Dawidos Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Panowie dostałem od kolegi multik jak w temacie szukajka forumowa niewiele mi o nim powiedziała może ktoś z was ma jakieś info na jego temat.Kręciołek działał jakoś tak niemrawo więc przesmarowałem go wg informacji znalezionych na forum i jest o niebo lepiej.Początkowo moim zamiarem było zastosowanie go do trolingu ale całkiem przyjemnie się tym miota i mam pytanie jaki kijek i jakie przynęty pasują do tego multika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Proszę: http://www.multiplikator.pl/forum/index.php?topic=4702.0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidos Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Z podziękowaniem dobry człowieku czyli dla moich wąsiatych pasuje jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 (edytowane) Odgrzeje kotleta bo mam podobny dylematczy ten multik nada sie do sumowego verta - mam go chyba ponad 10 lat nówka sztuka ,nigdy nie uzywalem multikow ,dostalem go w prezencie i tak przeleżał swoje nascie lat na polce malo info o tym kolowrotkutyle co wyczytalem to ze ma przelozenie 5.3:1oraz pojemnosc 0,45- 160mtak wyglada Edytowane 13 Lipca 2017 przez robisum1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi