pablom Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Witam na początku chciałbym powitać wszystkichA teraz do rzeczy, prosze o opinie na temat kołowrotków spinningowych, z uwzgędnieniem Ryobi zaubera, penna SSi ABU Suverena.Jeśli macie inne sugestie to prosze o podpowiedż. Maszynki dragona, okumy, mikadoitd nie wytrzymują sezonu na Wiśle, Shimano jest troche lepszy ale mu jeszcze brakuje. Kołowrotek ten potrzebny jest do 20funtowego kija 3,05m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Cześć Pablom,Tradycyjnie chciałbym Ciebie powitać na forum i życzyć przyjemności. Na temat kołowrotków pewnie wypowiedzą się bardziej doświadczeni koledzy Pozdrawiam serdecznieRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 WItaj Pablom na forum. Przyznam sie szczerze, że w podanych przez Ciebie maszynek zrezygnował bym na pewno z RYOBI. Nie dlatego, że jest nicnie wart, a dlatego, że moim zdaniem dwa pozostałem moga duuużo więcej. Na Twoim miejscu rozpatrzyłbym jeszcze ew. kandydature PENN SLAMMER 260 lub 360. Jeśli chodzi o np suverena to posiadacz wersji 3000(chyba) moj dobry znajomy, ostatnio nieco narzekał na niesamowitą zdolność do plątania linki przy używaniu głowek jigowych w zakresie 10 g i mniej - co mnie nieco zaskoczyło... (taka lużna myśl).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 11 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Wielkie dzięki @mifek, poczekamy zobaczymy, mam nadzieje że w przyszłym tygodniu odbiore wędke to poprzymierzam. I. Matuszewski który zbroi moją wędke twierdzi że łapie Ryobi, o nowych pennach ma dość marne zdanie, każdy twierdzi coś innego, sam zaczynam się powoli gubić. No ale cóż trzeba coś kupić więc w dalszym ciągu czekam na jakieś sugestie, może ktoś z was łapie tymi maszynkami i może coś o nich ciekawego powiedzieć? a może coś niezwykłego? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Witam !Shimano Stella ! Przyznaje ma wade jedna ...cene.Poza tym bajka.PozdrawiamUgly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi