Fishhunter2017 Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Witam wszystkich, kto co może powiedzieć o tym kiju, z jakim ciężarem można doskonale pracować? No i ogólne wrażenia od danej tyczki, dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 (edytowane) Witam wszystkich, kto co może powiedzieć o tym kiju, z jakim ciężarem można doskonale pracować? No i ogólne wrażenia od danej tyczki, dziękuję za odpowiedziMichał, proszę doprecyzuj swoje pytanie, będzie łatwiej Edytowane 17 Marca 2018 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonek63 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Michał, czy zastosowałeś właściwy opis? Sam z ciekawości szukałem tego kija również na innych forach, bez rezultatu. Jedyną informacją że coś takiego "istnieje" była aukcja z 23 kwietnia 2015 roku zawierająca w opisie dosłownie wszystkie słowa użyte w pytaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishhunter2017 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Tak, opis jest właściwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishhunter2017 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Jak masz już patyka to po co zadawać pytania ? Nad wodę i do ataku ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishhunter2017 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 No właśnie tak zrobiłem dzisiaj, pytałem bo nie wiedziałem czy kupować, jaka akcja kija i t.d., ale już wszystko wiem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi