leslaw Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Znalazlem nad rzeka takiego worma. Nic na nim nie pisze. Ma 6' dlugosci. Skuteczny na sandacze. Jeden gosc wyciagnal przy mnie 3 sandacze na niego. Prawdopodobnie przypomina im male wegorze. Porownywalem juz do wyrobow roznych firm ale nie znalazlem.Dziekuje, Leslaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Mam podobne wormy w podobnych rozmiarach ale w innym kolorze.Te moje pochodzą od firmy Calcutta tyle , ?źe z tego co wiem to nie są one ich wyrobem a jedynie są przez ową firmę rozprowadzane.Kosztują 80gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 - @Makamba ! Dziekuje za pomoc. To jest to, Calcutta Curl Tail.Leslaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Nie ma za co.Cieszę się ,?źe mogłem pom?łc.Po tym jak podałeś teraz pełną nazwę ,znalazłem je w sklepie u znajomego (zagranica) w 7 kolorach.Dość drogo bo 3euro za 20szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 3 euro za 20 szt. to drogo?To jeszcze nie widziałeś drogich przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 3 euro za 20 szt. to drogo?To jeszcze nie widziałeś drogich przynęt. biorac pod uwage fakt ze makamba lubuje sie z japonskich swimabaitach to chyba jednak widzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 3 euro za 20 szt. to drogo?To jeszcze nie widziałeś drogich przynęt. 3 euro to drogo za 20 gum bo widziałem sklepy gdzie za takie gumy płaci się 5 euro za 100sztuk.Drogich przynęt widziałem w ?źyciu więcej ni?ź myślisz - zapewniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 5 euro za 100szt. to niezły szajs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 5 euro za 100szt. to niezły szajs. Właściwie na taka naiwną odpowiedź to szkoda sł?łw ... ale wytłumaczę Ci to.Firma zamawiająca - za 100 jakichś tam gum płaci chińczykowi - p?łł euro (zapewne nawet mniej).Sklep dostaje takie 100 gum od firmy - płacąc 2 euro.Sklep wystawia gumy na p?łłki.Przychodzisz do sklepu Ty i za jedna taką gumkę płacisz 2zł.Kto w tym układzie wychodzi na szajs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Najpierw piszesz,?źe gumy w sklepie są po 5 euro za 100szt,a p?ł?źniej,?źe ja idę do sklepu i je kupuje po 2 zł za szt.Coś tu nie tak,wychodzi 22gr.az sztukę,przyjmując euro 4,4zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Napisałem wyraźnie w poprzednim poście jakichś tam gum a nie konkretnych worm?łw.Morałem miało być to,?źe jeśli gumy mo?źna okazjonalnie kupić za np 10% ceny sklepowej to wcale nie znaczy ,?źe jest to szajs. Inny przykład : mam do sprzedania kilkaset gum Manns.W sklepie 1 kosztuje 4zł a u mnie 1.50.Czy te moje to szajs ?Bo pochodzą z dokładnie tej samej fabryki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 panowie kazdy szanujacy sie producent sprzedaje gumy w paczkach a nie na sztuki,na sztuki to tylko u nas ,bo i sprzedawca i kilku innych musi na tym zarobic,to jak z fajkami he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 panowie kazdy szanujacy sie producent sprzedaje gumy w paczkach a nie na sztuki,na sztuki to tylko u nas heh to fakt. @makamba:jakies namiary na europejski sklep sprzedajacywormy/podobne wynalazki w cenach zblizonych do amerykanskich z cabelasa/bass pro powiedzmy?mam ochote kupic kilka robali i gum bez pracy (beaverow i innych takich) zreszta troche twisterow 7-15cm by nei zaszkodzilo (nie chce hurtowo najchetniej mix kolorow i rozmiarow na sprawdzenie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 panowie kazdy szanujacy sie producent sprzedaje gumy w paczkach a nie na sztuki,na sztuki to tylko u nas heh to fakt. @makamba:jakies namiary na europejski sklep sprzedajacywormy/podobne wynalazki w cenach zblizonych do amerykanskich z cabelasa/bass pro powiedzmy?mam ochote kupic kilka robali i gum bez pracy (beaverow i innych takich) zreszta troche twisterow 7-15cm by nei zaszkodzilo (nie chce hurtowo najchetniej mix kolorow i rozmiarow na sprawdzenie). Znam jeden sklep w Holandii , kt?łrego asortyment większości gum i innych przynęt pochodzi właśnie z USA.Niestety przelicznik cenowy jest systemu 1$ = 1E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Znam jeden sklep w Holandii , kt?łrego asortyment większości gum i innych przynęt pochodzi właśnie z USA.Niestety przelicznik cenowy jest systemu 1$ = 1E. ok spoko okazalo sie, ze w bass pro shop maja kity wormow etc po kilka $ za powiedzmy 20-50 sztuk to w zupelnosci mi styka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Znam jeden sklep w Holandii , kt?łrego asortyment większości gum i innych przynęt pochodzi właśnie z USA.Niestety przelicznik cenowy jest systemu 1$ = 1E. No proszę a mi się ostatnio zdarza tam dosyć często jeździć jak nie tajemnica wrzuć mi na priv namiary na ten sklepik bardzo chętnie bym do niego zajrzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Nie mogę <_< Jedna z moich silniej chronionych tajemnic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Ok znajdę sam mam kilku wędkujących koleg?łw w kilku miastach to coś tam mi wynajdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Niestety przelicznik cenowy jest systemu 1$ = 1E. ps. to i tak nei tragicznie bo basspro liczy sobie 45% za wysylke wiec 1$ zakupow w basspro jest warty okolo 5,22pln a 1e = 4,6 (kursy wymiany z mbanku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi