robert.bednarczyk Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Steez z wędziskiem na blanku Bushido z pracowni BB Custom Rods (już moje). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Kurczę, chciałem się pochwalić, że mój nowy zestaw Steez + Bushido nie tylko na sesjach podłogowych ładnie wyglada, ale i szczupaki łowi, ale za cholerę nie umiem skompresować fotek do wymagań „Jerka”. To opowiem - moje konto castingowe wzrosło dziś o trzy szczupaki, niezbyt okazałe, o największy 62 cm, a najmniejszy zaledwie okołowymiarowy, ale ..... to działa !!! Sprawia mi ta nowa metoda mnóstwo radochy. Niestety poważna ryba - około 80 cm spięła się ...... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Gratulacje zapału i wyników. A jak już "zaliczysz" rybę o wymiarze forumowym to z fotką chętnie pomogę (byle by nie w przyszłym tygodniu ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Ja pomogę i za minutkę Albo zrób to sam. Infranview, chyba jeden z łatwiejszych programów do podstawowej obróbki grafiki i za free. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udało się. Zrobiłem obejście przez maila. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 A przy okazji chcę Wam bardzo podziękować za przesympatyczne przyjęcie debiutanta. Gratulacje zapału i wyników. A jak już "zaliczysz" rybę o wymiarze forumowym to z fotką chętnie pomogę (byle by nie w przyszłym tygodniu ) Pewnie ta 80 - ka by się załapała na wymiar „forumowy”. Trudno, może następnym razem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Odnoszę czasem wrażenie, że w multiku czuję przy kręceniu przekładnię - raz tak, innym razem nie. Z kołowrotkiem wszystko ok., ale niekiedy coś jakby ..... terkocze (może za dużo powiedziane), bardzo subtelnie, ale jednak. W holu i przy cięższych przynetach tego nie ma. Czepiam się czy jest się czym martwić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Mój Steez 103HL przez pierwsze pół roku, też czasami wydawał dziwne odgłosy. Tak było do pierwszego serwisu i wymiany smarów. Ułożył się i teraz jest miodzio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Ok. Niech tak będzie. Może musi się dotrzeć, może gdzieś smaru za mało. Pracuje idealnie więc nie ma o co robić zagadnienia. To mój pierwszy multik i muszę się przyzwyczaić. Topowe kołowrotki spinningowe (Stelle) sprawiają wrażenie bardziej zwartych konstrukcyjnie, co może wynikać ze specyfiki szpuli multika. Mam wrażenie, że właśnie szpula daje najwiecej odgłosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Raczej przekładnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 (edytowane) Kurczę, chciałem się pochwalić, że mój nowy zestaw Steez + Bushido nie tylko na sesjach podłogowych ładnie wyglada, ale i szczupaki łowi, ale za cholerę nie umiem skompresować fotek do wymagań „Jerka”. To opowiem - moje konto castingowe wzrosło dziś o trzy szczupaki, niezbyt okazałe, o największy 62 cm, a najmniejszy zaledwie okołowymiarowy, ale ..... to działa !!! Sprawia mi ta nowa metoda mnóstwo radochy. Niestety poważna ryba - około 80 cm spięła się ......Trochę głupio swoje wypociny reklamować, ale może post 13 i pkt.6 w http://jerkbait.pl/topic/72946-wstawianie-zdj%C4%99%C4%87-na-forum/#entry2337260 będzie pomocny Edytowane 8 Czerwca 2018 przez Koincydencja 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Gratulacje zapału i wyników. A jak już "zaliczysz" rybę o wymiarze forumowym to z fotką chętnie pomogę (byle by nie w przyszłym tygodniu ) To już może wymiary „forumowe” ?Szczupak - 92,sum - 88 cm. Cast - Steez + Bushido. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Wymiary "forumowe" http://jerkbait.pl/topic/3700-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87film%C3%B3w-na-forum-jerkbaitpl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Jasność - sum do wykasowania. Nie doczytałem tych wymiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Kłaniam się Szanowny Kolegom ponownie.Mam pytanie. Czy do nowego Steeza SV TW 1016 pasują szpulki z poprzedniego modelu 103 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) Tak i nie zależy. Szpulka z maforcem V nie pasuje a z maforcem Z pasuje. Moga tez znajsc sie wyjątki. Edytowane 2 Lipca 2018 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Robert, co to jest za blank Bushido? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Robert, co to jest za blank Bushido?Zbyt wiele o nich nie wiem, bo to nowe blanki. Zaufałem w pełni koledze, który ma doskonale rozpoznanie rynku w tematach castingiwych. Zrobił wędkę na takim blanku w BB Custom Rods i po moich naleganiach (po testach, które mnie zachwyciły) sprzedał mi ją. Teraz to mój ulubiony kij. Tu coś więcej https://www.americantackle.us/bushido 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Tak i nie zależy. Szpulka z maforcem V nie pasuje a z maforcem Z pasuje. Moga tez znajsc sie wyjątki.A taka będzie ok. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 To szpulka IZE Factory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Tak. Powinna pasować. Ma modyfikowany induktor pod katem dalszych rzutów na magForce Z (HLC). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Tak. Powinna pasować. Ma modyfikowany induktor pod katem dalszych rzutów na magForce Z (HLC).Uffff.....ulżyło mi, bo po prawdzie już kupiona, dzięki uprzejmości kolegi. Tyle tylko, że szpulka jest 170 km ode mnie i Steeza i dopiero w piątek zrobię przymiarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Czy prawdą jest jakoby opcjonalnie Steeza można doposażyć w terkotkę ? Pytam bardziej z ciekawości, tytułem rozważań na przyszłość, bo stopniowo coraz bardziej przyzwyczajam się do odjazdów ryb w ciszy, ale czasem czegoś brakuje. Gdzieś czytałem o takiej możliwości, ale za diabła nie pamietam gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 tenkara.ru@gmail.com - facet nazywa się Oleg Semchenko i sprzedaje terkotki do większości modeli Daiwy i Abu. 1 zestaw to koszt około 30 dolców z wysyłką. Oprócz rosyjskiego komunikuje się po angielsku. Tu akurat Tatula: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Czyli jednak. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi