Wojtek Zwolski Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Na początku sezonu odkurzyłem stare pudełko z moimi jigami do których nie miałem do końca przekonania a które w tym sezonie póki co są moją przyjętą nr.1 na pstrągi Dziś na zamówienie robiłem zestaw startowy dla kolegi w kolorach które najbardziej się teraz sprawdzają 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Coraz więcej krętaczy na forum. Znak czasów. Już nie tylko na gumki, wobki czy inne blaszki ludzie łowią Witaj we własnym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Lubię takie jigi skąpe ale łowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Imadło wygrało Fajne przynęty. Edytowane 16 Marca 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi