vako Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Dziś 19 marca, a jak 19 to wiadomo że DZIEŃ WĘDKARZA. Z okazji święta wszystkiego najlepszego. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 ja oficjalnie z moją panną jestem od 19.03 więc nigdy nie zapomne o tej rocznicy, zawsze kiedy się mnie pyta kiedy z nią jestem odpowiadam że od dnia wędkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan krk Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 (edytowane) W tym roku mamy dwa Dni Wędkarza :-) Drugi 23 czerwca - nowa data uchwalona przez Pzw. Edytowane 19 Marca 2018 przez Iwan krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 No to Najlepszego dla Wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Każdy powód dobry, by się napić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Każdy powód dobry, by się napić Zasadniczo ... Tak ... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Nawet z okazji,że nie ma okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Nie ważne, że nie ma okazji, ważne żeby było z kim ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 No to zdrówka pany i panie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 A ja dostałem takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi