STREMER Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Jaka jest Wasza opinia o tych bezzadziorowych haczykach?Jaka jest ich jakość w porównaniu do haczyków Akity, Top Fly?Z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Nie wiem czy to nie jest ta sama kuźnia co do haków jak akita.Używam ich od sezonu, od małych po całkiem duze, w tym roku Szwecję na nich po części obłowiłem - spisują sie ok. Nie jest to Tiemco, ale i cena x razy niższa.Jakośc/cena - bardzo dobra, myślę ze spokojnie można ich używać do łowienia, o ile nie ma się jakiś super wymagań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STREMER Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Wielkich wymagań nie mam i z tego, co słyszałem, to ludzie nie narzekali. Też mi się wydaje, że te haki są Akitopodobne i jeżeli to prawda, to trzymają poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Jka pisałem - sa ok, jak nie zamierzasz jakiś kabanów na małe rozmiary ciągac to raczej spokojnie dadza radę. Jak dla mnie trochę lepiej niz kamasan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi