepiej żeby narybku po Prezesie to nie zostało. Źle mu nie życzę , ale chyba inaczej to się nie skończy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okrasa_piotr Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Marszałek dlaczego nie piszesz na forum PZW .Ja piszę od czasu do czasu aby uśpić czujność byłych towarzyszy.Ostatnie moje wątki to ;Kim był Antoni Kustysz;i Kim był Gienek Grabek aby nie ujrzało światło dzienne całej prawdy skasowano wątki i dali kolejnego bana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marszalek Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Nie mam poprostu już skąd . Poblokowali mi kompy jak i znajomym .A i nie mam ochoty uczestniczyć w tej farsie . Ostatnio zablokowali całą kafejke internetową . Ja też pisałem wątki które nie ujrzały światła dziennego . TO JEST ŚMIESZNE ! Powinni ich wszyscy OLAĆ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okrasa_piotr Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Szkoda moczu i tak rzecznik powie że to piwo za free ,trzeba ich napiętnować aby nie czuli bezkarni. Ostatnio rzecznik namawiał kola aby się ograniczyli w wydatkach na konsumpcję na organizowanych imprezach wędkarskich i poszukali sobie sponsorów .Jasna krew mnie zalewa jak to przeczytałem .Te bezczelne komuchy uważają nas wędkarzy za sponsorów na wyjazdy do spały czy innych spotkaniach .w aeroklubie gdzie generał wymienia doświadczenia jak fruwała jego milicyjna pała. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi